LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vlad21

Mesaj de vlad21 » 17 Noi 2010, 00:15

@ovidiu14: eu sunt total pentru nu vreau sa fiu inteles gresit..
personal mi se pare o idee buna, glumeam asupra faptului ca 4-5-6 cp e acelasi motor la majoritatea producatorilor!

altfel.. vb ta.. ne vedem PeDunare(.ro) :)
v

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Noi 2010, 00:36

bre gigi, da' imi detesi ideee bre, nu ii interzis cu panze la concurs, gata, mane imi montez catarg la berca :lol: :lol: :lol: bun si gerula la ceva

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 17 Noi 2010, 19:35

Gerula=vizionar :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2010, 19:54

Pikeman tu ai mult mai multa experienta in concursuri ca si mine.Da asculta la mine,canoe,visle,pinze,cam tot dracu ala este, ca nu te poti misca repede....crede-ma in privinta asta m-am lamurit deplin.Si ca sa vezi ca s-a prins critica ta de mine,sa stii ca imi fac lanseta pentru biban-clean.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Noi 2010, 21:41

am vazut om cu caiac in concurs, in afara faptului ca e incomod, mi se pare foarte practic si ffff rapid :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2010, 21:43

Ihi.Sa vezi ce fain iti simti spatele dupa doua ceasuri.Si sa vezi cind te taie p.......a :lol: Daca colegul din fata tuseste,dai cu "hidrantul "prin cutiile cu gume,imprudent uitate deschise....

.

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 12:51

semlecangheorghe scrie:Pikeman tu ai mult mai multa experienta in concursuri ca si mine.Da asculta la mine,canoe,visle,pinze,cam tot dracu ala este, ca nu te poti misca repede....crede-ma in privinta asta m-am lamurit deplin.Si ca sa vezi ca s-a prins critica ta de mine,sa stii ca imi fac lanseta pentru biban-clean.. :lol:
------

nea gigi, la ce specii de pesti pescuiesti cel mai des ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2010, 12:53

La aia care pun botu :lol:

.

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 18 Noi 2010, 13:01

semlecangheorghe scrie:La aia care pun botu :lol:
-----

si anume ...?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Noi 2010, 13:22

fan G E R U L A scrie:Domnilor, lasati mizilicurile cu motoarele e 5 cai, ca s-au intamplat lucruri mult mai grave.
Sediul Ligii urmeaza sa fie mutat acasa la Stefan Dinu, persoana vinovata de inregistrarea neinregistrata a Ligii. Si umbla vorba ca, dupa demisia lui Vali, Dinu urmeaza sa fie singur candidat, si sa se aleaga presedinte pe mai multi ani.
Hai Mazilule, baga una de jale.
hai ma, ai zis ca am chestii puse deoparte din partea ta, loveste odata, jenantule, fi barbat, deja cam banui cine esti, actionezi la vreo revista ... te-ai impacat cu gerula? :lol: e vreo treaba digitala la mijloc? ... deja te cam dai de gol ... nici nu stiu cui ma adresez...sa te fac "cap de tanc" sau d'astea e inutildaca nu ai nume...totusi am analizat situatia si cu Dinu presedinte...e simplu...atata timp ca functia de Presedinte LRS nu are nicio valoare decat estetica, si este o pierdere de timp si b ani, poa sa fie si Basescu presedinte, eu ma mir ca mai exista cineva care doreste sa ia functia asta :lol: :lol: :lol:

hai explica tu ce poti face ca presedinte LRS??? toate modificarile sunt ca urmare a unor voturi, nu de la sine putere ... deci EJECT

creca diplomatic ar fi sa imi fie mila de noul presedinte...practic ar trebui sa fiu un caine jegos si sa il musc de fund cum au facut si altii cu Vali...dar nu merita :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns