Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mai Popescule , cum se face ca tot timpu cazi in bot brerazvan m. scrie:Care este pozitia d-lui presedinte Popescu fata de participarea d-lui vicepresedinte Stratonov la etapa de la Valea Argovei, din cadrul Diviziei Open a Campionatului National de Spinning, organizata de clubul Drill ?
Este compatibila functia de vicepresedinte al Federatiei cu participarea la activitati sportive ilegale, neautorizate ??? Se vor lua masuri impotriva contravenientului ??
Sau poate asistam doar la tactica "bad cop, good cop", iar d-l vicepresedinte este in misiune ....
razvan m. scrie:Care este pozitia d-lui presedinte Popescu fata de participarea d-lui vicepresedinte Stratonov la etapa de la Valea Argovei, din cadrul Diviziei Open a Campionatului National de Spinning, organizata de clubul Drill ?
Este compatibila functia de vicepresedinte al Federatiei cu participarea la activitati sportive ilegale, neautorizate ??? Se vor lua masuri impotriva contravenientului ??
Sau poate asistam doar la tactica "bad cop, good cop", iar d-l vicepresedinte este in misiune ....
O sa le fac publice atunci cand se vor pronunta cei in masura sa judece faptele, pana atunci spor la infestat si virusat....apsalba scrie:Nu am fost exclus din apsalba. Nu mai detin calitatea de presedinte, dar sunt membru fondator. E o diferenta.Gyorg scrie:n-ai de gand sa raspunzi?
poate completezi si ne spui care au fost motivele excluderii tale din APS ALBA, sa fie cumva legate de aceiasi speta ?
chiar crezi ca nu o sa se afle?
hai curaj, fa-o singur sa nu o fac eu!
P.S. nu crezi ca ar fi macar moral sa renunti la nick-ul apsalba dupa ce ai fost exclus ? ... a, moralitate lui Popescu, am uitat, scuze !
Lucrarea inceputa de aps alba, continua in aceleasi conditii. Firma exploateaza pietrisul si ramane lacul. Ce este ilegal? Ghinionul celor care acum se erijaza in administratori este ca nu se preocupa de lucrare (din nepricepere) si se taraganeaza.
PS Nu pot renunta la nick-ul respectiv, intrucat aceasta asociatie a fost infiintata de mine.
PPS Stii ceva ce nu stiu eu?![]()
![]()
Daca stii fa-le publice. Nu ma deranjaza.
![]()
![]()
Vezi ca pe acuzatii de genul asta unii dau cu subsemnatul.