semlecangheorghe scrie:Sorin ,pina la urma s-a gasit o cale , sa nu se pericliteze Liga.Domnu Paunov tocmai atunci s-a ofuscat.Daca tinea la Liga si la armonie,de ce nu s-a abtinut???Pentru ca demersul acela,tocmai asta avea ca si scop :sa detensioneze niste tensiuni aparute intre Liga si A.G.V.P.S....Ori Maria sa ,taman atunci a facut scandal...Intreb din nou,...benefic pentru Liga????Dar in urma cu un an???Taman la inceput de an competitional??Tot asa s-a gasit un destept care sa ii deschida "usa"costobocului care crede ca a descins din Ares.Toate astea sint scrise pe forumuri...Si nu arunc ca rahat in distinsa dumnealui persoana,si m-as fi abtinut sa ma leg de domnia sa,daca m-ar fi tratat asa cum ar trebuii sa ne tratam toti unii pe altii ,cu consideratie...Eu nu i-am comentat la poze cu pesti,nu i-am sugerat ca este involuat ca retine peste,nu m-am bagat in topicul lui ,cum s-a bagat el in al meu ,cind am vrut sa vind o mulineta,sau sa ma mistocareasca,dindu-se marele posesor de steez,pe linga amaritul ala posesor de trabucco...si lista poate continua...Sint si eu om ,chiar nu-mi plac polemicile,dar daca este sa fie,replic inapoi,fara cea mai mica retinere...
Gheorghe nu ma bag in disputele voastre cu pesti , discutii , contre ca nu e locul si caderea mea sa o fac
cat priveste povestea cu permisele treaba e foarte simpla
un club al carui rol de a fi e pescuitul de competitie s-a gandit ca e f bine sa castige bani vanzand permise .
in conditiile in care asta periclita un protocol cu liga in mod clar , era ok sa intrebe restul cluburilor inainte .
n-au facut-o , au vandut permise , ajvps a luat foc si s-a oparit , si castanele au trebuit scoase din foc cu eforturile tuturor cluburilor
ca s-a ajuns la o solutie e adevarat , dar te rog retine esentialul .
Nu vali a creat problema si nu el s-a ofuscat
atunci buba s-a spart in capul lui ca era presedinte
de asta zic : impartiti-va disputele personale cum doriti si reglati-va ce e de reglat
dar nu amesteca si alte chestii in treaba asta ca nu e ok