Imi place stilul lui:"Promite si nu onora!"

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pt mai multa claritate , stilul lui e cum zice si Adelin : promite si nu onora ....Gyorg scrie:bravos Sorinele tata, m-ai luminat, de fapt noi mergeam, sau am mers, sau ne vom duce, nici macar nu mai stiu - m-am bulversat,
intr-o alta dimensiune paralela unde se afla un campionat mondial paralel, fara ajvps, numai cu popesti din diferite tari. ptiuu ce fraier am fost, eram si eu vre-un campion, cred ca tot paralel, nu![]()
apsalba scrie:Tocmai asta se urmareste prin realizarea zonelor de pescuit de catre federatie; micsorarea efortului de pescuit pe habitatele naturale. Dar in timp ce unii scriu pe forumuri, federatia face asa ceva:
http://frpsc.ro/2011/05/25/o-noua-pista-de-competitii/
Chestiune de abordare.
nope ....incorectapsalba scrie:![]()
![]()
![]()
Cu bani orice prost stie sa faca cate ceva. Fara bani, nu sunt prea multi. Apropo, tu ce ai facut de exemplu pentru refacerea habitatelor si protejarea resurselor acvatice vii? E mai usor sa arunci cu zoaie in unii care incearca sa faca ceva pentru a-ti ascunde propria impotenta.
Banii de la Doripesco de premii s-au achitat demult ? Interesant ....poti face dovada ? sau tot ca la factura aia de populare s-au achitat ,? .....apsalba scrie:Banii de la Doripesco s-au achitat demult, dar tu nu esti informat. In ceea ce priveste investitiile cu banii altora se vede ca habar nu ai de cum se incheie o afacere. Iti sugerez o definitie (proprie): Afacerea este acea intreprindere din care ambele parti castiga. Crezi ca aia care fac aceste proiecte cu federatia sunt tampiti? Numai ca tu nu esti in stare sa evaluezi un parteneriat si nici nu ai habar de modul cum se finanteaza ONG-urile. Oricum, faptul ca esti preocupat da sperante ca intr-un final o sa pricepi cate ceva. Nu ar fi rau si daca ai si aplica cunostintele dobandite. Lucrurile reale se fac pe teren, nu pe tastaura.
PS Stiai ca banii pe care ii platesti tu se vireaza in contul de autorizari si control nuclear? Asa ca platesti ca fraierul, intrucat banii tai ii papa altii, nicidecum nu se intorc pentru protejarea si conservarea resurselor acvatice vii.
PPS Ai cumva informatii ca eu retin capturile? Cred ca ii protejez mai bine ca tine, intrucat in ultimii doi ani nu prea am avut timp sa merg la pescuit, pentru a incerca sa pun cat de cat ordine intr-un sistem in care tu erai printre primii care trebuia sa se implice. Asa ca mai usor cu morala. Fa ceva concret si dupa aia poti sa vorbesti.