LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

Pana una alta a mai trecut o etapa super-reusita organizata de Liga Romana de Spinning, cateva impresii pt cei interesati cu adevarat de pescuit gasiti aici:
http://www.wsbteam.com/jurnal-de-concur ... la-stiuca/
http://www.wsbteam.com/jurnal-de-concur ... la-stiuca/
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- StefanDinu
- veteran

Mare canalie de om esti securistule !!!apsalba scrie:Ce a uitat probabil este ca organizarea s-a facut de APS Alba, nu de federatie, iar suta de lei care a fost platită de participanti s-a tradus in gratare, pulpe de pui, bere care s-au consumat de participanti in cele trei zile de concurs. Vinul a fost din partea casei, ca si palinca.Din cate stiu, fiecare participant a plecat cu cate un cort echipat complet (saci de dormit - 2 buc., saltele, lampa de cort) care faceau mai mult decat amarata aia de suta de lei.
Printre beneficiari: Ristivan Ovidiu, Lucian Constantin, Stefan Dinu, Dan Craciun,s.a. Ar putea sa confirme, daca sunt barbati.
Adica tu numesti cârpele ale cumpărate de tine corturi? Jumatate s-au dizolvat la Sacel iar jumatate s-au rupt la Capâlna. Personal te asigur ca ca aveai tu acolo (1 cort + 2 saci + 2 izoprene) nu fac 100 lei.
Cat priveşte ce mi-ai dat tu mie, atunci când ne intalnim prima oara face-to-face o sa vorbim altfel! Eu am venit tot timpul cu echipamentul de camping. Si nu luam jegurile tale sub nici o forma ... nici daca ma plateai.
Dar corturile alea sunt graitoare despre persoana ta: niste jeguri ieftine, ridicate la rang de mare valoare, pe care dupa ce le-ai praduit ai "recunoscut" ca le-ai facut cadou!
Eu am o singura intrebare: s-au terminat corturile si sacii de nu i-ai dat si lui Vali un echipament complet de mare calitate cu care POPESCU a sprijinit cel mai mare eveniment competitional de spinning? Vali ai legatura !!!
- semlecangheorghe
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

- StefanDinu
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

-
vali stratonov
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

Cauta-ti mai bine pistolul , bufonule.vali stratonov scrie:semlecangheorghe scrie:Vali ai legatura !!!
Hai sa auzim un falset ce se vrea a fi "cintec de sirena"
......He ,he ,he stiam io ca asta o sa te faca sa scoti capu din nisip....Touche pussycat
.....Si pistol,cauta la pretenu tau ,Gerula....eu nu la am cu armele...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.