FRPS invita cluburile sportive la dialog

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 04 Sep 2011, 10:36

semlecangheorghe scrie:Si interesant ca sponsorul,adica Neumarkt,n-a parut sa fie deranjat ca apare pe tricourile sportivilor romani,chiar daca acestia nu apartineau vestitei si mai mult decit legalei Federatii.Ba zicea gazetarasu prin primavara,ca sponsorul o sa dea in judecata si sa ceara banii inapoi...iote ca nu s-a intimplat asa.. :lol:
Sponsoru` doarme si baietii se folosesc de numele lui, Nutica doarme si tot aceeasi baieti se folosesc de marcile guvernamentale ca sa aiba credibilitate in strainatate. Toata lumea doarme si Popescul shade treaz si vegheaza la binele pescuitului sportiv.
Nu-l vad de loc bine pe baiatu` asta. Altu` care crede ca detine adevarul absolut si-si ascunde in spatele parerilor despre realitate alienarea.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Sep 2011, 21:25

Protopopescule, n-ai nimic de zis ?!! Te-ai ascuns cu capul in nisip ?? :oops:

Cum stai cu CIS-ul ? Merg formalitatile, s-au impotmolit ?
Dar cu afilierea ? Cica FIPS-ul n-a auzit de Popescu si nici de FRPSCSRMAPMC (a se citi Strutocamila FEDERAŢIA ROMÂNa DE PESCUIT SPORTIV LA CRAP, STAŢIONAR, RĂPITORI, MUSCĂ ARTIFICIALĂ, PESCUIT MARIN ŞI CASTING)....
Dar cu competitiile ? Ah, am uitat, nu poti organiza ca n-ai obtinut inca CIS-ul... Acusi trece anul si tu n-ai depasit inca faza de vise umede....

Alo, mai esti ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Sep 2011, 22:53

O fi in concediu ma, lasati omul in pace. Bine ca iar va luati de el ....ce a trecut anul?! :roll: Lasa ca face el si competitii, dar aveti putintica rabdare. :lol: :lol: :lol: :lol:Acuma e cu Expozitia de scule pt Competitii unde o sa cumpere de 22 de miliarde lansete, mulinete, barci, fire, naluci etc e care o sa le primeasca doar cei ce vin la el in gradina.
Asta e momeala aia dupa care fug ogarii la curse :lol: :lol: :lol: blanita de iepure dupa care ii prostesc pe bietii caini sa fuga.
Imagine
Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Sep 2011, 23:28

Pacat ca la finalul campionatului popescian, cand "copoii" (a se citii "lotul national") istoviti de atata alergat vor insfaca in sfarsit iepurele de 22 miliarde, acesta se va dovedi a nu fi unul real, ci doar o biata blanita de iepuras, si aceea mancata de molii..... :oops: :oops: :oops:
Dupa modelul cu care deja ne-a obisnui musiu.... :oops:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Sep 2011, 23:37

...iar cand ajunge acasa bietul pescar de competitie ostenit de atata alergatura, hotarat sa stinga amarul cu cateva beroase, cand se uita in oglinda ....ce vade frate?!!! ....INCREDIBIL!!! :shock: :shock: :shock:

Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Sep 2011, 23:44

Oricum, cu stralucita gogonata ca va scoate din joben 22 miliarde pentru loturile nationale s-a raspuns si la topicul "cine ar fi persoana potrivita sa conduca F.R.P.S. ". E limpede ca lumina zilei: POPESCU ESTE !!!! :lol:

Ar fi interesant insa si un topic cu "cine ar fi persoana potrivita sa il secondeze la conducerea F.R.P.S. " :wink:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 08 Sep 2011, 23:50

Nush de ce am eu senzatia ca omu` n-o sa se lase atat de usor si gaseste el o mare petarda sa-si compenseze pierderile ca dupa cum se vede are creativitate.
Oare n-o fi razbunator :roll: ?
Da chiar sa ti-o iei de la cei cu care zici ca te-ntelegi?!!!!!!!! Sau de la ceilalti care chiar stiu cum sa se dea pe langa cine trebuie :wink: ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Sep 2011, 19:59

Adelin scrie:O fi in concediu ma, lasati omul in pace. Bine ca iar va luati de el ....ce a trecut anul?! :roll: Lasa ca face el si competitii, dar aveti putintica rabdare. :lol: :lol: :lol: :lol:Acuma e cu Expozitia de scule pt Competitii unde o sa cumpere de 22 de miliarde lansete, mulinete, barci, fire, naluci etc e care o sa le primeasca doar cei ce vin la el in gradina.
Asta e momeala aia dupa care fug ogarii la curse :lol: :lol: :lol: blanita de iepure dupa care ii prostesc pe bietii caini sa fuga.
Imagine
Imagine

Imi place ce ”V” au urechile iepurelui...imi evoca ceva ..da nu stiu exact ce.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Da unde ”V„-ul ala??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Sep 2011, 06:38

" In perioada 22-25 septembrie 2011 are loc prima ediție a Târgului de articole de pescuit sportiv si echipamente de competiții organizat de FRPS. Firmele de profil sunt invitate să-și exprime disponibilitatea privind participarea la acest eveniment.

Spațiile expoziționale sunt amplasate în incinta Complexului Alba MALL. Participarea expozanților este gratuită.

Programul și prezentarea spațiilor expoziționale vor fi postate în curând.
"

Cum a fost la targ, stie cineva ? S-a mai tinut ? Ca nu reusesc sa gasesc pe internet legat de acest eveniment federal....

Ar fi pacat de alea 22 de miliarde sa ramana necheltuite.....

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Sep 2011, 07:53

Auleooo,am uitat de tirgul federal...M-as fi dus cu peridocul sa-mi ridic gonflabila...Hait ,ce ocazie am pierdut :cry: :cry:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns