gostilele
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
gostilele
nu stiu cum vedeti voi ce sa intimplat la gostilele dar mie mi_a ramas un gust amar.daca in prezenta a 100 de oameni au fost instare sa omoare capra va dati seama ce se intimpla in rest .cred ca nu scapa nici o vietate care are cel mai mic potential pt Romanii de la gostilele.
ca de fapt cam asta a fost replica d lui Romica proprietaru (ca doar nu sintem in germania)
ca de fapt cam asta a fost replica d lui Romica proprietaru (ca doar nu sintem in germania)
- mihaimircea
- veteran
- StefanDinu
- veteran
@SalmoTrutta
Chestia asta a spus-o Stefan Tudose (WSB - Arad) in momentul cand a contestat demersurile lui Gyorg si a lui 14 de a reclama fapta de braconaj.
@mihaimircea
Sambata dimineata, inaite de mansa 1, o caprioara (era femela = capra) a traversat lacul. Imediat unul din oamenii proprietarului a luat o barca si a vrut sa o loveasca. La strigatele pescarilor a renuntat dar a gonit-o in stuf unde cred ca s-a impotmolit in mal. Dupa ce toata lumea a plecat pe apa, un om a travesat lacul, a luat caprioara si a taiat-o (in fata prietenei mele, a sotiei lu Vali si a altor femei). Cand l-am interbat pe patron a spus: "Era ranita si a trebuit sa o sacrificam" Sant putini oameni care puteau traversa, pe caldura aia, lacul. Caprioara a facut-o. Asa ca faptul petrecut inseamna un singur lucru: braconaj. Gyorg si 14 au informat paznicul fondului respectiv de vanatoare. Din aceasta cauza au dormit afara din curte pentru ca proprietarul i-a dat afara.
Si cum s-a spus: "chestia asta mi-a lasatr un gust amar"
Chestia asta a spus-o Stefan Tudose (WSB - Arad) in momentul cand a contestat demersurile lui Gyorg si a lui 14 de a reclama fapta de braconaj.
@mihaimircea
Sambata dimineata, inaite de mansa 1, o caprioara (era femela = capra) a traversat lacul. Imediat unul din oamenii proprietarului a luat o barca si a vrut sa o loveasca. La strigatele pescarilor a renuntat dar a gonit-o in stuf unde cred ca s-a impotmolit in mal. Dupa ce toata lumea a plecat pe apa, un om a travesat lacul, a luat caprioara si a taiat-o (in fata prietenei mele, a sotiei lu Vali si a altor femei). Cand l-am interbat pe patron a spus: "Era ranita si a trebuit sa o sacrificam" Sant putini oameni care puteau traversa, pe caldura aia, lacul. Caprioara a facut-o. Asa ca faptul petrecut inseamna un singur lucru: braconaj. Gyorg si 14 au informat paznicul fondului respectiv de vanatoare. Din aceasta cauza au dormit afara din curte pentru ca proprietarul i-a dat afara.
Si cum s-a spus: "chestia asta mi-a lasatr un gust amar"
- StefanDinu
- veteran
- StefanDinu
- veteran
Romania tara fantastica plina nu de tigani ci de tarani...care dintre proprietari a avut jegul asta de comportament in conditiile in care se afla in culpa?Gyorg si 14 au informat paznicul fondului respectiv de vanatoare. Din aceasta cauza au dormit afara din curte pentru ca proprietarul i-a dat afara.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
Din aceasta cauza au dormit afara din curte pentru ca proprietarul i-a dat afara.

Ar mai fi oare ceva de zis?!Poate masurile ar trebui sa fie ...severe...in 2008...Si in alta ordine de idei, ma bucur ca nu am fost pe acolo deoarece chestia cu gustul amar este ...un mod elegant de a spune sentimentele care te incearca ...!