......La spiritul meu de observatie ,nu pot decit sa fiu in asentimentul lui Tavi,care ,a punctat foarte bine,ca la tine toate sint la viitor"voi",vom face"etc.Deocamdata am vazut numai o excavatie in forma de potcoava+promisiunea ca acolo va fi un complex care cuprinde cladiri administrative+vestiare pt sportivi,pista propriuzisa,pepiniera piscicola si helesteu pt. cresterea pestelui pentru vinzare.Foarte frumos.Trebuie sa recunosc ca esti un vizionar.Cind faceai cu mina din stinga in dreapta si invers,semanai la perfectie cu unu pe care romanii l-au impuscat si acu regreta.Fara misto.
......Acuma ,trecind peste impresiile puternice pe care le-a lasat asupra sentimentelor mele,precum si a multora,presupun,de reportajul facut cu maiestrie de cei de la Infopescar,o sa dau voie ratiunii mele de simplu timplar sa te intrebe urmatoarele:
-Amenajarile in sine,si constructiile pe care le intrevezi in viziunea ta,nu cresc din niste saminte aruncate in pamint,ci, din niste planuri de cadastru si arhitecturale,care costa bani.Ai executate si platite aceste planuri ,precum si un deviz din partea constructorilor?La citi bani se ridica ceea ce visezi domnia ta???Ai un deviz de constructie???Are federatia acesti bani??Presupun ca da ,din moment ce isi permite sa ii cheltuiasca prin instante...
...Deci ,simplu, domnule Popescu,ai acele lucruri concrete de care intreb:planuri arhitecturale,devize de constructie,si nu in ultimul rind bani???
.....Pentru ca ,daca la momentul actual acestea nu exista ,ceea ce am vazut acolo nu este decit o ...exploatare de balastru...la Orastie...Ca VOR FI ,cindva,poate...nu zic...dar acum nu sint decit planuri frumos prezentate intr-un spot publicitar facut de Infopescar..Excelent regizat,de acord..
......Si apropo, nu stii ce face Gerula, prietenul tau, pe 4 iunie????
Si-Gi Lures wobblers&more..
.