LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Mai 2011, 21:52

Mai Gyorg, io zic sa nu refuzi oferta, nu o sa te mai intalnesti cu sa ceva niciodata!....dar ce a cerut la schimb ca asta e cel mai tare?! Doar e normal sa iti ceara ceva la schimb nu?! :lol:

Imi place stilul lui:"Promite si nu onora!" :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 23 Mai 2011, 22:24

n-ai inteles, nu este nevoie sa-ti ceara nimic, vei fi dator sa-i satisfaci orice dorinta.. cam ca-n politichia RO, liberal declarat !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 24 Mai 2011, 08:09

Gyorg scrie:bravos Sorinele tata, m-ai luminat, de fapt noi mergeam, sau am mers, sau ne vom duce, nici macar nu mai stiu - m-am bulversat,
intr-o alta dimensiune paralela unde se afla un campionat mondial paralel, fara ajvps, numai cu popesti din diferite tari. ptiuu ce fraier am fost, eram si eu vre-un campion, cred ca tot paralel, nu :?: :shock:
pt mai multa claritate , stilul lui e cum zice si Adelin : promite si nu onora ....

daca ar scoate timpul viitor din limbaj , ar fi mut ca nu ramane nimic

ciochia era cu balastiera , Hidrocnstructia scoate pietris , si-i plateste 100 de mii de coco , iar in gauroaiele ramase se fac balti , in care sa se antreneze loturile nationale , copii jucniorii , pescarii cu dezabilitati pe judete si varste dupa caz ....
ce conteaza ca tara are o gramada de balti si rauri ?
el mai face unele pe banii altora ca n-are un chior un buzunar
doar afacerile se fac pe banii altora

intre timp pt refaceri de habitate mai acceseaza niste fonduri europene , pe care le va cheltui pe procesele lu jessica alba , pe traininguri de autoritati in intelegerea resursei acvatice vii , steguletze tematice si brelocuri cu FRPSC, desfiintarea ajvps , dizolvarea lrs si alte vise halieutico -umede ......
prajitura mare : permisele doar ca acolo e cam ocupat
intre timp apele n-au coada de peste legislatia e in pom ( are si acolo o mare contributie in haos )....da ce conteaza ?

de ce nu s-or fi dus cluburile la constituire frpsc sa-l dea jos si sa ramana cu federatia ?
pacat

uite asa e balgoslovit pescuitul asta sa aiba parte numa de cozi de topor
poate ca pescarii il merita ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Mai 2011, 06:29

:lol: :lol: :lol:

Cu bani orice prost stie sa faca cate ceva. Fara bani, nu sunt prea multi. Apropo, tu ce ai facut de exemplu pentru refacerea habitatelor si protejarea resurselor acvatice vii? E mai usor sa arunci cu zoaie in unii care incearca sa faca ceva pentru a-ti ascunde propria impotenta.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2011, 06:42

....Mneata domnu Popescu ,...bine sanatos?? :P

...Am prins niste emisiuni pe Wild despre somon,a-ntiia.Echipa de filmare a cautat somonul intr-o regiune din U.R.S.S. care fusese inchisa din timpul razboiului rece..Ei bine ,atitia erau,ca oriunde aruncau mustele prindeau..Dar nici nu era picior de om pe acolo...Apoi,au venit pe alte locatii supuse pescuitului,care era o adevarata industrie...carne si icre..Si i-au luat interviu unui localnic care spunea ca pestele este din ce in ce mai putin...De ce?au intrebat realizatorii emisiunii??Pentru ca se pescuieste mai mult decit se reproduce pestele... :cry:

...Cred ca presiunea economica are un cuvint greu de spus,in privinta populatiei piscicole,si cred ca greu poate fi contracarata.Intentiile sint onorabile ,dar pot combate realitatea??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Mai 2011, 06:45

Tocmai asta se urmareste prin realizarea zonelor de pescuit de catre federatie; micsorarea efortului de pescuit pe habitatele naturale. Dar in timp ce unii scriu pe forumuri, federatia face asa ceva:

http://frpsc.ro/2011/05/25/o-noua-pista-de-competitii/

Chestiune de abordare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 25 Mai 2011, 07:58

apsalba scrie:Tocmai asta se urmareste prin realizarea zonelor de pescuit de catre federatie; micsorarea efortului de pescuit pe habitatele naturale. Dar in timp ce unii scriu pe forumuri, federatia face asa ceva:

http://frpsc.ro/2011/05/25/o-noua-pista-de-competitii/

Chestiune de abordare.

DA, stiu locatia.. este pe un DEAL din apropierea localitatii...?????

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Mai 2011, 08:33

apsalba scrie::lol: :lol: :lol:

Cu bani orice prost stie sa faca cate ceva. Fara bani, nu sunt prea multi. Apropo, tu ce ai facut de exemplu pentru refacerea habitatelor si protejarea resurselor acvatice vii? E mai usor sa arunci cu zoaie in unii care incearca sa faca ceva pentru a-ti ascunde propria impotenta.
nope ....incorect
fara bani nu poate face nimeni nimic
unii fac pe banii lor si se risca
altii baga mana la cascavalul altora si fac ce ii taie capu .....cam in categoria asta de ,,potenta'' te incadrezi apsalba .
ca banii altora pe care ii vanezi se cheama , permisele , banii de la buget sau fonduri europene.....nu conteaza , sunt banii altora
ca tu n-ai un chior sa-ti speli obrazu in fata la baietii aia de la Doripesco ....sau ai da n-oi fi tu fraier sa-i dai .

Eu nu cer banii nimanui , nu-mi proclam interese nationale , nu frec dusumelele pe la ministere cu plase de cadouri sa fiu bagat in seama pe la negocieri legislative , nu insel lumea , nu le iau banii la fraieri , .....nu organizez concursuri la care nu platesc premii , nu dau in judecata si cer dizolvarea nimanui , in general imi vad de treaba

Iar ceea ce fac eu pentru protejarea habitatelor e mai mult decat faci tu ....platesc un permis , o taxa pe balta , si dau drumul la peste prins sa mai traiasca si maine si sa bucure si pe altii ...

ar fi bine sa incepi si tu cu chestii marunte si de bun simt ....
pescuiasca si el va

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Mai 2011, 09:14

Banii de la Doripesco s-au achitat demult, dar tu nu esti informat. In ceea ce priveste investitiile cu banii altora se vede ca habar nu ai de cum se incheie o afacere. Iti sugerez o definitie (proprie): Afacerea este acea intreprindere din care ambele parti castiga. Crezi ca aia care fac aceste proiecte cu federatia sunt tampiti? Numai ca tu nu esti in stare sa evaluezi un parteneriat si nici nu ai habar de modul cum se finanteaza ONG-urile. Oricum, faptul ca esti preocupat da sperante ca intr-un final o sa pricepi cate ceva. Nu ar fi rau si daca ai si aplica cunostintele dobandite. Lucrurile reale se fac pe teren, nu pe tastaura.

PS Stiai ca banii pe care ii platesti tu se vireaza in contul de autorizari si control nuclear? Asa ca platesti ca fraierul, intrucat banii tai ii papa altii, nicidecum nu se intorc pentru protejarea si conservarea resurselor acvatice vii.

PPS Ai cumva informatii ca eu retin capturile? Cred ca ii protejez mai bine ca tine, intrucat in ultimii doi ani nu prea am avut timp sa merg la pescuit, pentru a incerca sa pun cat de cat ordine intr-un sistem in care tu erai printre primii care trebuia sa se implice. Asa ca mai usor cu morala. Fa ceva concret si dupa aia poti sa vorbesti.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Mai 2011, 10:23

apsalba scrie:Banii de la Doripesco s-au achitat demult, dar tu nu esti informat. In ceea ce priveste investitiile cu banii altora se vede ca habar nu ai de cum se incheie o afacere. Iti sugerez o definitie (proprie): Afacerea este acea intreprindere din care ambele parti castiga. Crezi ca aia care fac aceste proiecte cu federatia sunt tampiti? Numai ca tu nu esti in stare sa evaluezi un parteneriat si nici nu ai habar de modul cum se finanteaza ONG-urile. Oricum, faptul ca esti preocupat da sperante ca intr-un final o sa pricepi cate ceva. Nu ar fi rau si daca ai si aplica cunostintele dobandite. Lucrurile reale se fac pe teren, nu pe tastaura.

