LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Feb 2011, 19:27

razvan m. scrie:Ai mai cantat tu prohodul AGVPS-ului si acuma te plangi pe la instante ca ii prea viu. :arrow:
Dimpotriva. E mort cu acte. Pana va fi ingropat mai este putin. Eu am rabdare. Dar tu ca jurist, cum interpretezi art. 40 din statutul ligii? Asa, ca sa revenim la subiect.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Feb 2011, 19:38

Si pe cind desfiintezi si f.i.p.s-c.i.p.s???Macar sa stie L.R.S.de-o treaba...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Feb 2011, 20:39

Ce mai face liga? Ca sa revenim la subiect. Cand incepe competitiile, ca am inteles ca nu se face coada la inscrierile in master. Am inteles ca presidente Stefan Dinu a fost pe la ANS sa vada ce si cum si domnii de acolo i-au dat un sfat intelept. Sa se inscrie in federatia care deja se infiinteaza. Oare o s-a faca? Eu cred ca nu are incotro. Dar nu se va inscrie liga, ci cluburile. Precum spuneam, de morti numai de bine.

PS Daca are cojones poate sa confirme. Dar sunt convins ca nu o s-o faca. Circula zvonul ca niste cluburi din Bucuresti ar pune de o asociatie municipala. Si maestru de ceremonii are un nume cu initiale SD. Ii dau un sfat gratis; asociatiile judetene si a municipiului Bucuresti se infiinteaza si se inscriu in registrul sportiv numai cu avizul federatiei. Asa ca sa nu mai faca iar una din celebrele lui gafe.
Si asociatiile amintite se ocupa de competitiile locale, gen categoria Onoare de la fotbal. Acolo a dus Stefan Dinu LRS? :lol: :lol: :lol: :lol:
Oare cum se va descurca cu sponsorul? Asteptam cererile de afiliere.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 24 Feb 2011, 21:28

apsalba scrie:...
Si asociatiile amintite se ocupa de competitiile locale, gen categoria Onoare...
...nea fane ...asta cu "Onoare" ti-e predestinata
...insotita de "Curaj"
...asa ca nu le atribuii altora "blazonul " ce cu ONOARE il detii..... :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Feb 2011, 21:37

apsalba scrie:Ce mai face liga? Ca sa revenim la subiect. Cand incepe competitiile, ca am inteles ca nu se face coada la inscrierile in master. Am inteles ca presidente Stefan Dinu a fost pe la ANS sa vada ce si cum si domnii de acolo i-au dat un sfat intelept. Sa se inscrie in federatia care deja se infiinteaza. Oare o s-a faca? Eu cred ca nu are incotro. Dar nu se va inscrie liga, ci cluburile. Precum spuneam, de morti numai de bine.

PS Daca are cojones poate sa confirme. Dar sunt convins ca nu o s-o faca. Circula zvonul ca niste cluburi din Bucuresti ar pune de o asociatie municipala. Si maestru de ceremonii are un nume cu initiale SD. Ii dau un sfat gratis; asociatiile judetene si a municipiului Bucuresti se infiinteaza si se inscriu in registrul sportiv numai cu avizul federatiei. Asa ca sa nu mai faca iar una din celebrele lui gafe.
Si asociatiile amintite se ocupa de competitiile locale, gen categoria Onoare de la fotbal. Acolo a dus Stefan Dinu LRS? :lol: :lol: :lol: :lol:
Oare cum se va descurca cu sponsorul? Asteptam cererile de afiliere.
Daca n-as sti cine esti ,mai ,mai ca te-as crede..Da tu, cum te descurci cu aia de nu le-ai platit premiile??Ti-ai luat bodyguarzi??Asa ca, lasa Liga sa-si vada de sposorii ei ,Liga care pina acuma si-a achitat toate premiile si ce mai trebuia,si vezi-ti de sumele pe care le datorezi altora...Si te rog sa nu-mi spui ca o sa le dai...Doar..fa-o..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Feb 2011, 21:55

Intreaba-l pe Stefan Dinu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 24 Feb 2011, 22:45

cat tupeu...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 24 Feb 2011, 22:52

Chiar nu observati cu cata usurinta isi bate joc de voi , escrocul asta ordinar ? :oops:
Chiar nu observati ca va raspunde numai la shto' ?

Chiar credeti ca mai are curajul sa scoata capul in lume dupa ultimile "intamplari" ? :roll:

Sau

Lasati-l sa se dea cu capul de pereti pana isi va face federatie sau ce viseaza el . Va avea curajul sa se mai intanleasca cu careva pe urma ?
:oops: Pe forum are tupeu , dar moaca la moaca nu cred . :twisted:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Feb 2011, 23:05

apsalba scrie:Intreaba-l pe Stefan Dinu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce sa-l intreb pe StefanDinu??Daca ,el crede ca ai vreo sansa sa gasesti un sponsor atit de "curajos",incit sa iti dea tie banii pe mina??Pai avind in vedere "faima"care ti-ai facut-o nu cred ca-i necesar sa-l intreb,ca stiu raspunsul.Spre deosebire de tine Liga n-a avut niciodata probleme de genu asta...

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Feb 2011, 00:20

Ca tot e la moda sa iti schimbi username-ul, Apsalba-neagra cred ca suna mai bine...scuze off-topic dar suna atat de bine, incat nu m-am putut abtine! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns