ba tampitule, tu chiar vrei sa aflu cine esti si sa vin sa-ti bag scafarlia in gura...ca sa fi tu fericit am o functie la munk si imi ajunge , nu trebuie sa ma laud la "muma-mea" dar daca mai faci astfel de referiri o sa ma laud cu o poza de-a ta cu fatza fardata natural de mainile mele...nu stiu de ce ai vrea sa te pui cu unu care zici ca are o aluna pe post de creier...poate daca ai o boaba de orez pe post de creierfan G E R U L A scrie:Mazilule,
Chiar crezi ca-si bate cineva mintea cu ce-o fi in aluna aia din scafarlia ta? Poate ai vazut ca a ajuns unul ca Dinu vice si curand presedinte, si-ti faci socoteala ca pupand in curul care trebuie o sa prinzi si tu ceva functie, sa te lauzi la muma-ta acasa. Doar n-oi fi tu mai prost ca Dinu.

una peste alta mai baga tu d'astea ca o sa ai ce povesti pe urma
cu Vali sunt prieten, cu Dinu nu, si nici lui Vali nu i-am cerut functii si nu am candidat la posturi...nu trebuie sa pupi in fund pe nimeni ca sa iti depui candidatura la posturile vacante din LRS (mai ales ca momentan e 1 candidat pe post) , alegerile se fac la AG di ianuarie...simplu, orezule. Dar eu nu vreau sa imi bat capu cu d'astea, nu ma plateste nimeni...punct
continua cu jignirile si mai vorbim...asteptam treburi concrete din partea ta, dar daca nu poti o ti p'asta cu linsu'n fund, ce sa-i faci, nici macar la asta nu ai dovezi...daca te uitai pe privat la membri vedeai cat am lins in fund si pe acolo ...