LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 18 Noi 2010, 16:44

:cry: :arrow:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Noi 2010, 17:51

bre Jerula, nu mai are asta acces la privat, o avut candva , dar cum nu mai era presedinte, l-or dat afara :lol: :lol: :lol:

revenind la subect, Fanu-le posteaza acolo ca eu dau de aici , ca acolo imi sterge Cagula mesajele cum iti sunt sterse tie aici, si daca postezi o banuiala sau o idee (dar nu mentionezi ca e banuiala sau idee) iti zice ca e info falsa daca nu se adevereste, asa ca mai bine nu

,,,si ce daca muta Liga la Dinu acasa? sa mute si pe luna, liga e tinuta de membri bre Jerula, orice pas gresit ii duce la perzanie...daca nu iti place in Liga, pleci, ii simplu, ce te retine, ce tot visezi placinte cu branza si cashcaval ($) si daca merge treaba cu MTSul nu cred ca pot integra sau da afara membrii de club cum vor ei...simplu!!!
Eu nu am treaba cu cine e presedinte, ma enerveaza rahaturile care se mananca in Liga si mojiciile,,,sa vedem dac anoua conducere se ridica la nivelul comentariilor pe care le-au facut pana acum din fundal

P.S. rectific,,,nu le sterge, doar te baneaza :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 18 Noi 2010, 18:26

Adio clona! :arrow:

Mesaj reeditat. :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Noi 2010, 19:15

hai ba, ca n-am apucat sa vad ce scrie, ce dreq, aveam un meci cu el , totusi daca mai baga la adresa ta, dai :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2010, 20:10

ADY WUNDERKIND scrie:
semlecangheorghe scrie:La aia care pun botu :lol:
-----

si anume ...?

Somn, salau,plus avatii accidental intrati prin preajma
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2010, 20:15

""Va dati seama ce lucruri grave se intimpla la Liga??Si-a mutat sediul la Dinu Stefan ,acasa,.....daaaaaa,si s-a dezechilibrat axa Terrei din acest motiv.se vor schimba anotimpurile,unele specii vor disparea,rurile vor curge invers si balastrul scos din albii va revenii la locul initial.".....mai departe nu se poate intelege,efectul pastilei s-a terminat si Gindurile Fan-ului au luat-o razna... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Noi 2010, 14:01

fan G E R U L A scrie:Baga de jale Mazilule
Hai zi ce bine si frumos o fost cand a vrut Dinu sa candideze fara sa depuna candidatura?
ma cap de tun retardat , iti mai zic odata, ca sa nu suferi prea tare, mi se rupe de Liga, intelegi??? daca am chef sau nu sa merg la concursuri o fac, nu ma intereseaza cine ii presedinte si de ce...capischi
nu o sa fac afaceri sau un busines din participarea in "fenomen" ii o porcarie sa crezi asta si faptul ca sufar io din cauza debitatiilor tale , simplu

lasa asta, si explicate de ce m-ai facut lingau si alte jigniri ce ai mai bagat...hai, dai cu jale, nu ma ocoli cu liga, te-ai dus la Gerula ca ti frica sa nu o iei la bot, sa te apere el, poi sa te apere, ca esti un las, iesi in fata si zi ce ai de zis la adresa mea, nu-mi pasa mie de Dinu, Vali si alte scenarite ce faci tu aici...

doara nu crezi ca ti-am promiso pe bastarca asa ca ataci tu Liga, nu nu, ai ceva personal cu mine, asa ca te astept

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 19 Noi 2010, 14:19

Aluna,
:cry: :cry: :cry: :cry:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 19 Noi 2010, 14:28

fan G E R U L A scrie:Aluna,
Ti-am mai spus ca te cunosc si stiu cat iti poate mintea. Zici ca nu te intereseaza politca, da cand era vorba de inregistrarea neinregistrata a Ligii erai gramada aici.
Esti un lingau care se intoarce cum bate vantul Mazilule. Doar-doar ti-o pica si tie ceva.
Am plecat de aici pana n-a inceput sa-mi stearga lasul ala mesajele? Foarte frumos ca Gerula are un forum unde nu se sterge nimic, ii mare lucru asta.
bah putza verde.... daca toti pe aici is lingai, clone, bulangii, reterdati, fraude si cine mai stie ce si forumu asta oricum e de cacao.... io atunci nu inteleg o singura chestie....

CE DREAQ CAUTI TU AICI BAH??? ce nu stai frumos la gerulex pe forum si-l lingi frumos din cap pan la picioare? ca doar nu va deranjeaza absolut nimeni peacolo.... :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Noi 2010, 15:00

datiii mai pastila lu asta ca a devenit repetitiv...hai daca tot scenarizezi atata, zai si ce am io de castigat din tota treaba??? :lol: :lol: :lol:

imi pica ceva ce ???
obositor mai esti, nici tu nu sti ce vrei :oops:

Scrie răspuns