Impresii Belis
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
Mamaaaa, ce s-a ales de turneul AVP.... Ma felicit ca am hotarat sa stau acasa! Va spun cu mana pe inima, anul trecut, in conditii extrem de grele d.p.d.v. meteorologic, concursul a fost destul de fain. Atmosfera inainte de concurs, in timpul concursului si dupa a fost frumoasa. Dupa treaba cu caprioara din penultima etapa si dupa "actul" Belis cred ca ma indrept spre "Cupa Moldovei" unde m-am simtit excelent!
- StefanDinu
- veteran
Nu trage concluzii pripite. Nu e chiar asa rau cum pare.vanatoruldepesti scrie:Mamaaaa, ce s-a ales de turneul AVP.... Ma felicit ca am hotarat sa stau acasa! Va spun cu mana pe inima, anul trecut, in conditii extrem de grele d.p.d.v. meteorologic, concursul a fost destul de fain. Atmosfera inainte de concurs, in timpul concursului si dupa a fost frumoasa. Dupa treaba cu caprioara din penultima etapa si dupa "actul" Belis cred ca ma indrept spre "Cupa Moldovei" unde m-am simtit excelent!
Salutare tuturor !...trebuia sa ma "turez" eu,acum cateva zile,ca sa-l "urnesc"pe dom' profesor MihaiV si intr-un final(sper ca s-a ajuns la finalul explicatiilor)sa aflam cam ce si cum.Am doua remarci de facut:"unde-i minte multa,e si prostie multa"si pentru dom'profesor:"Tot greu pricepi !",uneori.Fir intins ! tuturor...fara drept la replica

Din pacate pe forum apar doar aspectele mai putin placute. Sunt convins ca aceste concursuri nu se limiteaza la atat. Tine doar de concurenti sa vina si sa povesteasca cum s-au simtit, daca le-a folosit la ceva prezenta la concurs, daca regreta sau nu ca au participat. Eu cred ca promovarea pescuitului sportiv si legarea unor prietenii cu pescari din alte localitati ar trebui sa fie elemente de baza in acest carusel al competitiilor.vanatoruldepesti scrie:Mamaaaa, ce s-a ales de turneul AVP.... Ma felicit ca am hotarat sa stau acasa! Va spun cu mana pe inima, anul trecut, in conditii extrem de grele d.p.d.v. meteorologic, concursul a fost destul de fain. Atmosfera inainte de concurs, in timpul concursului si dupa a fost frumoasa. Dupa treaba cu caprioara din penultima etapa si dupa "actul" Belis cred ca ma indrept spre "Cupa Moldovei" unde m-am simtit excelent!
-
- veteran
Mihai eu unul m-am simtit bine la Belis cu toate ca am avut un sir de ghinioane de la a rupe o bijuterie de bat ,la evadarea primului clean in mansa a 2-a (am uitat sa trag sfoara la juvelnic) si cireasa de pe tort in mansa a 3-a cind mi-au plecat (fara sa salute) 10 cleni din plasa .
Numai peisajul in care a s-a desfasurat competitia te obliga sa te simti bine.
Intilnire cu "tovarasii de arme" intotdeauna imi face placere desi trebuie sa spun ca nu mai e aceeasi atmosfera ,degajata ca in "zilele de pionerat" ale concursurilor de spinning probabil din cauza mize f.mari ,orgoliilor personale etc..
Nu e deloc de neglijat efortul organizatorului si totodata sponsorului principal al etapei Costel Gurbet care a facut sacrificii financiare deosebite ca sa multumeasca pe toata lumea .
Daca a reusit sau nu pot sa decida doar cei care au participat la acest eveniment important din inima Ardealului.
Personal ii multumesc lui Costel pt. stradanie si dorinta lui de-a pune umarul la promovartea spinningului de competitie in Romania.
Respect Costel Gurbet.
Numai peisajul in care a s-a desfasurat competitia te obliga sa te simti bine.
Intilnire cu "tovarasii de arme" intotdeauna imi face placere desi trebuie sa spun ca nu mai e aceeasi atmosfera ,degajata ca in "zilele de pionerat" ale concursurilor de spinning probabil din cauza mize f.mari ,orgoliilor personale etc..
Nu e deloc de neglijat efortul organizatorului si totodata sponsorului principal al etapei Costel Gurbet care a facut sacrificii financiare deosebite ca sa multumeasca pe toata lumea .
Daca a reusit sau nu pot sa decida doar cei care au participat la acest eveniment important din inima Ardealului.
