malin scrie: Faptul ca Gyrog s/a ridicat si a recunoscut ca el este cel care a dat telefon nu-i face decat cinste. Constat cu amaraciune ca, probabil furat de euforia succesului si de incurajarile prietenilor, Gyorg gaseste un moment prielnic sa loveasca in Aventuri la pescuit, singura revista care avea redactori la acest eveniment. Nu cred ca este cineva pe aici care crede ca este vorba despre "ziaristii si redactorii" de la Pescar Modern. Mi se pare deja un abuz sa-i faci complici si tainuitori pe organizatori si redactorii AVP atata timp cat comunicarea ta cu acestia in real time a fost ca si inexistenta.
P.S. Am inteles Gyorg ca esti vanator. Daca da, cate caprioare ai impuscat? Este real ca in momentul inceperii scandalului cu Burcea, Chifa si Tomoioaga mancai cot la cot cu ei caprioara ("ied") la separeul VIP?
totusi abia astept urmatorul numar, cel din iulie, sa vad cam ce se va spune despre "mecca pescarilor de rapitor din bucuresti" (asa a fost numita locatia intr-un numar din decambrie 2004)
cel mai frumos ar fi fost sa nu se fi intamplat asa ceva, adica sa nu fie omorat niciun animal fie el caprioara sau cartita, sau bufnita...
era o bufnita intr-o vale... ati mancat-o si pe aia?
daca un concurent dadea cu ceva in cap unui salau, era penalizat, nu?
abia astept articolul despre etapa "gostilele"
....
totusi redactorii AVP si organizatorii nu au nicio vina pentru comportamentul aberant si lipsit de sportivitate ale pofticiosilor la caprioara...