PS Stiai ca banii pe care ii platesti tu se vireaza in contul de autorizari si control nuclear? Asa ca platesti ca fraierul, intrucat banii tai ii papa altii, nicidecum nu se intorc pentru protejarea si conservarea resurselor acvatice vii.

PPS Ai cumva informatii ca eu retin capturile? Cred ca ii protejez mai bine ca tine, intrucat in ultimii doi ani nu prea am avut timp sa merg la pescuit, pentru a incerca sa pun cat de cat ordine intr-un sistem in care tu erai printre primii care trebuia sa se implice. Asa ca mai usor cu morala. Fa ceva concret si dupa aia poti sa vorbesti.
Banii de la Doripesco de premii s-au achitat demult ? Interesant ....poti face dovada ? sau tot ca la factura aia de populare s-au achitat ,? .....
daca poti face dovada te rugam , suntem multi inteersati
te rog elimina timpul viitor din ceea ce spui ca sa ramanem pe taramul concretului....

Tov Popescu ,
Ma amuz teribil . Tu aimpresia ca vorbesti cu vreun membru jessica alba pe care il imbarligi cu sforaitoare promisiuni si aliniate de legi :D si te dai arogant cu fonduri, finantari si cum se incheie afacerile , si-mi propui definitii :D
Ca sa intelegi mai bine, in activitatea de zi cu zi sunt Risk Manager la o banca .
Ei si ne ocupam cam in principal cu proiecte mari , mai mari decat anvergura administrarii resurselor acvatice vii din santurile de exacavator de la balta din Lancarm ori aiurea .
Si una din calitatile intrinsece si de baza e sa miros smecherii , imbarligatorii , ....sau neplatitorii pe intelesul tau :D
am asa un simt fiiiin....de tot.

Asa ca te rog sa-mi propui definitii da concrete . :D :D
Ard de nerabdare

asa.....deci da aia care ti-au dat pe mina administrarea de fonduri sunt tampiti ....pentru ca te-au lasat sa-i cheltui pe treinuirea autoritatilor locale :D :D ....pixuri , stegulete , brice si carice ....si tu pe asta te bazezi ca sunt destui tampiti pe lume
daca erai om preocupat de pescuit , ai fi accesat fionduri pe care sa le bagi in pescuit , si resurse acvatice nu in tampenii ...

da stiu ca banii pe care ii platesc se vireaza aiurea , sunt furati sitematic de niste indivizi din aceeasi textura cu tine numa ca cu ...bijuterii mai grele ....si nu doar aia ci si contributiile sociale , etc etc.....traim intr-o tara care se chema nu tara lui andrei ci tara lui popescu .....

pai ce capturi sa retii tu ? tu nu prinzi nimic ca na-i nici o legatura cu sportu asta din pacate
doar asa poti avea idei cretze de genul ....combatem braconajul vanzand pestele mai ieftin ca braconierii sau ....cream noi balti ca sa scadem presiune pe celelalte
ca sa ai capturi trebe sa realizezi intai care e capatul corect de care se tine lanseta ....ti-as putea da o definitie in speranta ca o pricepi pana al urma :D
tu protejezi pestele asa cum protejez eu ursul brun pentru ca nu-l vanez niciodata , pentru ca nu stiu sa vanez :D

fa un bine pescuitului si retrage-te de acolo din varfu motului ...
se bate pasul pe loc din cauza ta
pana si aceste 500 de pagini de bullshit si caterinca ti se datoreaza
ca si intreaga legislatie de rahat pe care ai pus-o pe butuci cu procese , suspendari , aiureli

te rog cauta-ti alt teren de gasit fraieri sa-ti plateasca visee umede
pescarii au patimit destul
pescuiasca si el va

Scrie răspuns