Tu crezi ca cele subliniate mai sus se pot face fara bani?Tavi scrie:Nea Fane, ziceai undeva ca raspunzi intrebarilor pertinente.
Hai sa incercam:
1. FRPSC va avea sau isi propune sa aiba vreo legatura, atributie etc legata de organizarea pescuitul non-competitional? Adica cu imensa masa de practicanti ai pescuitului recreativ, ca hobby si care nu participa la nicio competitie de pescuit?
2. FRPSC intentioneaza sa se implice in distribuirea de permise? Intentioneaza sa incaseze tarife, cotizatii sau alte sume de bani de la pescarii care nu participa la concursuri?
3. FRPSC intentioneaza sa se implice in vreun fel in administrarea,gestionarea sau organizarea pescuitului non-competitional pe habitatele piscicole naturale? Te rog nu ma trimite la texte de lege interpretabile, respunde-mi clar si la obiect.
apsalba scrie:1. Da
2. NU
3. DA, De fapt este acelasi lucru ca la pct. 1, daca nu ai remarcat.
Multumit?
De unde vor veni acestia??
Rapunsul de la pct.-ul 2,este o afirmatie„electorala„,un soi de promisiune populista, pentru ca daca ar fi raspuns contrariul si-ar fi dat de fapt ,arama pe fata.Dar ,avind precedentele mai sus enumerate,care nu le-am creat eu sau altul,ci insusi maretul presedinte,ma indoiesc profund de sinceritatea raspunsului de la punctul 2.Tu,sau alti naivi de ocazie il puteti crede..In fond are si el nevoie,ca tot omul ,de „testoasele „lui