Impresii Belis
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- Danoc
- utilizator constant
Tavi, nu-i asta pb ca nu am vrut sa-mi consum minutele de abonament, dar efectiv nu am stiut de aceasta prevedere, deci de ce sa sun???
Am citit si eu regulamentul turneului AVP...nu exista specificatii legate de locul unde se face masuratoarea...deci am considerat ca este la fel ca la etapele precedente. Daca mi-ar fi comunicat arbitrii ca e vreo pb incercam sa ma descurc altfel....asa cum in mansa a 2-a mi-am cusut juvelnicul cu o ancora scoasa de pe un vobler. Asta pt ca dupa mansa 1 aflasem de aceasta reglementare.
Dar vi se pare normal sa nu fim anuntati despre existenta acestei sanctiuni?
Am citit si eu regulamentul turneului AVP...nu exista specificatii legate de locul unde se face masuratoarea...deci am considerat ca este la fel ca la etapele precedente. Daca mi-ar fi comunicat arbitrii ca e vreo pb incercam sa ma descurc altfel....asa cum in mansa a 2-a mi-am cusut juvelnicul cu o ancora scoasa de pe un vobler. Asta pt ca dupa mansa 1 aflasem de aceasta reglementare.
Dar vi se pare normal sa nu fim anuntati despre existenta acestei sanctiuni?
situatia ambigua e totusi la ce sa intamplat in momentul in care omului i sa spus sau nu i sa spus ca pestii lui nu puncteaza, si felul in care i sa comunicat , si fara un motiv clar :
Daca nu exista interese si invidie intre concurenti DE CE e lipsa de comunicare?
daca omu a discutat, i se zice una, apoi se schimba in alta fara sa i se comunice, decat cand observa clasamentu, io am o intrebare.:Am discutat si mi s-a spus ca nu am nicio vina si ca doar arbitrii vor fi sanctionati. In situatii asemanatoare au mai fost Berti si Cozma.
Totul bine si frumos pana noaptea pe la 12:30 cand inainte sa mergem la somn vedem clasamentele pe laptopul lui Sorin Dragoi....iar eu figuram fara nicio captura. Cand am intrebat ce s-a intamplat....Sorin mi-a spus "Costel a decis sa anulam toate capturile masurate pe lac!" Decizie la care el nu a avut nicio reactie....
Daca nu exista interese si invidie intre concurenti DE CE e lipsa de comunicare?

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Mea culpa, Sorine. Am inteles gresit mesajul tau anterior.Sorin scrie:Mihai ,
o precizare :
In centrul Belisului ne-am strans 3 masini , dar eram doar concurenti
Anuntul de care spun s-a facut la locul de intrare pe apa nu in centrul Belisului
Uitati si un alt element esential : este obligatia concurentului sa cunoasca regulamentul Eu nu-l stiam ,ca n-am avut timp sa-l studiez .
Asa cum zici e obligatia concurentului sa cunoasca regulamentul, daca acesta e facut public. Iar ceea ce fusese facut public din timp concurentii cunosteau.
Cum ii place unui prieten sa faca paralele cu fotbalul: daca un arbitru greseste si valideaza un gol marcat din off-side, ramane gol valabil, nu-l anuleaza presedintele federatiei dupa desfasurarea a inca o etapa sau dupa terminarea campionatului. Asa si aici, daca arbitrii au gresit nu cred ca trebuiau penalizati jucatorii, pentru o vina care nu apare scrisa nici acum nicaieri!!! Regulamentul scris nu interzice masurarea pe apa! Parerea mea.
Acu mai dati-i incolo de nervi si mereti la pescuit!
-
- veteran
Cand probabil vom avea si un rau cu pesteMihaiV scrie:Eu deja mi-am urmat sfatul si am pus mana pe 15 pastravi in dimineata asta. Consider ca am trecut peste acest subiect!![]()
Cu caldura asta din oras, la munte e o placere!
Sunt curios cand va fi primul concurs de spinning pe rau de munte

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.