Fane federalu`

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Dec 2011, 11:25

Nu cred ca o sa-l baneze pe d-l Nucus.
Caci altfel nu ar mai mentine impresia de forum„liber„Sint citiva useri,mentinuti de dragul acestei impresii..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 10 Dec 2011, 11:28

Care este diferenta intre pescuitul sportiv si de pescuitul recreativ (hobby) ?

Mentionez ca hobby este o pasiune ...la fel ca filatelia , numismatica , colectionarea de curiozitati , vanatoarea etc

Definitia DEX

RECREATÃ

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 10 Dec 2011, 15:16

Pescuitul este un hobby , o metoda de relaxare in mijlocul naturii prin care iti regasesti linistea si scapi de stresul cotidian. Pescuitul ca hobby se supune unor anumite reguli elaborate de MADR - ANPA si nu de MTS-ANS asa cum incerca sa insinueze o anume persona cu grave probleme psihice .

Mergem la pescuit pentru relaxare , sa ne bucuram de timpul liber petrecut in natura ,sa socializam cu prietenii, si poate... sa prindem cativa pesti . Asta nu insemna ca ,un pescar care merge sa se destinda pe malul apei, este obligat sa participe la competitii sau sa fie membru al unui club afiliat federatiei sportive (asa cum se vrea acum)

De la hobby la sport este cale lunga ...

Ceea ce se incerca de catva timp ,prin toate metodele ,este transformarea unui hobby in sport de performanta si obligarea tuturor pescarilor recreativi sa devina sportivi . In minte putezita a unora , tot ce insemna hobby este in acelasi timp si sportiv . Nu mai poti pescui sau colectiona timbre daca nu esti in evidenta si nu cotizezi la o federatie . Daca ar trebui sa ne luam dupa logica lor tampita ...s-ar impune urmatoarea intrebare :

Cel care are bricolajul ca hobby , pentru a se recrea ,la ce club sau federatie trebuie sa se inscrie ca sa poata practica acesta activitate "legal" ?

Acesti "doctori in logica", in foamea lor dupa bani , uita sa mentioneze ca ... un sportiv trebuie sa se supuna unor reguli sportive , acestea implicand antrenamente , cantonamente, efort fizic , performanta , competitii si ceea ce este cel mai important ,o limita de varsta toate acestea constituind un factor de stres . Ce legatura au toate astea cu pescuitul recreativ hobby ?

Nu cumva ,prin infiintarea acestei federatii (care se vrea dupa spusele celui care o conduce , o inlocuitoare a ANPA ,AGVPS etc ), se atenteaza la niste drepturi fundamentale ale omului ?

Si o ultima intrebare :

Daca prin absurd ,ar exista o "federatie absoluta" care sa includa toate federatiile "posibile si imposibile" din Romania , cine credeti ca s-ar autoproclama presedinte ?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Dec 2011, 14:32

Fanica fanica ....

Art. 44.

Arbitrii sant obligati sa-si vizeze anual carnetul de arbitru....

Art. 45.

Taxele pentru vizele anuale ale arbitrilor se stabilesc de catre Comisia Centrala a Arbitrilor etc. si vor si varsate in contu FRPS .

Totusi mai Popescu , cum o sa incepi tu anu urmator , cand mai sant cateva zile si santem in 2012 . Ca sa incepi competitiile tre sa ai arbitri !
Chiar sa o luam de buna , ai arbitri deja facuti ?, pentru ca nu-ti da timpu fizic necesar cred io ?
Atatea regulamente nu stiu de unde copiate , insa chiar daca ar trebui sa incepi anu care vine activitatea , nu ai cum! , sau niste nenea o sa cotizeze viza anuala si i se pune stampila de arbitru si cu asta basta !

Esti ca un copil mic care incepe cu o carioca in coltu paginii si nu stie ca vrea defapt , are o idee care insa nu-i clara si in timp ce asteapta sa se clarifice, manuta trage linii , si cercuri si triunghiuri si cand in sfarsit crede ca stie ce vrea sa faca nu mai are loc pe foaie .

Asi si tu cu regulamentele , cred ca in fiecare zi cand te trezesti ai o noua idee , numa ca deja s asa de multe incat nu se mai sustin !

Uite de pilda , cum ai bagat tu pescuitu marin si castingu ! Hai sa zicem , castingu inca merge , da concursuri de pescuit marin :shock:

Nu cred ca gasesti 10 persoane in tara capabili sa deriveze cu barca peste o piatra la 60 de m adancime de 3 consecutiv , in mare , unde curenti is curenti si nu te poti lua dupa repere de pe mal !
Ai nevoie de cunostinte despre curenti care nu le obtii decat stand in barca multa vreme , din pacate nu-i o chestie care se preda sau sa o poti invata pe net !
Idem cititu valurilor , nu merge ca pe balta ca faci un antrenament , chiar sa dai la o specie pe care inca nu ai pescuit-o , poti face 3 zile de pregatire si daca in ziua concursului marea se schimba , specia care ai prins-o in antrenamente nu o mai ai in fata , te trezesti dintr-o data la zero si tre sa punctezi cu o specie care inca nu ai vazut-o ! Pana te sucesti tu ii gata concursu !
Is chestii mult ai greu de invatat decat monturi , nade sau naluci , si necesita timp petrecut pe apa .

In fine , magaoia ta ii ca un gigant de lut , prea mare si nu se sustine , chiar sa lasam glumele de o parte .

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 11 Dec 2011, 18:24

Si pentru ca mai sunt cateva zile pana la sfarsitul anului 2011 , va propun o retospectiva cu citate celebre din " gandirea strategica a marelui conducator "

citat 1 scrie:Tot incerc de cativa ani sa fac lumea sa priceapa faptul ca una este pescuitul sportiv si altceva managementul lui. Cei care au participat la constituirea federatiei se pare ca au inteles acest lucru. Si inca un lucru; sediul federatiei va fi la Alba Iulia, nu la Bucuresti. Este un lucru esential.
A uitat un lucru esential sa comunice , sediul se va muta la Timisoara pe Popa Sapca :lol:
citat 2 scrie:Daca pricepeau art. 13 din Legea 69/2000, faceau diferenta intre un pescar sportiv care practica pescuitul sportiv ca activitate sportiva in folos propriu si un pescar sportiv care practica pescuitul sportiv pentru performanta.
Daca n-ati inteles pana acum ,va "explica" marele strateg :
Pescuitul recreativ( hobby )a devenit o activitate sportiva ... nu mai poti pescui daca nu esti sportiv :lol:
citat 3 scrie:1. Se vor aproba regulamentele de functionare ale comisiilor;
1. Se va modifica Statutul federatiei prin introducerea CIS si nominalizarea membrilor comisiilor tehnice.
3. Se va aproba HAG privind afilierea internationala;
4. Se vor aproba afilierile cluburilor care au depus cereri in acest sens.
5. Se va aproba strategia nationala pentru administrarea, organizarea si controlul activitatilor legate de pescuitul sportiv.
Aveti grija pe balta ca vine federatia in control ... sa va caute la "oua" :lol:

citat 4 scrie: Parerea mea este ca cei care se vor sefi la conducerea pescuitului sportiv din Romania nu au argumente logice prin care sa probeze competenta necesara conducerii unei astfel de structuri sportive. Care nu este o gluma, ci o treaba foarte serioasa.
citat 5 scrie:Organizarea serioasa a pescuitului sportiv presupune mult mai mult decat a lansa o naluca in botul unui salau.
In traducere : Daca voi sunteti "incompetenti" ... va " gestionez" eu (in special banii )! :lol:
citat 6 scrie: Am desfiintat registrul de evidenta al asociatiilor de pescari sportivi de la ANPA si toate chiscurile de vandut permise (AJVPS-urile si alte cateva) vor trebui sa isi ia CIS-uri. Vai de mama lor.
Pai , se poate una ca asta !!!

Ori suntem pescari sportivi ori nu mai suntem ? :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Dec 2011, 07:14

Magarul castrat a scris(drept replica d-lui Nucus)
nucus scrie:Tu vorbesi,fane spoitorule! Du -te acolo unde esti in elementul tau si unde toti ce nu sint cu tine sint decerbrati,iude,homosexuali pasivi sau nu,samd !

M-as fi asteptat ca primul tau mesaj dupa magaria pe care ai scris-o la adresa mea pe forumul LRS sa contina niste scuze. Nu de alta, dar nu-mi amintesc sa te fi facut vreodata homosexual (de orice fel ), decerebrat sau iuda, cu toate ca ti-ai exprimat in repetate randuri opozitia la adresa Federatiei si a lui Stefan Popescu. Dar na, se pare ca aveam eu o parere prea buna despre tine, si credeam ca te respecti suficient incat sa nu scrii aberatii despre un om care s-a comportat mereu 100% corect fata de tine. Sau macar sa ai minima decenta sa-ti ceri scuze daca ai comis-o la nervi/suparare...

Revenind la esenta mesajului tau de mai sus, mi-e foarte greu sa inteleg ce nu intelegi ? LRS a organizat ilegal competitii cu caracter oficial si a inselat (penal) sponsorul, lasandu-l sa creada ca are dreptul sa organizeze asa ceva.
Federatia nu a obtinut deocamdata CIS-ul (in principal datorita cantitatii uriase de strambe venite dinspre AGVPS, APCR si LRS) si, firesc, nu a organizat nici o competitie.

Pana una-alta, LRS a comis o grava ilegalitate, cu iz penal, in vreme ce proiectul federal s-a derulat, cel putin pana acum, cu respectarea stricta a legii (asa cum este ea in momentul de fata). Crede-ma ca, din punctul de vedere al unui om neutru si care cunoaste si intelege legea, pana acum escrocii sunt in LRS nu in Federatie. Ce-o fi mai incolo vom vedea, eu discut de ce-am vazut pana acum.

