LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Feb 2011, 07:52

Indian Larry scrie:Chiar nu observati cu cata usurinta isi bate joc de voi , escrocul asta ordinar ? :oops:
Chiar nu observati ca va raspunde numai la shto' ?

Chiar credeti ca mai are curajul sa scoata capul in lume dupa ultimile "intamplari" ? :roll:

Sau

Lasati-l sa se dea cu capul de pereti pana isi va face federatie sau ce viseaza el . Va avea curajul sa se mai intanleasca cu careva pe urma ?
:oops: Pe forum are tupeu , dar moaca la moaca nu cred . :twisted:
Vrei sa facem o moaca la moaca? Nu cred ca te tine.
Dar apropo de topic; de ce tace Stefan Dinu? Nu pridideste cu inscrierile la master? :lol: :lol: :lol: :lol:

bebelin,
cine vine de la voi pentru afiliere? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sau ramaneti la judet cu stefan dinu?
E asa de buna ca nu m-am putut abtine. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Feb 2011, 08:17

Mai bine vezi-ti de federatie...ca ai multe de pus la punct..sepci ,tricouri,acces pentru aia ca Gerula,contracte....CE NU TE DUCE MINTEA PE TINE SA PRICEPI ,este faptul ca turneul Ligii,daca il "vamuiesti' tu de caracterul ala "national",ramine tot un turneu ,dar cu caracter privat ,unde tu ,NU ITI POTI BAGA NASUL.De afilierea f.i.p.s-c.i.p.s.,nu -ti mai amintesc pentru ca nu vreau sa-ti pun sare pe rana,si sint "fortat" de unii sa te menajez :lol: :lol: :lol: :lol: Ce are Bassmaster cu io stiu ce campionat national din State??Nimic.Atit ca la bassmaster sint niste premii si sponsori de pun pe roate o multime de oameni....

Ei, cind o sa reusesti tu sa stringi macar un sfert din nr.-ul de concurenti pe care il are Liga la momentul actual, atunci sa mai vorbesti.Si dupa ce i-ai strins, ofera-le conditii decente de concurs cu arbitraj,si ceea ce-i mai IMPORTANT,in cazul tau .......plateste-le premiile.Fa asta macar odata,arata ca poti,nu doar pretinde ca poti, cum ai facut pina acuma cu orice lucru in care te-ai bagat,precum musca in dosul calului...
Si vezi,si arbitrii trebuie platiti,ca altfel se ridica semne de intrebare cu privire la rezultate...sper sa nu fie prea mult pentru tine.Daca nu poti,o iei incet ,mai inti concurentii,serviciile arbitrii...te descurci tu...
Si daca chiar ,chiar ,nu reusesti,cere ajutor de la Liga,nu cred ca sint asa de ranchiunosi ,sa nu te ajute cu vreu sfat.Ca deh,pescari sintem cu totii...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Feb 2011, 08:26

Nu ar strica sa dai o geana pe forumul LRS. Il presidente s-a dus rau. A inceput sa inscrie in master sportivi apartinand unui club care nu este membru LRS. E ceva pe langa cei doi care au achitat taxa pentru master.
Ce nu pricepi tu este ca acesti sportivi, care au tot meritul pentru aceasta disciplina de care isi bate joc Dinu Stefan, vor merge acolo unde li se asigura conditii si posibilitatea de a face performanta. Chiar nu vezi ca liga este pe topogan? Tampenia facuta de niste indivizi care in prostia lor au crezut ca pot impiedica infiintarea FRPS nu face alceva dacat sa bulverseze o disciplina care a avut un debut destul de promitator. O sa incercam sa salvam ce se mai poate. Fara ranchiuna, care nu a fost niciodata din partea noastra.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Feb 2011, 08:31

Dupa cum ziceam,fa ,si dupa aia lauda-te.Sau poate nici nu mai ar fi necesar,ca ,daca o faci cum trebuie,te lauda altii.Io o sa fiu primu care isi cere scuze.
Sa vad ca a trecut un an si ai organizat concursuri ok, cu premii platite si tot ce trebe,ai trimis lotul national la competitii externe etc,daca mai faci si concursuri pentru copii ....itti donez lanseta mea de salau favorita :lol: :lol:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Feb 2011, 08:47

Am facut-o cum trebuie. Dovada faptul ca nu a putut fi impiedicata infiintarea ei, desi unii au incercat. Mai departe depinde de cei care vor sa faca treaba. Nu asteptati totul de la un om. Federatia este un lucru mult mai complex decat isi inchipuie unii si va fi nevoie de un urias efort conjugat.

PS Pastreaza-ti lanseta. O sa ai nevoie de ea la turneul pentru veterani. Asta daca nu te inscri la categoria persoane cu dizabilitati. Indeplinesti toate conditiile. :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Feb 2011, 08:56

Sa obtii un loc de munca nu-i greu.Mai greu este sa te mentii acolo ,sa dovedesti ca esti potrivit pentru postul vizat.La asta ar trebuii sa meditezi.Ca sa faca federatie poate oricine.din pacate ,a facut-o unul cu "dizabilitatile"tale.Si cu statut greu, de 'veteran" in dat "tepe".Si nu da fuga cu jalba-n protap,ca tie ti-a trebuit misto.Bea o vodca si trece..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Feb 2011, 09:05

Nu am facut nimic pentru un loc de munca. Este ultimul lucru care ma intereseaza. Ar trebui sa-ti pui totusi un semn de intrebare despre ce se intampla in LRS. Azi a fost actualizata lista la master. Trei inscrisi si mai sunt trei zile. Se poate tine divizia cu trei concurenti? Nu crezi ca pescarii sportivi sunt mai inteligenti decat cei care ii conduc?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Feb 2011, 09:08

Chestia cu locul de munca era o comparatie,un exemplu ipotetic..Am crezut nu-i necesar sa specific,avindu-ti in vedere abilitatile intelectuale.Cu Liga ce sa zic ,daca este sa nu mai mearga nu mai merge...asta e.Numa sa nu ai surprize...

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Feb 2011, 09:20

Q.E.D. Adut-ti aminte de cand am zis asta. E timpul ca si cluburile sa isi ia destinul in propriile maini.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 25 Feb 2011, 09:34

FFFF, organizeaza tu un concurs si dale o lectie, sa vazi cati o sa vina .....sa se intalneasca cu tine. Incearca ce te costa, dupa cat esti de viteaz, doar avem cei mai buni ortopezi.Hai PA PA ca nu meriti. Scuze la ceilalti uz.

Scrie răspuns