FRPS invita cluburile sportive la dialog

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Mai 2011, 13:56

Chief, ocupate tu de solzosi ca io ma dau la mucosi tot cu ANPA :lol: :lol: :lol:

chiar, il cautasem pe malin pe lrs de niste articole, dar se pare ca nu duceti lipsa de material daca nu a raspuns :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 19 Mai 2011, 14:12

toni f scrie:gigi, nici pe mine nu ma intereseaza disputa cu vali, eu vreau doar sa zic de somnul din poza ..

foarte frumoasa captura, da vezi ca-s destui pe forum pe aci cu capturi si mai si, luate pe natural, etc si nu le folosesc niciodata ca argument in discutii :)

in rest, cheers la amandoi ...
sefu, vin la vale in perioada 3-5 iunie si doresc sa ramin inca 2-3 zile in zona ....poate te poti dezlipi si tu 1-2 zile si facem o pescuiala impreuna pe Vale sau pe Milotina ...

ce zici frate , te coafeaza???? :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 19 Mai 2011, 14:22

@pikeman, material este dar probabil nu ala e motivul, poate nu frecventeaza lrs... oricum nu ma pronunt in locul lui dar cred ca nu stie ca l-ai cautat... numai eu stiu sa dau de Malin... ;) , iti dau mp cu o adresa de mail si imi trimiti mie, io-ti raspund cat de repede care-i situatia, ok?

@vali, domnule coleg, pe mine nici nu ma intrebi? imi povestesti mai multe la "concursu' de barci", sa nu uiti. ;)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Mai 2011, 12:08

Re: LRS -ultimul bal? (dizolvare la Judecatorie)

de popescu stefan pe Mai 21st, 2011, 7:48 am

.......
....""""nick scrie:Hmm, eu raman la parerea mea, interesdul numarul 1-competitii, celelalte vin in sprijinul acestui scop. Spor la treaba..............

Consideri ca pescuitul sportiv poate fi susținut la infinit prin chetă de la pescari? Ai incercat sa socotești câti pescari de competiție sunt acum in Romania? Aici este diferența dintre ce a fost pescuitul sportiv din România și ce-si propune federația să facă. Într-un final toată lumea va ințelege că acesta este drumul corect și sunt convins că toți cei care vor binele pescuitului sportiv din România, se vor găsi în aceeași barcă. Fi convins însă și de faptul că cei care se pun contra vor fi aruncați peste bord. Aici nu este loc de negociere.""""""

Domnule Popescu,un lucru care m-a impresionat placut este acel proiect de la Orastie,daca este asa cum ziceti dvs-tra.Dar tot nu inteleg de ce federatia este unica solutie.Pe sit-ul vostru,titlul era"....o solutie la pescuitul din Romania.Asadar,daca legea zice ca persoana este libera se a se asocieze pentru o forma de practicare a acestui sport,de ce daca nu este ,in federatie ,trebuie considerata "aruncata peste bord"????De ce nu pot exista campionate private,paralele,cu activitatea federatiei.???.Activitate care inca nu exista......Daca ar exista o entitate oficiala,si una sau mai multe private,care ar COLABORA,si nu sa se supuna unui tir una pe alta,nu ar fi mai benefic pentru toata lumea????Astept un raspuns la intrebarea "de ce??"Daca binevoiesti a-mi raspunde...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Mai 2011, 16:24

Raspund tot timpul la intrebari pertinente. Iata de ce:
Legea 69/2000:

Art. 36
(1) Federatiile sportive nationale se vor constitui numai cu avizul expres al Ministerului Tineretului si Sportului.
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.

Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;
b) organizeaza, conduc, controleaza si supravegheaza activitatile si competitiile sportive oficiale la nivel national, in baza statutelor si regulamentelor adoptate;
c) organizeaza si coordoneaza intreaga activitate a arbitrilor pe ramuri de sport, privind formarea, perfectionarea continua, clasificarea si promovarea acestora, pe baza unui regulament propriu de functionare;
d) elaboreaza si realizeaza planurile de pregatire si de participare a sportivilor de performanta romani din cadrul reprezentativelor nationale la competitiile internationale;
e) exercita puterea disciplinara in termenii prevazuti de prezenta lege si potrivit statutelor si regulamentelor proprii;
f) organizeaza sau tuteleaza competitiile oficiale cu caracter international care au loc pe teritoriul Romaniei, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului;

Cred ca sunt suficiente argumente. Unde-i lege, nu-i tocmeala. Asta ar trebui inteles, nu cine a infiintat federatia. Te asigur ca nu este o placere, ci o mare responsabilitate sa administrezi un asemenea for. Cei care boicoteaza federatia sunt inconstienti. Sper sa nu se simta deranjati de termenul dur folosit.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Mai 2011, 17:23

apsalba scrie: Cei care boicoteaza federatia sunt inconstienti. Sper sa nu se simta deranjati de termenul dur folosit.
Culmea e ca din pacate tocmai tu reusesti sa boicotezi federatia mai bine decat oricine altcineva.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Mai 2011, 21:49

apsalba scrie:Raspund tot timpul la intrebari pertinente. Iata de ce:..........
Dar promisiunile cand le onorezi domnule popescu??? Daca nu stii care da-mi un mp sau un raspuns aici...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 21 Mai 2011, 21:59

luci_t scrie: Dar promisiunile cand le onorezi domnule popescu???
Domnu' Popescu a considerat ca aceasta intrebare nu a fost pertinenta .... :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mai 2011, 08:22

.....Si daca anumite structuri private aleg,ca legea da voie la libera asociere,sa se constituie ...pardon ,sa ramina constituite,ca si pina acuma???In ce fel incalca legea??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Mai 2011, 09:34

semlecangheorghe scrie:.....Si daca anumite structuri private aleg,ca legea da voie la libera asociere,sa se constituie ...pardon ,sa ramina constituite,ca si pina acuma???In ce fel incalca legea??
Nu te face ca nu pricepi; Ele pot sa ramana bine merci, cu o singura conditie. Sa-si scoata din statut ca organizeaza Campionatele nationale de pescuit. Altfel risca dizolvarea cf. art. 14 din OG 26/2000. Asta nu pricep conducatorii LRS. Nu era mai buna o discutie serioasa inainte de a lua decizia sa nu raspunda la notificarea ce le-a fost trimisa decat incordarea muschilor? Acum trag ponoasele. Mai au timp sa se razgandeasca pana pe 1 iunie. Din 2 iunie va fi prea tarziu. Asteptam. Poate la unii le vine mintea la cap.

Scrie răspuns