Fane federalu`

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Dec 2011, 12:39

Gerula a scris
Dar na, se pare ca aveam eu o parere prea buna despre tine, si credeam ca te respecti suficient incat sa nu scrii aberatii despre un om care s-a comportat mereu 100% corect fata de tine
Omul care s-a comportat 100%corect fata de d-l Nucus,este Popescu Stefan.
Acesta a raspindit in mod intentionat informatii false atit pe acest site cit si pe altele.
Fie si din acest motiv ,nu s-a comportat corect100% fata de nici un user si deci nici fata de d-l Nucus..

Sper sa nu ma faci sa-ti dau citate cu tot felul de minciuni,cum ar fi aia ca L.R.S.si A.P.C.R.,este in procedura de dizolvare..sau falsa informatie potrivit careia structurile internationale trateaza numai cu structurile interne agreate de guvernele tarilor respective...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Dec 2011, 13:06

Stai ma sa se trezeasca tribunu , il obosesc baietii in fiecare sfarsit de saptamana , incet incet isi da arama pe fata :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Dec 2011, 13:06

razvan m. scrie:
Ca se vedeti ce minuni poate face o ciorba de burta si un gratar asupra impartialitatii jurnalistului ! E mai greu cuvantul lui Popescu decat cel al judecatorului.... :roll:
Vorba aia, dragostea trece prin stomac ! :lol:
Hai serios, asta s-a servit la business lunch? Ciorba de burta si gratar? O ceafa cu cartofi prajiti? Si doi mici? Cu salata de muraturi asortate? :lol:
Eu ma asteptam la nivelul ala sa se serveasca feluri mai rafinate, gen zargan fume a froid ...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Dec 2011, 14:54

:lol:

Bine ca nu ai zis zargan umplut :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Dec 2011, 14:56

Gerulikka ,nici un cuvintel despre gafa monumentala in privinta d-lui Nucus??

Magarusule ar trebuii sa-i ceri scuze public ,pentru ca ia-i atribuit afirmatii referitoare la persoana ta,pe care acesta,in realitate,nu le-a facut...Decit in imaginatia ta bolnava..Si mai lasa stiucile alea..ca acusica vine vremea cind concitadini de-ai tai, vor da o fuga pina prin west,ca sa prinda stiuci pentru care altii au batut drumul pina prin Finlanda.. :lol: :lol: :lol:

Ce zici ,nu vii si tu????Iti platesc eu o zi de pescuit ,numai sa imi dai neste lectii de prins caracaline...Ce zici??

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Dec 2011, 16:54

"Tot ce trebuie e ca aia de la Neumarkt sa va faca o plangere penala, si infundati naibii puscaria. La propriu "

La cat de clar a fost rechizitoriul eu zic ca nu mai e nevoie nici de plangerea penala. Orice instanta normala psihic va fi de acord cu incadrarea asta. Eventual, instantei i se va trimite un screenshot pentru simpla informare, ca sa poata redacta naibii sentinta. Care e cat se poate de clara. Sau nu mai trebuie nici sentinta?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 12 Dec 2011, 18:43

Eu nu iteleg de ce n-a facut Neumarkt plingerea si si-a onorat contractul pina la sfirsit ;poate daca denunta contractul cu LRS nu aveau loc evenimentele de la Siriu cu toate consecintele ce au urmat.
Dar am o mica amintire :cind a facut fane afirmatia ca Paco Spinning Club a facut cerere de afiliere la federalu' lui si au sarit Renel si Cristi Bunghez cerind ca fane sa dea o dezmintire publica ,nu-i asa, asta e tot dovada de mare caracter al marelui fane care desigur n-a mintit in viata lui (n-a spus adevarul de fapt)?
Gigi,despre celelalte nimic nou !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Dec 2011, 19:06

:lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Dec 2011, 19:16

Mah,gazetaras lichefiat,daca sensul era acela pe care-l sugerezi tu ,de ce ai mai scris asta??

Citat
Nu de alta, dar nu-mi amintesc sa te fi facut vreodata homosexual (de orice fel ), decerebrat sau iuda, cu toate ca ti-ai exprimat in repetate randuri opozitia la adresa Federatiei si a lui Stefan Popescu
Da ce Nucus te-a facut pe tine undeva ,homosexual,iuda sau decerebrat??
Nu cred, dar tu asa ai inteles,drept dovada ca i-ai trintit replica asta,mai sus citata..Cind colo ,Nucus se refera la forumul tau ,unde toti care sint contra ta sau a lui Popescu,sint numiti astfel ,de catre tine...

Faptul in sine ,arata ca mai intîi scrii,si ulterior gindesti,daca o mai faci... :lol: :lol:

Mah ,ai auzit de neamtul ala ..„Alzheimer„???Nu cumva va cunoasteti?? :lol: :lol: :lol: :lol:

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Dec 2011, 20:08

Ziaristu de doi bani care-si petrece weekendurile internat in ceva sala tapitata are un fel deosebit de a vedea lucrurile .
Ii prins Fane cu ocaua mica , se cheama ca se tine de cioace sau mai nou ...ironii , adica Fane se tine de cioace si ironii !

Gerula , lasule , daca te dadeau pe mana politie la faza cu pistolu ziceai ca-s rai ! Da tu urli ca nebunu ba la capitan ba la comandant "Da-i in judecata , da-i in judecata" :lol: :lol:

De aici trag concluzia ca daca-ti facea tie Adelin faza , adica tinea el pistolu ai fi chemat politia , pompierii si pe Bruce Willis , imediat dupa ce ti-ai schimbat pantalonasii !

Te-au chinuit mult in generala colegii ? La gradinita se juca cineva cu tine ?

Gigi , in mod sigur are Alzheimer , o uitat parola clonelor , uite cum Fan Gerula si Spectator Neutru o disparut din decor , la fel ca raposatu Allspark , Iulius, Alex , Mihai Gheorghiu si restu :lol: :lol:

Scrie răspuns