Bai escrocule , pe cine dracu crezi ca prostesti tu ?
Nu te-ai saturat de cata "carne macra" ti-a intrat pe gat , acum o vrei in all holes ?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce nu stie Cristi Y,este ca „federatia„ fara C.I.S.Cristi Y Subiectul mesajului: Re: A PRIMIT ROMÂNIA DREPTUL DE A ORGANIZA CM 2012?Scris: Mie Dec 07, 2011 12:29 pm
APCR
Mesaje: 807 la nici o disciplina si la nici o tara nu e trecuta data IMBARLIGATORULE !!!!
in scoala ta de arbitraj ai si ore de manuire a armelor albe ??? sa-l pui instructor pe viceresedintele tau !! halal sleahta !!
![]()
![]()
PS CIS-ul e ca si luat.
Citat:
Popescu Stefan
(...) Pot să vă asigur că dețin documentele legale pentru toate proiectele și sponsorizările făcute. Chiar săptămâna trecută an negociat un contract de 200.000 eur pentru un carpodrom în județul Hunedoara cu constructorul autostrăzii Deva Sibiu. (...)
Domnule Popescu,
Acum 5 minute am avut o discutie cu un reprezentat al societatii care construieste autostrada Deva-Sibiu. Au fost niste discutii despre un carpodrom bla bla bla, dar nu s-a concretizat nimic... nu s-a semnat nimic... au fost intradevar niste discutii... si mai mult nu... doriti si un comunicat al societatii care sa ateste ca vorbiti aiurea si ne dezinformati cu privire la acel carpodrom? Asa interpretati si treaba cu C.I.S-ul? Si cu C.I.P.S?
semlecangheorghe scrie:apsalba scrie:Cine are CIS ca sa poata reprezenta Romania ca federatie sportiva? Poate ma ajuti cu ceva.![]()
![]()
![]()
![]()
PS CIS-ul e ca si luat.
Stiu,stiu,este� o simpla formalitate.�.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Din cite stiu toate cluburile fondatoare ale ligii au C.I.S.
Tu ai...p......![]()