LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Mai 2011, 15:49

E un sentiment uman. :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Mai 2011, 20:39

...Depinde cine ti-a dat referintele alea...cine-l cunoaste pe Adelin stie ca nu este deloc naiv..Mah Adeline ,la tine s-a topit nitel ceara din urechi??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Mai 2011, 09:40

:lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 22 Mai 2011, 11:47

Care este pozitia d-lui presedinte Popescu fata de participarea d-lui vicepresedinte Stratonov la etapa de la Valea Argovei, din cadrul Diviziei Open a Campionatului National de Spinning, organizata de clubul Drill ?
Este compatibila functia de vicepresedinte al Federatiei cu participarea la activitati sportive ilegale, neautorizate ??? Se vor lua masuri impotriva contravenientului ??
Sau poate asistam doar la tactica "bad cop, good cop", iar d-l vicepresedinte este in misiune .... :wink:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Mai 2011, 13:10

Am raspuns mai sus. Ce are una cu alta? Litigiul intre doua persoane juridice nu are de-a face cu participarea lui vali la antrenamentul organizat de LRS. Credeam ca stii sa faci diferenta. Am pus vreodata in discutie pescarii sportivi sau discutiile s-au referit strict la persoanele juridice? Apropo, ati obtinut autorizatia? Mai sunt cateva zile.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mai 2011, 14:30

.......Mai ,mai,prozelitism curat.. :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mai 2011, 19:32

......."COMPETIŢII

Articolul 8 - Caracterul Competiţiilor

1 Competiţiile de Pescuit Sportiv şi Casting pot fi:

a) concursuri oficiale interne care se dispută în cadrul unei competiţii organizată de FRPSC pe baza unui regulament şi a unui program dinainte aprobat, având drept scop stabilirea unei ordini ierarhice a echipelor în clasamentul final;

b) competiţiile oficiale internaţionale inter-ţări şi inter-Cluburi care sunt organizate de FRPSC sau alte foruri;

c) competiţiile amicale interne care sunt organizate de FRPSC sau de către Cluburi;

d) competiţii amicale internaţionale, competiţii între echipe naționale sau de Club, organizate sau autorizate de FRPSC, cu acordul federaţiilor naţionale şi a Cluburilor participante;

e) alte competiţii necuprinse în calendarele competiţionale ale FRPSC

2 Cluburile nu pot schimba de comun acord caracterul competiţiilor, din oficiale în amicale sau invers.

3 Cluburile pot participa la competiţii amicale în următoarele condiţii:

a) din proprie iniţiativă, pentru cele interne;

b) cu aprobarea FRPSC, pentru cele internaţionale.

4 Cluburile nu pot angaja competiţii amicale cu echipe aparţinând unor Cluburi care au fost excluse din FRPSC.

5 În caz de nerespectare a dispoziţiilor de mai sus, Cluburile în culpă vor fi sancţionate disciplinar"""""

Poi daca vicele insusi merge la concurs cu "dusmanu",bietele cluburi de ce n-ar putea face si ele un amical -doua acolo??Ba inca sa fie si sanctionate disciplinar... :cry: :cry: :cry:

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Mai 2011, 23:42

razvan m. scrie:Care este pozitia d-lui presedinte Popescu fata de participarea d-lui vicepresedinte Stratonov la etapa de la Valea Argovei, din cadrul Diviziei Open a Campionatului National de Spinning, organizata de clubul Drill ?
Este compatibila functia de vicepresedinte al Federatiei cu participarea la activitati sportive ilegale, neautorizate ??? Se vor lua masuri impotriva contravenientului ??
Sau poate asistam doar la tactica "bad cop, good cop", iar d-l vicepresedinte este in misiune .... :wink:
Mai Popescule , cum se face ca tot timpu cazi in bot bre :lol: :lol:

Tii minte ca-mi spuneai pe privat ceva despre vazut fata-n fata ! Sper sa nu uiti :lol: :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Mai 2011, 07:48

razvan m. scrie:Care este pozitia d-lui presedinte Popescu fata de participarea d-lui vicepresedinte Stratonov la etapa de la Valea Argovei, din cadrul Diviziei Open a Campionatului National de Spinning, organizata de clubul Drill ?
:roll: :roll: :roll: :roll:

Mai sa fie , iarasi m-a deconspirat Mihuta :oops: eu speram sa ramin undercover si voi putea face citeva legitimari .. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mihuta nu te bagi la miuta ??? :wink:

Hai ca iti fac si tie o legitimatie daca vrei , asa pe baza "prieteniei' indelungate ce ne leaga :lol: :lol: :lol:

In plus daca vor vrea sa ma penalizeze cei de la Federatie pot apela la tine sa ma aperi ... :D

Merci ca esti ingrijorat de soarta mea , esti un adevarat prieten. :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 23 Mai 2011, 11:40

apsalba scrie:
Gyorg scrie:n-ai de gand sa raspunzi?

poate completezi si ne spui care au fost motivele excluderii tale din APS ALBA, sa fie cumva legate de aceiasi speta ?
chiar crezi ca nu o sa se afle?
hai curaj, fa-o singur sa nu o fac eu!

P.S. nu crezi ca ar fi macar moral sa renunti la nick-ul apsalba dupa ce ai fost exclus ? ... a, moralitate lui Popescu, am uitat, scuze !
Nu am fost exclus din apsalba. Nu mai detin calitatea de presedinte, dar sunt membru fondator. E o diferenta.
Lucrarea inceputa de aps alba, continua in aceleasi conditii. Firma exploateaza pietrisul si ramane lacul. Ce este ilegal? Ghinionul celor care acum se erijaza in administratori este ca nu se preocupa de lucrare (din nepricepere) si se taraganeaza.
PS Nu pot renunta la nick-ul respectiv, intrucat aceasta asociatie a fost infiintata de mine.
PPS Stii ceva ce nu stiu eu? :lol: :lol: :lol: Daca stii fa-le publice. Nu ma deranjaza. :lol: :lol: :lol: Vezi ca pe acuzatii de genul asta unii dau cu subsemnatul.
O sa le fac publice atunci cand se vor pronunta cei in masura sa judece faptele, pana atunci spor la infestat si virusat....

apropo, .. de ce nu ai pus tu ochi pe alti "fraieri" sa le infectezi pasiunile, poate golf ca si aia n-au federatie? .. a , stiu, aia nu platesc permis de jucat golf, nu?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Scrie răspuns