[quote="Sambata dimineata, inaite de mansa 1, o caprioara (era femela = capra) a traversat lacul. Imediat unul din oamenii proprietarului a luat o barca si a vrut sa o loveasca. La strigatele pescarilor a renuntat dar a gonit-o in stuf unde cred ca s-a impotmolit in mal. Dupa ce toata lumea a plecat pe apa, un om a travesat lacul, a luat caprioara si a taiat-o (in fata prietenei mele, a sotiei lu Vali si a altor femei). Cand l-am interbat pe patron a spus: "Era ranita si a trebuit sa o sacrificam" Sant putini oameni care puteau traversa, pe caldura aia, lacul. Caprioara a facut-o. Asa ca faptul petrecut inseamna un singur lucru: braconaj. Gyorg si 14 au informat paznicul fondului respectiv de vanatoare. Din aceasta cauza au dormit afara din curte pentru ca proprietarul i-a dat afara.
"[/quote]
despre uciderea caprioarei mi-am spus parerea. Gyorg si 14 au facut un lucru normal si legal. Respect atitudinea lor. Chiar meritam sa avem campioni cu o asemenea atitudine
Sa dai afara din curte concurentii care pana la urma fac reclama locatiei este o prostie si totodata lipsa de respect fata de competitie si competitori
Am o propunere (chiar daca voi fi injurat): sa nu se mai organizeze concursuri de pescuit pe gostilele... nici o asociatie sau club de pescuit sa nu mai participe la concursuri pe aceasta locatie. iar obisnuitii locului sa rareasca vizitele pe balta O luare de pozitie a clientilor baltii poate ar face mai mult decat ar reusi oficialitatile sa faca
daca ar fi boicotata locatia ce parere or sa aiba "patronii" de pe gostilele? Farmecul unei balti, in afara de pestii pe care-i are, consta si-n imprejurimile baltii dar mai ales in comportamentul administratorilor