gostilele

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 07 Iun 2007, 18:14

malin scrie: Faptul ca Gyrog s/a ridicat si a recunoscut ca el este cel care a dat telefon nu-i face decat cinste. Constat cu amaraciune ca, probabil furat de euforia succesului si de incurajarile prietenilor, Gyorg gaseste un moment prielnic sa loveasca in Aventuri la pescuit, singura revista care avea redactori la acest eveniment. Nu cred ca este cineva pe aici care crede ca este vorba despre "ziaristii si redactorii" de la Pescar Modern. Mi se pare deja un abuz sa-i faci complici si tainuitori pe organizatori si redactorii AVP atata timp cat comunicarea ta cu acestia in real time a fost ca si inexistenta.
P.S. Am inteles Gyorg ca esti vanator. Daca da, cate caprioare ai impuscat? Este real ca in momentul inceperii scandalului cu Burcea, Chifa si Tomoioaga mancai cot la cot cu ei caprioara ("ied") la separeul VIP?

totusi abia astept urmatorul numar, cel din iulie, sa vad cam ce se va spune despre "mecca pescarilor de rapitor din bucuresti" (asa a fost numita locatia intr-un numar din decambrie 2004)

cel mai frumos ar fi fost sa nu se fi intamplat asa ceva, adica sa nu fie omorat niciun animal fie el caprioara sau cartita, sau bufnita...
era o bufnita intr-o vale... ati mancat-o si pe aia?
daca un concurent dadea cu ceva in cap unui salau, era penalizat, nu?

abia astept articolul despre etapa "gostilele"
....
totusi redactorii AVP si organizatorii nu au nicio vina pentru comportamentul aberant si lipsit de sportivitate ale pofticiosilor la caprioara...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 07 Iun 2007, 18:15

Maline,nu am spus si nu sustin ideea ca cineva ar fi fraternizat cu infractorii.Nu stiu ce reactie s-ar fi putut declansa atunci la cald daca cineva de la masa ar fi tinut partea lui Gyorg.
Singurul care a incercat sa aplaneze pe loc conflictul a fost Liviu Tomoioaga care se stie ca are o alta relatie cu cei de pe Gostile.
Bine ca pina la final totul s-a derulat comform programului si nimeni nu a avut de suferit.
Jos palaria pt. Burcea care a venit mai tirziu (dupa ce Gyorg si-a scos cortul din curte)si si-a cerut scuze pt. comportamentul total deplasat al asociatului sau.
Cit priveste partea cu 'acuzatiile" facute presei si redactorilor AVP nu imi apartine si nu comentez.
Am facut aceste precizari pt. ca din pura intimplare am fost martor ocular la ceea ce s-a intimplat la acea masa care se dorea sa fie cu totul altceva decit o "sceneta proasta".
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 07 Iun 2007, 18:24

[quote="malin] Constat cu amaraciune ca, probabil furat de euforia succesului si de incurajarile prietenilor, Gyorg gaseste un moment prielnic sa loveasca in Aventuri la pescuit, singura revista care avea redactori la acest eveniment. Nu cred ca este cineva pe aici care crede ca este vorba despre "ziaristii si redactorii" de la Pescar Modern. Mi se pare deja un abuz sa-i faci complici si tainuitori pe organizatori si redactorii AVP atata timp cat comunicarea ta cu acestia in real time a fost ca si inexistenta.
P.S. Am inteles Gyorg ca esti vanator. Daca da, cate caprioare ai impuscat? Este real ca in momentul inceperii scandalului cu Burcea, Chifa si Tomoioaga mancai cot la cot cu ei caprioara ("ied") la separeul VIP?[/quote]

totusi de ce sa participam la concursuri?
pentru sport?
pentru competitie?
pentru natura?
...pentru toate astea..si atmosfera relaxanta, pescarii de rapitori (tot mai multi ) se intalnesc la competitii...

ei...dupa cum vedeti, aceasta caprioara, ispita ce mai!, a stricat socotelile!
ne-a facut sa scoatem ce-i mai rau in noi: FOAMEA!
daca caproioara nu se avanta in valuri...probabil ca acum se ridicau osanale splendidului concurs.. dar asa....
asta e!
radactorii AVP, vor trebui sa ia o pozitie sau sa taca daca nu vor sa deranjeze pe nimeni de la Gostilele.
maine apare "cotidianul", iar pentru cei ce nu stiu, in penultima pagina , vineri, apare un articol de uichend despre pescuit, concursuri...
mi-ar placea sa aflu adevasrul si din presa...ca poate pe forum sunt doar barfe.
sau nu sunt barfe?

