LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Mai 2011, 06:42

...........Trebuie sa recunosc ca sint uimit...Chiar exista un contract intre Primaria din Orastie si F.N.P.S.R.,reprezentat de Popescu Stefan,prin care primaria pune la dispozitie terenul si federatia se obliga sa construiasca o baza de agrement si pescuit sportiv.Excavarile sint facute de firme specializate in exploatrea minereurilor...Mai ramine,constructia bazei propriuzise :zona de agrement,pepiniera piscicola,pista-sa-i zic pista?-de concurs...Prin contract,F.N.P.S.R. se obliga sa asigure toate cheltuielile de proiectare,si constructie si intretinere.Daca in 5 ani nu se finalizeaza, contratul se reziliaza...
..........Demn de remarcat ,ca aici este vorba de F.N.P.S.R si nu de F.R.P.S.C.,care este o alta entitate..oricum aceasta nu exista in 2010 cind s-a incheiat contractul...Dom capitan succes,sper sa nu fim dezamagiti si sa fie numai o fumigena..menita sa convinga cluburile sa intre intr-o federatie...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Mai 2011, 06:58

De ce nu faci si o vizita pe santier? Azi a inceput construirea podului peste rau, pentru a facilita traversarea. :lol: :lol: :lol: Probabil ca saptamana asta se trage si linia electrica. Cu aceasta ocazie am rezolvat si problema unor locuinte din zona care nu beneficiau de alimentare cu energie electrica.
PS Se elimina astfel si posibilitatea oricarei facaturi. :lol: :lol: :lol:

PPS Nu stiu daca ai observat, dar nu facem prozelitism pentru ca anumite cluburi sa intre in federatie. Trebuie sa intre din convingere, nu din alte motive. Cert este ca daca intra, vor trebui sa faca si ele ce face federatia. Nu pentru a avea o umbrela deasupra capului. Iti mai dau o informatie; Holcim, alt mare consumator de pietris, ne pune la dispozitie toate exploatarile pe care le detine si pot fi folosite ca iazuri piscicole, precum si altele pe care le vom construi impreuna. Una din ele am si vazut-o, in comuna Luna, judetul Cluj. Este superba, desi are doar 10 hectare. Probabil ca de administrarea ei se va ocupa Asociatia Judeteteana de pescuit sportiv Cluj (formanta din cluburile din judetul respectiv), in curs de constituire si care sper sa fie condusa de Valentin Stratonov.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Mai 2011, 07:29

.......Dom capitan...succes..In privinta vizitei nu pot , sint personanongrata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Mai 2011, 08:00

semlecangheorghe scrie:.......Dom capitan...succes..In privinta vizitei nu pot , sint personanongrata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Inca nu te-am declarat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Mai 2011, 08:53

Din cate vad io mai un pic si pana si Gigi e convins....tare federatiunea, insa e o vorba romaneasca:"Nu da pasarea din mana pt cioara de pe gard!"...eu sunt mai sceptic de fel, asa ca nu cred in povesti. :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Mai 2011, 09:42

............Ei nah ,omul chiar m-a uimit...asta nu inseamna ca nu pastrez rezerve serioase....mai Toma ca mine nu-i nimeni ,fii sigur de asta...Sa vedem peste o luna cum cresc fundatiile...

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Mai 2011, 12:52

Adelin scrie:Din cate vad io mai un pic si pana si Gigi e convins....tare federatiunea, insa e o vorba romaneasca:"Nu da pasarea din mana pt cioara de pe gard!"...eu sunt mai sceptic de fel, asa ca nu cred in povesti. :roll:
O sa te convingi si tu. Mai curand decat crezi. Punem pariu?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Mai 2011, 12:59

Fapte ,dom capitan ,nu pariuri...Totusi trebuie sa recunosc ca sint uimit side faptul ca sprijiniti open-ul L.R.S.,prin participarea unui oficial federal...poi numai ce i-ati dat in judecata...

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Mai 2011, 15:04

semlecangheorghe scrie:Fapte ,dom capitan ,nu pariuri...Totusi trebuie sa recunosc ca sint uimit side faptul ca sprijiniti open-ul L.R.S.,prin participarea unui oficial federal...poi numai ce i-ati dat in judecata...
Asta ca sa nu spui ca in federatie nu sunt spoortivi de performanta. Si-apoi, inainte de a muri, trebuie sa mai dai sperante si la Liga. Oricum, openul si mastersul LRS sunt doua excelente antrenamente pentru sportivii de performanta. Pacat ca o fac pe banii lor. :lol: :lol: :lol:
Pacat de Adelin; anul asta avea sanse sa obtina rezultate. Nu vor fi recunoscute daca nu intra in federatie. Si o stie si el foarte bine. In ciuda referintelor despre el, nu cred ca este un naiv.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Mai 2011, 15:15

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Fapte ,dom capitan ,nu pariuri...Totusi trebuie sa recunosc ca sint uimit side faptul ca sprijiniti open-ul L.R.S.,prin participarea unui oficial federal...poi numai ce i-ati dat in judecata...
Asta ca sa nu spui ca in federatie nu sunt spoortivi de performanta. Si-apoi, inainte de a muri, trebuie sa mai dai sperante si la Liga. Oricum, openul si mastersul LRS sunt doua excelente antrenamente pentru sportivii de performanta. Pacat ca o fac pe banii lor. :lol: :lol: :lol:
Pacat de Adelin; anul asta avea sanse sa obtina rezultate. Nu vor fi recunoscute daca nu intra in federatie. Si o stie si el foarte bine. In ciuda referintelor despre el, nu cred ca este un naiv.
:lol: :lol: :lol: Deaja ma simt flatat. :lol: :lol: :lol:
Merci.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns