o precizare :
In centrul Belisului ne-am strans 3 masini , dar eram doar concurenti
Anuntul de care spun s-a facut la locul de intrare pe apa nu in centrul Belisului
Uitati si un alt element esential : este obligatia concurentului sa cunoasca regulamentul Eu nu-l stiam ,ca n-am avut timp sa-l studiez . e prima etapa din anul asta la care particip si ca atare am intrebat si m-am informat asupra regulilor pana am stiut in ce limite de regulament concurez, inainte sa faca Costel orice fel de anunt.
Sigur ca e o mare greseala ca nu s-a tinut sedinta tehnica si era modul cel mai lesne de a face cunoscute reglementarile , dar de aici si pana la a arunca intrega vina in carca organizatrilor e cale lunga .
Greseala arbitrilor din acea barca iarasi este oarecum greu de inteles
S-a rupt juvelnicul . Si ? Nu e primul caz , si lui Vali Stratonov i-au fugit pestii ca s-a descusut juvelnicul si nu e cazul sa intervina arbitrii pentru asta . E problema pescarului . Il auzeam pe un concurent , cred ca Doru spunand ca de cand a patit si el asa ceva are juvelnic in juvelnic .

A valida acele masuratori era nedrept pt cei care au pierdut timp iesind la mal pt masuratori si pt cei care au ales sa nu iasa si lea-u murit pesti punctabili in juvelnic .
E o intamplare nefericita din care trebuie sa-si asume fiecare partea de vina ( concurent + arbitru+ organizator ) fara sa o arunce in carca celorlalti .
din 2 vicii de regulament ( concurent + arbitru) nu poate sa rezulte normalitate
parerea mea