Personal ii multumesc lui Costel pt. stradanie si dorinta lui de-a pune umarul la promovartea spinningului de competitie in Romania.
Respect Costel Gurbet.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Ca veni vorba de lucruri bune, ma simt dator sa zic si eu cate ceva.
Din punctul meu de vedere, organizarea a fost buna. Fiind la prima participare poate nu sunt cel mai avizat sa-mi dau cu parerea, dar mie mi-a placut.
Premiile puse la bataie si eforturile organizatorilor au fost demne de toata lauda.
Raman la convingerea ca incidentele neplacute pentru unii concurenti nu au fost provocate din rea-vointa. E evident ca nu poti multumi pe toata lumea.
Tot respectul pentru cei care au ocupat primele locuri. Nu a fost tocmai usor sa prinzi zeci de pesti pe mansa in conditii total diferite de cele din zilele de antrenamente.
Sper sa-mi permita timpul sa particip si la alte concursuri din turneul AVP.
Din punctul meu de vedere, organizarea a fost buna. Fiind la prima participare poate nu sunt cel mai avizat sa-mi dau cu parerea, dar mie mi-a placut.
Premiile puse la bataie si eforturile organizatorilor au fost demne de toata lauda.
Raman la convingerea ca incidentele neplacute pentru unii concurenti nu au fost provocate din rea-vointa. E evident ca nu poti multumi pe toata lumea.
Tot respectul pentru cei care au ocupat primele locuri. Nu a fost tocmai usor sa prinzi zeci de pesti pe mansa in conditii total diferite de cele din zilele de antrenamente.
Sper sa-mi permita timpul sa particip si la alte concursuri din turneul AVP.
Organizarea si desfasurarea unui concurs de pescuit ce se desfasoara in trei manse, pe parcursul a doua zile si care implica participarea a aprox.100 de oameni (concurenti, arbitrii, organizatori etc ) e o activivtate suficient de complexa incat sa nu iasa aproape niciodata perfect.
Totdeauna vor fi unii care s-au simtit bine, altii nemultumiti, vor fi unele greseli mai mari sau mai mici. Ca unii jubileaza cand ceva nu iese bine, iarasi tine de firea umana si nu mira pe nimeni.
Cert este ca treaba merge inainte, lucrurile incep sa se aseze, au disparut suspiciunile legate de favorizarea unor concurenti de organizatori, nu se mai indoieste nimeni ca etapele au fost castigate de catre cei care au meritat, nu mai exista suspiciuni de blaturi etc.
Mai sunt unele probleme legate de interpretarea regulamentului, care sunt de inteles. De multe ori chiar legea poate fi interpretata atat de diferit incat sa se ajuga la solutii diametral opuse, cu atat mai mult un regulament facut de neprofesionisti intr-ale legiferarii. Sint sigur insa ca la conceperea regulamentului de anul viitor se va tine seama de problemele ivite in cursul acestui sezon.
Fir intins in continuare !
Totdeauna vor fi unii care s-au simtit bine, altii nemultumiti, vor fi unele greseli mai mari sau mai mici. Ca unii jubileaza cand ceva nu iese bine, iarasi tine de firea umana si nu mira pe nimeni.
Cert este ca treaba merge inainte, lucrurile incep sa se aseze, au disparut suspiciunile legate de favorizarea unor concurenti de organizatori, nu se mai indoieste nimeni ca etapele au fost castigate de catre cei care au meritat, nu mai exista suspiciuni de blaturi etc.
Mai sunt unele probleme legate de interpretarea regulamentului, care sunt de inteles. De multe ori chiar legea poate fi interpretata atat de diferit incat sa se ajuga la solutii diametral opuse, cu atat mai mult un regulament facut de neprofesionisti intr-ale legiferarii. Sint sigur insa ca la conceperea regulamentului de anul viitor se va tine seama de problemele ivite in cursul acestui sezon.
Fir intins in continuare !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- senior
-
- veteran
Gabi ,multumesc dar l-am dat la cel ce la construit si mi-a promis ca se rezolva.
Era un UL pe blank Rainshadow si sa rupt in zona cotorului la circa 15 cm.de miner.
Sper sa nu influenteze actiunea .
Oricum cum a fost nu va mai fi.
Merci Gabi si ne vedem la Tileagd.
Era un UL pe blank Rainshadow si sa rupt in zona cotorului la circa 15 cm.de miner.
Sper sa nu influenteze actiunea .
Oricum cum a fost nu va mai fi.
Merci Gabi si ne vedem la Tileagd.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!