pe bonul de la gostilele scrie si dimensiunea limita la caprioara?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 07 Iun 2007, 18:36

malin scrie:Dupa cum bine stim cu totii etapa are un staff de organizare. Daca cei de la Anglers XXI sunt frati cu infractorii, atunci de ce nu au luat atitudine membrii APR prezenti la scena aceea de neorealism italian? De ce nu au luat o hotarare impreuna cu directorul de concurs sau cel putin cu seful arbitrilor? In timp util. Asta ar fi evitat acuzele de acum. Pacat ca s-a intamplat asa ceva, pacat de reactia lui Gyorg.
Hai ca o "dam"de garduri....
Organizatorii trebuie sa raspunda de buna desfasurare a unei competitii si sa le asigure competitorilor acele conditii de egalitate care sa duca la un rezultat onest.
Ce au facut organizatorii acestui concurs in momentul in care doi dintre concurenti au fost agresati de catre proprietarul pistei de concurs?
Si de fapt nu mai conteaza cine din ce asociatiatie face parte atata timp cat nu a luat pozitie fata de un act clar de braconaj.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 07 Iun 2007, 18:46

Nu stiu de ce ai pus problema asa pentru ca toti cei de aici stim dinainte raspunsul! Sau poate ne pregateste AVP-ul o surpriza?
Parea mea sincera este ca nu o sa vedem nici un rand scris despre cele intamplate la Gostile!
Doar ca a fost un concurs ft greu in care multi "grei" au terminat cu blank si ca de vina a fost vremea sau orice altceva decat faptul ca nu prea mai este peste . lucru care cred ca nu ar surprinde pe nimeni!
Sau..................................?

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 07 Iun 2007, 18:55

La vremea la care a aparut in revista Gostilele era o Mecca a pescarilor de shalau. Nu inteleg de ce sunt facute procese de intentie la trei ani (sau doi, nu mai tin minte) dupa aparitia acestui articol. Are faptul ca acum nu se mai prinde peste acolo are o influenta retroactiva asupra celor afirmate in articolul cu pricina? Chestia cu "pe bani sau moca" este tipica acestei atitudini.
Revista AVp este singura revista din Romania care a comentat in paginile sale la modul cel mai detaliat cu putinta etapele unui campionat de spinning. Pentru pescuit etapa AVP a insemnat o etapa de Divizia A Burger in care - asemenea fotbalistilor - pescarii de spinning au devenit cunoscuti publicului. Pana acum presa de specialitate oferea rapitoristilor cel mult o stire succinta si un clasament cu maxim 4 locuri. Oare era mai bine asa?

P.S. "Gyorg, Gyorg sa inaltam
Gyorg, Gyorg sa inaltam
Am plecat sa castigam
Gyorg, Gyorg sa inaltam
Cand patronii nu-s acasa
Gyorg, Gyorg sa inaltam
Au plecat la vanatoare
Sa vaneze caprioare
Caprioare n-au vanat
Si pe Gyorg l-au alungat
Sa fac din pielea lui
Vesmant frumos capmpionului."

P.P.S. "Ce-i inima? Mi-i foame! Vreau sã traiesc si-as vrea ....
Tu, iarta-mã, fecioara - tu, caprioara mea!
Mi-i somn. Ce nalt îi focul! Si codrul, ce adânc!
Plang. Ce gandeste 14? Mananc si plang. Mananc!" :wink:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 07 Iun 2007, 19:08

hai recunoaste, si da-o incolo de "mecca" Maline!
nu trebuie suparare!
citesc articolele tale cu placere...si nu am nimic personal cu tine (idei nu persoane) doar ca mi-a placut cum suna "mecca"

daca-l cunosti pe postas zi-mi sa-mi aduca revista pe luna asta la munca, ca-l ia mama naibii :D

si pentru cei care ati mancat: a fost buna caprioara? sta-v-ar in gat!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 07 Iun 2007, 19:14

malin scrie: Constat cu amaraciune ca, probabil furat de euforia succesului si de incurajarile prietenilor, Gyorg gaseste un moment prielnic sa loveasca in Aventuri la pescuit, singura revista care avea redactori la acest eveniment. Nu cred ca este cineva pe aici care crede ca este vorba despre "ziaristii si redactorii" de la Pescar Modern. Mi se pare deja un abuz sa-i faci complici si tainuitori pe organizatori si redactorii AVP atata timp cat comunicarea ta cu acestia in real time a fost ca si inexistenta.
P.S. Am inteles Gyorg ca esti vanator. Daca da, cate caprioare ai impuscat? Este real ca in momentul inceperii scandalului cu Burcea, Chifa si Tomoioaga mancai cot la cot cu ei caprioara ("ied") la separeul VIP?
Citesc si ma blochez .... :shock: chiar este important cate caprioare am impuscat eu ca vanator :shock: .... crezi ca daca as fi impuscat caprioare as mai avea tupeul sa critic sau sa iau pozitie ...?
poate chiar daca ar fi fost adevarat ... era vre-o diferenta ca eu am furat (braconat) iar acum trebuia sa tac ... :shock:

Malin crezi ca nu se realizeaza ca lovind in mine incerci ca de fapt sa atragi atentia catre vanatorul nenorocit din mine care a cutezat sa critice colegi de chiolhan ? Este adevarat ca mancam din ceeace era pe gratar dar dupa ce Tomoioaga mi-a confirmat ca el a adus carnea de ied (dar sunt sigur ca si tu cunosti acest aspect ) .

Cred ca deja acuzele ca doresc sa lovesc in revista AVP sau in Turneu AVP au ajuns prea departe in acest moment , .... am fost singurul care am luat pozitia impotriva unei barbarii de neexplicat, am suportat batjocorirea patronilor " care au destui bani sa cumpere si o zebra" (asta se pare ca cunosti foarte bine) si acum ma trezesc acuzat de agresiune la adresa AVP ? :shock: pentru ce ? :shock: pentru faptul ca voi trebuiati sa luati atitudine inaintea mea si sa chemati chiar si politia pentru ceeace s-a intamplat ?! nu cumva am devenit deja inamicul public prin tupeul de a denunta asa ceva (asa cum a facut-o si marele patron) :twisted: ?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 07 Iun 2007, 19:21

malin scrie: P.S. "Gyorg, Gyorg sa inaltam
Gyorg, Gyorg sa inaltam
Am plecat sa castigam
Gyorg, Gyorg sa inaltam
Cand patronii nu-s acasa
Gyorg, Gyorg sa inaltam
Au plecat la vanatoare
Sa vaneze caprioare
Caprioare n-au vanat
Si pe Gyorg l-au alungat
Sa fac din pielea lui
Vesmant frumos capmpionului."

P.P.S. "Ce-i inima? Mi-i foame! Vreau sã traiesc si-as vrea ....
Tu, iarta-mã, fecioara - tu, caprioara mea!
Mi-i somn. Ce nalt îi focul! Si codrul, ce adânc!
Plang. Ce gandeste 14? Mananc si plang. Mananc!" :wink:
Asta pot sa inteleg , bataie de joc si ridicol ....multe altele , nu :evil:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 07 Iun 2007, 19:31

Gyorg, reciteste aprecierile mele privitoare la atitudinea pe care ai avut-o fata de masacrarea caprioarei. Imi mentin in schimb afirmatia ca ai o atitudine ostila fata de AVP. Iata acum ca nu este numai vorba despre o problema pe care o ai punctual cu mine. Nu am fost la Gostilele, deci nu ma poti acuza de non-combat. Daca ai cu adevarat ceva de comentat, discuta cu Dragos Bina, cu seful arbitrilor, cu Sorin, cu Arif si vezi unde a fost scurt-circuitul informational. Abia dupa aceea da-i si lupta si lupta si da-i pe forum. Ai din partea mea respectul pentru performanta din etapa a III a si pentru atitudinea anti-braconaj. Eu zic sa te opresti aici si sa te pregatesti pentru etapa urmatoare. Pescuim sau ne balacarim? Ce crezi ca merita?
P.S. Am avut tot timpul senzatia ca esti un tip modest, inca nemuscat de filoxera grandomaniei. Nu-mi demonstra ca m-am inselat. Eroi sunt doar cei gata sa moara in lupta fara sa cheme body-guarzii. 8)

Închis