Indian Larry scrie:
Monsieur , de ce crezi ca nu m-ar tine ? Dimpotriva , dabia astept sa vad si eu live un
escroc perfect .

N-am vazut in viata mea .
Eu n-am treaba cu federatia lu' matale , ca oricum esti in corcodus si n-ai scara sa cobori . In plus , nu ma mai tenteaza concursurile , ca au fost cateva si s-au luat tepe zdravane .
Era vorba de niste bani castigati care nu au mai fost vazuti pana in ziua de azi .

Ba mai mult , continui sa
minti cu nerusinare ca ai sunat participantii si le-ai promis marea cu sarea .
Tu chiar nu te gandesti ca unii dabia asteapta sa te mai vada dansand pe la vreun concurs ?
Jhonny ti-a spus foarte bine : avem destui ortopezi buni .
PS: apsalba-
neagra Onoare si Curaj !

Ai vazut dom Popescu,de ce nu intereseaza pe unii competitia.Pentru ca de acolo vin semnale ca se dau tepe.Asa ca degeaba tu si Gerula guitati ca de ce nu vin romanii in concursuri ,uite ai mai sus o parte din raspuns....In mare parte din cauza unora ca tine......Si a mincinosului de Gerula,care, vorbeste de "cazul galeata",sugerind tot timpul influente mafiote in Liga ,astfel ca unul ca userul "designixxxx""",care crede tot ce spune Gerula,vede fenomenul competitional ca si pe un razboi plin de intrigi si falsitati.Ceea ce nu stiu astfel de useri este faptul ca poza de la expoaventuri in care Tudose era prezentat cu o galeata in mina,este facuta de mincinosulmincinosilor cu fotoshopul.Nici eu nu am stiut pina de citeva zile..cind am aflat intimplator.Deci ,unul ca Gerula care falsifica poze cu fotoshopul,si creeaza false impresii depsre "grupari"si "Interese" ,care in realitate nu exista,plus un tepar de talie ca domnia ta ,sint ingredientele perfecte pentru a pune batul in roate spinnigului de competitie la noi in tara..
Asa ca nu v-a mai plingeti pe forumu lu dizabilitatu ala ca de ce nu vin romanii in concursuri ,pentru ca unii ca voi sint principalii vinovati.
Si asa cum zicea si melcul,creeati voi un sistem competitional ,complex ,care sa functioneze si dupa aia mai vorbiti.Ca de pe marginea drumului ,toti is buni sa arunce cu pietre.
Gerula mincinos patentat,chiar atit te cobori sa falsifici imagini cu fotoshopul???Asa mi-ai facut si mie i.p.de Bucuresti...mincinosule.Pacat ca ai muradrit Liga cu unica ta prezenta la un concurs organizat de ei...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.