FRPS invita cluburile sportive la dialog

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 10 Aug 2011, 10:14

Atunci nu-mi mai ramane decat s-o fac in alta parte,iar ulterior sa apelez la Art. 20 de aici
http://frpsc.ro/2011/05/07/statutul-antrenorului/
Astia sigur ma iau in serios daca-mi depun cerere
http://www.anglingcouncilireland.ie/ind ... d=coaching

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Aug 2011, 11:42

Pai Bass Assassin , pe Popescu si ai lui il intreaba lumea una alta , insa el s-o inspirat din asta

http://www.youtube.com/watch?v=3MXBbjaIdcI

:lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 10 Aug 2011, 12:11

"Bineinteles, cand dumneavoastra o sa imi puneti intrebarea, eu am sa spun ce vreau eu, ce vreau sa arat poporului roman. Nuuu ceeee...". :lol:

Exact asta e motto-ul dupa care se ghideaza Popescu in viata. Mostra de intelepciune becaliana !

Iar Becali, se vede ca este scolit la scoala strazii, specializarea schimb valutar si smenozeala ! :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 10 Aug 2011, 16:02

Sa ne traiesti Nea Fane , cu multa stima !

stai Nea Fane sa vezi ce le fac eu lu aia de te-au suparat, de n-o sa-ti cada fata

mai carcotasilor invidiosi , dar chiar nu aveti ce face ? la peste nu mai mergeti si voi , stati toata ziua pe net si va luati de federatie si de Nea Fane ?

chiar nu va este putin rusine la soriciul de pe porcul de Nea Fane sa va luati de un om atat de valoros care vrea sa faca ceva pentru pescuitul din acesta tara ?

dupa ce ca incerca si omul sa haleasca o paine amara cu federatia asta ,o mai acriti si voi cu toate aburelile tale de invidiosi care este !

chiar nu are voaie omul s-o puna si el de-o prostealas mica ? pai nu poate ca mediat sariti voi pe el , ca un caine turbat, sa muscati mana care vrea sa va fure si sa-l atacati cu comentariile voastre deplasate si pline de invidie pe presedintele ales , nu cules .

avea dreptate cineva pe aici , nu v-a luat nenicule banii din buzunar Nea Fane , voi o sa-i dai cu manuta voastra , asta in cazul in care mai vreiti sa pescuiti !
si daca o sa cotizati la federatie de anul viitor, va este frica ca o sa saraciti pentri 2-300 de lei cat o sa fie permisul ?

mai invidiosilor , asta-i federatie nu liga , club sau alte d-alea, acilea trebuie bani nu gluma , euro nu lei paralei cu par pe ei ...si cine credeti voi ca stie mai bine din toata tara asta cu banii decat Nea Fane si federatia ?

sa va intre bine-n cap ... Nea Fane este inginer , sef de promotie la Stefan Gheorghiu si are inalte studii economice si tehnice , superioae si parasuperioare de nivel mondial .
si n-ati mancat voi toate cluburile , ligile , asociatiile, federatiile si toti pescarii din Romania atata peste cat a halit Nea Fane rahat !
si voi vreti acum sa scapati de asa un baiat bun si sufletist care se zbate sa va uswureze de bani ?

unde o sa mai gasim noi pescarii unul ca Nea Fane , cum le stie el pe toate si cum le face el pe toate... ca un om mare , care este !
cine o sa ne mai prostesaca pe fata cu legile interpretate dupa bunul sau plac ?
un asemenea specimen de om adevaraciune inzestrat cu atatea talente orale si tot tacamul , se naste odata la 1000 de ani , si in loc sa-i apreciem meritele , talentul si valoarea , noi ne batem joc de geniul acesta

si nu mai fiti invidiosi si carcotasi , chiar daca Nea Fane nu o sa va poata prosti pe fata cu aceasta federatie , el are totdeauna are un plan B
Nea Fane este un vizionar , un promotor al noului si s-a gandit sa infiintele o federatie internationala unde va fi presedinte pe viata !

nici nu va spun despre ce este vorba ... asa , ca sa va ofticati !

i; duce minte la ceva maret cum n-ati vazut in vita voastra , sa infiinteze o Federatie Internationala a Pescarilor din Tarile Riverane Dunarii , ca din atatea minti luminate, acilea de fata ,din acesta tara niciunul n-a stiut ca dunarea strabate 10 tari si e loc de prosteala .numai un geniu carpatin de talia lui Nea Fane putea gandi un asemenea plan maret de facut bani la nivel international

pai sa va vedem atunci pe astia de pescuiti la Dunarica cum o sa-l rugati pe Nea Fane sa va ia banii si sa va primeasca in federatie , aha !
las' ca bine va face , sa va invatati minte odata sa nu mai comentati cand un om deosebit va cere sa cotizati pentru binele lui Nea Fane si acolitilor sai

asa ca ciocul mic si joc de glezne !

ti-a placut Nea Fane cum i-am facut de cacao , sa ma anunti urgent daca te mai supara careva pe aici

Traiasca si sa infloreasca FRPS si presedintele sau omnipotent si atotstiutor Stefan Popescu

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 10 Aug 2011, 16:28

ticairlandezu scrie:Atunci nu-mi mai ramane decat s-o fac in alta parte,iar ulterior sa apelez la Art. 20 de aici
http://frpsc.ro/2011/05/07/statutul-antrenorului/
Astia sigur ma iau in serios daca-mi depun cerere
http://www.anglingcouncilireland.ie/ind ... d=coaching
Poi si dupa ce te faci coach in Irlanda tot la Nea Fane tre sa ajungi sa dai cu biru` ca alfel ejti ilicit :lol: .

spectator neutru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de spectator neutru » 10 Aug 2011, 16:52

Mai da de Mister Fisherman asta, care de la inaltimea celor 9 mesaje scrise pe forumul asta s-a infipt direct la beregata lui Fane, nu se ia nimeni ca-i facut pentru polemica. Hai dl avocat Mihuta, aceeasi lege pentru toti, nu? :twisted:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 10 Aug 2011, 16:54

spectator neutru scrie:Mai da de Mister Fisherman asta, care de la inaltimea celor 9 mesaje scrise pe forumul asta s-a infipt direct la beregata lui Fane, nu se ia nimeni ca-i facut pentru polemica. Hai dl avocat Mihuta, aceeasi lege pentru toti, nu? :twisted:
Poi ia-te breh matale sau nu-ti prieste nici matale numaru` de postari? :roll:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Aug 2011, 16:58

spectator neutru scrie:Mai da de Mister Fisherman asta, care de la inaltimea celor 9 mesaje scrise pe forumul asta s-a infipt direct la beregata lui Fane, nu se ia nimeni ca-i facut pentru polemica. Hai dl avocat Mihuta, aceeasi lege pentru toti, nu? :twisted:

POIdaca tu Gerula vii cu clone,altii de sa nu vina??Numai tu ai drerptul?
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

spectator neutru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de spectator neutru » 10 Aug 2011, 16:59

Nu vezi bre ca nu incape dl avocat Mihuta de mine, cica sunt user facut pentru polemica. Da cu Mister n-are nimic, de, daca tine cu cine trebuie .. :twisted:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 10 Aug 2011, 17:00

spectator neutru scrie:Nu vezi bre ca nu incape dl avocat Mihuta de mine, cica sunt user facut pentru polemica. Da cu Mister n-are nimic, de, daca tine cu cine trebuie .. :twisted:
Patetic! :(

Scrie răspuns