:lol: :lol: :lol: Asistam din nou la o lipsa evidenta de pastilute.Caci vedem in replica d-lui Nucus,faptul ca ii spune lu dom capitan,sa se duca.De unde, si unde sa se duca??Pai eu am inteles faptul sa se duca de pe sit-ul L.R.S.,UNDE?,ei bine acolo unde,„ toti cei care sint contra lui sint decerebrati,iude homosexuali„,...adica pe sit-ul lui Gerula.. :lol: :lol: :lol:

Comicul grotesc al situatiei,consta in turnura pe care o da „inteligentul„gazetaras,care, intelege din text ,ca el ,personal,ar fi printre categoriile enumerate mai sus..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerulachio hai sa iti „desenez„ ca sa pricepi,respectabilul domn Nucus,la nivelul caruia n-o sa ajungeti nici tu si nici Fane,nici daca mai traiti o perioada egala cu vreo 10 ere glaciare,i-a spus acestuia din urma, sa plece de acolo ,de pe forumul L.R.S.,si sa se opreasca la tine pe forum..Caci la tine pe forum ,majoritatea opozitiei care este contra lui Popescu este „decerebrata,...etc„Evident, incadrata acolo de tine..Acu ai priceput...??D-l Nucus nu te-aspurcat pe tine ,asa cum ii spurci tu pe altii,asa ca nu are ce scuze sa-ti ceara.Si chiar daca te-ar fi incadrat in acele categorii,nu vad de ce erau necesare scuzele,din moment ce tu nu le folosesti la dresa alora pe care pe nedrept ii incadrezi acolo..

In consecinta,iti recomand neste „cavit„sau alte dracii d-alea naturiste care ajuta la sinapse si la buna functionare a cutiei cu idei,pentru ca, este evident,scris negru pe alb chiar de minuta ta,ca la tine in sinapse procesele sint nitel iesite din parametrii..probabil de aici obsesia pentru ..„penal„ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Astept cu nerabdare sa te mai minunezi de „perlele„ noastre,nu inainte insa de a te „desfata„ de ale tale,de genul celeia mentionate mai sus..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 12 Dec 2011, 10:49

Dom' Gigi, stati asa sa vad daca am inteles eu bine !

In conceptia individului Gerula, lumea se imparte in doua categorii :

a) gruparea popescu - gerula (plus cativa sustinatori ceva mai "discreti"), adica justitiarii (pistolari si cutitari), actionand astfel in baza legii :!:
(sa le zicem simplu "cei dinauntru")

si

b) numerosii lor contestari, care sunt decerebrati si penali, (adica cei
"de afara")

Cred ca am mai scris pe aici asemanarea cu " Zbor deasupra unui cuib de cuci".
Acolo, personajul intruchipat de actorul Jack Nicholson are o replica de genul :
"...voi, nebunii de afara". Era chiar inainte de a fi sedat si pus in camasuta de forta.

Acum intrebare : pe astia, de la punctul a), cine-i sedeaza ?
Cine le pune camasuta ? :shock: :shock: :shock:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Dec 2011, 10:54

[quote="cezar.ch"
(sa le zicem simplu "cei dinauntru")

si

b) numerosii lor contestari, care sunt decerebrati si penali, (adica cei
"de afara")

...........................
"...voi, nebunii de afara". Era chiar inainte de a fi sedat si pus in camasuta de forta.

Acum intrebare : pe astia, de la punctul a), cine-i sedeaza ?
Cine le pune camasuta ? :shock: :shock: :shock:[/quote]

Dle Cezar imi permit din nou o interventie pentru ca se pare ca nu ati inteles ceva elementar! :
este vorba de nebunii " din afara" camasii de forta si cei "dinauntru" camasii de forta :lol: :lol:

In concluzie tin sa dedic o melodie foarte romantica dlui Fane caruia i-am mai cerut o data o intalnire :D :lol:
Outside

sper sa mearga :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Dec 2011, 10:55

Pentru jurnalistul terminator ( :lol: ) spusele stapanului sau, Popescu valoreaza mai mult decat o hotarare judecatoreasca. Desi instanta a respins pe fond actiunea popesciana de desfiintare a LRS, stabilind deci ca aceasta este in deplina legalitate si ca aberatiile popesciene sunt nefondate, SLUGA stie una si buna: LRS este in ilegalitate pentru ca asa a zis stapanul.

Ca se vedeti ce minuni poate face o ciorba de burta si un gratar asupra impartialitatii jurnalistului ! E mai greu cuvantul lui Popescu decat cel al judecatorului.... :roll:
Vorba aia, dragostea trece prin stomac ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Dec 2011, 10:56

am gresit niste paranteze pe acolo si a raspuns dl si nu mai pot edita .... shi pacat ii bre.... :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns