LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 25 Feb 2011, 10:06

apsalba scrie:
razvan m. scrie:Ai mai cantat tu prohodul AGVPS-ului si acuma te plangi pe la instante ca ii prea viu. :arrow:
Dimpotriva. E mort cu acte. Pana va fi ingropat mai este putin. Eu am rabdare. Dar tu ca jurist, cum interpretezi art. 40 din statutul ligii? Asa, ca sa revenim la subiect.
De care acte Pinocio ? acte ca alea pe care le-ai facut cand ai vrut sa ceri suspendarea ordinului pe bucati ?
Incep sa te banuiesc ca toti anii astia ai fost omul din umbra al AGVPS-ului, agentul lor infiltrat in structuri adverse pentru ca acum ai reusit ceva maret ... ai reusit sa "dai" toate apele AGVPS-ului si asta pe vreo 5 ani si legal.
Asa tare i-ai desfintat ca acum sunt pe cai mai mari ca niciodata.
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Feb 2011, 10:09

Poti sa intri cu acest articol la permise 2011. Cred ca mai important pe acest topic ar fi informatia ca FRPS a obtinut avizul de infiintare de la ANS si este in procedura de inscriere. Nu crezi?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Feb 2011, 10:31

apsalba scrie:Q.E.D. Adut-ti aminte de cand am zis asta. E timpul ca si cluburile sa isi ia destinul in propriile maini.
Q.E.D.???? :lol: :lol: :lol: :lol: .Zici ca esti ecoul lu Gerula...Nu dansa de bucurie...ca nu se stie niciodata..Si mai lasa-ne cu bla ,bla -uri" de destinuri luate in miini"....sint gretoase sloganuri de genu asta...si daca ar fi sa-l completez ,nah sa ma duc pe ideea ta,da,cluburile "isi iau destinul in miini"si pun banii la tine in buzunar.....Ai vrea tu..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 25 Feb 2011, 10:56

apsalba scrie:Poti sa intri cu acest articol la permise 2011. Cred ca mai important pe acest topic ar fi informatia ca FRPS a obtinut avizul de infiintare de la ANS si este in procedura de inscriere. Nu crezi?

fara suparare, dar pe tine, orinu te duce capul ori ti-ai luat masteratul in dat tepe. ce ne tot freci cu federatia care sta sa fie avortata? fa nene ceva, orice, organizeaza un corcurs cit de mic, prezinta un regulamnt decent, prezinta un calendar competitional, vin-o cu o varianta care sa stea-n picioare in fata ligii...si pe urma mai stam de vorba. aaaaaa...si sa nu uiti, da-le banii la baietii de la stationar.
tu o tii langa: moare liga si se avorteaza federatia. pe cine crezi ca intereseaza?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Feb 2011, 10:57

apsalba scrie:
Vrei sa facem o moaca la moaca? Nu cred ca te tine.
Dar apropo de topic; de ce tace Stefan Dinu? Nu pridideste cu inscrierile la master? :lol: :lol: :lol: :lol:

bebelin,
cine vine de la voi pentru afiliere? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sau ramaneti la judet cu stefan dinu?
E asa de buna ca nu m-am putut abtine. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monsieur , de ce crezi ca nu m-ar tine ? Dimpotriva , dabia astept sa vad si eu live un escroc perfect . :lol: N-am vazut in viata mea .
Eu n-am treaba cu federatia lu' matale , ca oricum esti in corcodus si n-ai scara sa cobori . In plus , nu ma mai tenteaza concursurile , ca au fost cateva si s-au luat tepe zdravane . :lol: :lol:

Era vorba de niste bani castigati care nu au mai fost vazuti pana in ziua de azi . :idea: Ba mai mult , continui sa minti cu nerusinare ca ai sunat participantii si le-ai promis marea cu sarea . :lol:
Tu chiar nu te gandesti ca unii dabia asteapta sa te mai vada dansand pe la vreun concurs ?
Jhonny ti-a spus foarte bine : avem destui ortopezi buni .
:lol: :lol:

PS: apsalba-neagra Onoare si Curaj ! :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Feb 2011, 12:22

apsalba scrie:Nu am facut nimic pentru un loc de munca. Este ultimul lucru care ma intereseaza.
Foarte tare!!!....uite aici iti dau dreptate, numa fraierii vor sa lucreze, sunt de acord cu Popescu! :lol: :lol: :lol: Bravo Domn'Popica!!!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Feb 2011, 12:30

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Feb 2011, 13:29

Indian Larry scrie:
apsalba scrie:
Vrei sa facem o moaca la moaca? Nu cred ca te tine.
Dar apropo de topic; de ce tace Stefan Dinu? Nu pridideste cu inscrierile la master? :lol: :lol: :lol: :lol:

bebelin,
cine vine de la voi pentru afiliere? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sau ramaneti la judet cu stefan dinu?
E asa de buna ca nu m-am putut abtine. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monsieur , de ce crezi ca nu m-ar tine ? Dimpotriva , dabia astept sa vad si eu live un escroc perfect . :lol: N-am vazut in viata mea .
Eu n-am treaba cu federatia lu' matale , ca oricum esti in corcodus si n-ai scara sa cobori . In plus , nu ma mai tenteaza concursurile , ca au fost cateva si s-au luat tepe zdravane . :lol: :lol:

Era vorba de niste bani castigati care nu au mai fost vazuti pana in ziua de azi . :idea: Ba mai mult , continui sa minti cu nerusinare ca ai sunat participantii si le-ai promis marea cu sarea . :lol:
Tu chiar nu te gandesti ca unii dabia asteapta sa te mai vada dansand pe la vreun concurs ?
Jhonny ti-a spus foarte bine : avem destui ortopezi buni .
:lol: :lol:

PS: apsalba-neagra Onoare si Curaj ! :lol:

Ai vazut dom Popescu,de ce nu intereseaza pe unii competitia.Pentru ca de acolo vin semnale ca se dau tepe.Asa ca degeaba tu si Gerula guitati ca de ce nu vin romanii in concursuri ,uite ai mai sus o parte din raspuns....In mare parte din cauza unora ca tine......Si a mincinosului de Gerula,care, vorbeste de "cazul galeata",sugerind tot timpul influente mafiote in Liga ,astfel ca unul ca userul "designixxxx""",care crede tot ce spune Gerula,vede fenomenul competitional ca si pe un razboi plin de intrigi si falsitati.Ceea ce nu stiu astfel de useri este faptul ca poza de la expoaventuri in care Tudose era prezentat cu o galeata in mina,este facuta de mincinosulmincinosilor cu fotoshopul.Nici eu nu am stiut pina de citeva zile..cind am aflat intimplator.Deci ,unul ca Gerula care falsifica poze cu fotoshopul,si creeaza false impresii depsre "grupari"si "Interese" ,care in realitate nu exista,plus un tepar de talie ca domnia ta ,sint ingredientele perfecte pentru a pune batul in roate spinnigului de competitie la noi in tara..
Asa ca nu v-a mai plingeti pe forumu lu dizabilitatu ala ca de ce nu vin romanii in concursuri ,pentru ca unii ca voi sint principalii vinovati.

Si asa cum zicea si melcul,creeati voi un sistem competitional ,complex ,care sa functioneze si dupa aia mai vorbiti.Ca de pe marginea drumului ,toti is buni sa arunce cu pietre.

Gerula mincinos patentat,chiar atit te cobori sa falsifici imagini cu fotoshopul???Asa mi-ai facut si mie i.p.de Bucuresti...mincinosule.Pacat ca ai muradrit Liga cu unica ta prezenta la un concurs organizat de ei...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Feb 2011, 13:38

Asa e Gigi . Decat un concurs de tepe , mai bine un amical intre 10 oameni dar unde un premiu se castiga sigur .
Punem toti cate 200ron de exemplu si cel mai bun ia grosul . Ramanem prieteni si sensul cuvantului concurs capata din nou sens . :idea:
Ce rost ar avea sa platesc la o federatie cand stiu dinainte ce teapa imi iau ? :lol:
Stii cum o sa fie concursurile de acum inainte ? Exact cum era pe vremea lui Ceasca , cand se trangeau 10 insi sa vada un film la video . Nu-i stia nici cerul nici pamantul , iar satisfactia era alta . :wink: Asa si cu concursurile lu' peste fript ....

Imagineaza-ti cum ar suna in urechile pescarilor un eventual concurs organizat de Fane-Factura-Facatura-Federatie.
Care ar mai fi prostul sa puna botul ? :roll:

Sunt absolut sigur ca si cu el sau fara el , tot aia e . Numai distribuitorii de pixuri/sepci/agende au de castigat. :lol:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 25 Feb 2011, 15:04

Oare unde sint bunele intentii ? Unde sint promovarea fair-play-ului si a pescuitului de performanta ? Unde e educarea ecologica a copiilor si nu numai a lor? Eu n-am vazut decit amenintari , note ultimative,invective si jigniri ,ingradiri de toate felurile si toate aceste in numele celebrei federatii care a luat,azi sau ieri, un acord de principiu de la ANS! A luat nastere Fed.lu'Fane ! Stiu ca ne plictisim dar tare bine am face daca l-am ignora complet pe Fane si aberatiile lui!

Scrie răspuns