LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Noi 2010, 16:16

fan G E R U L A scrie:Mazilule,
Chiar crezi ca-si bate cineva mintea cu ce-o fi in aluna aia din scafarlia ta? Poate ai vazut ca a ajuns unul ca Dinu vice si curand presedinte, si-ti faci socoteala ca pupand in curul care trebuie o sa prinzi si tu ceva functie, sa te lauzi la muma-ta acasa. Doar n-oi fi tu mai prost ca Dinu.
ba tampitule, tu chiar vrei sa aflu cine esti si sa vin sa-ti bag scafarlia in gura...ca sa fi tu fericit am o functie la munk si imi ajunge , nu trebuie sa ma laud la "muma-mea" dar daca mai faci astfel de referiri o sa ma laud cu o poza de-a ta cu fatza fardata natural de mainile mele...nu stiu de ce ai vrea sa te pui cu unu care zici ca are o aluna pe post de creier...poate daca ai o boaba de orez pe post de creier :lol: :lol: :lol:
una peste alta mai baga tu d'astea ca o sa ai ce povesti pe urma

cu Vali sunt prieten, cu Dinu nu, si nici lui Vali nu i-am cerut functii si nu am candidat la posturi...nu trebuie sa pupi in fund pe nimeni ca sa iti depui candidatura la posturile vacante din LRS (mai ales ca momentan e 1 candidat pe post) , alegerile se fac la AG di ianuarie...simplu, orezule. Dar eu nu vreau sa imi bat capu cu d'astea, nu ma plateste nimeni...punct

continua cu jignirile si mai vorbim...asteptam treburi concrete din partea ta, dar daca nu poti o ti p'asta cu linsu'n fund, ce sa-i faci, nici macar la asta nu ai dovezi...daca te uitai pe privat la membri vedeai cat am lins in fund si pe acolo ... :roll:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 19 Noi 2010, 16:19

Hai Aluna, :o :o :o :o :o :o

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Noi 2010, 16:26

fan G E R U L A scrie:Hai Aluna, ca stim toti ca tu faci pe fiorosul la Liga si pupi dosuri pe forumurile publice. Lui Vali nu i-ai cerut ca nu Vali putea da, barem atata stii si tu.
Da acum, daca pupi mai vartos, poate la anu te lipesti de ceva.
Ce functie ai la munca? Ajutor de bagator de seama?
sa zicem ca una suficient de importanta cat sa nu imi doresc sa imi cheltui banii pe telefoane in cadrul LRS si nici sa imi iau p**i in *** pe cazuri galeata , arbitraje, sponsorizari, probleme ca regulamentu e interpretabil...intelegi de ce nu vreau functii la liga? pentru ca am cap
valabil si pentru Dinu treaba asta :
Vali nu i-ai cerut ca nu Vali putea da, barem atata stii si tu.
te contrazici singur kknare

P.S. astept dovezile ca pup dosuri, cum zice pretenu tau Gerula :wink:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 19 Noi 2010, 16:39

Mazilule,
:o :o :o :o

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Noi 2010, 20:03

Fan-e.....hai aluna....... :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 23 Noi 2010, 12:27

Adevaratele probleme ale Ligii se discuta pe forumul lui :o :o :o :o :o :o :o :o

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Noi 2010, 12:35

na, dupa cum vorbesti clar esti Gerula, repetitiv si obsesiv, dutie de te culca, iote mi so umplut c-u-r-u de lacrimi pe subiectul lu Gerula :lol: :lol: :lol:

:cry:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 23 Noi 2010, 13:19

Aluna,
:o :o :o :o :o :o

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 23 Noi 2010, 13:27

fan G E R U L A scrie:Aluna,
Puteam sa pun ramasag ca asta o sa zici. Altfel n-ai mai fi fost lingaul care esti.
Gata, ati batut palma? Te lipesti si tu macar de postul de trezorier in 2012?
bah da tu n-ai disparut inca??? :twisted: n-ai alta treaba? de ex. de discutat probleme ale ligii pe forumul lui Belula??? ce dreaq risipesti timpu aiurea p-aici???

:arrow:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Noi 2010, 13:28

Fan-e stim cu totii ce se dezbate pe cel mai cenzurat forum....hic aluna...vezi ca vine Adelin si te "cenzureaza"instant,asa cum si tu i-ai cenzurat pe altii..Care va sa zica nu te poti abtine,ai??S-au mai colorat unghiile acu??Cum is vinete,..ca pruna..??Hic ,aluna.... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns