Fane federalu`
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Muhaiala de senior editor a scris
Gerulache tu esti prea timpitel ca sa pricepi.Ce a spus Shoco,a fost prin februarie -martie anul curent..Nu dupa, ce s-a certat cu Popescu.
Ia de aici sa vezi cum l-a primit Shoco pe Popescu la inceput
Nah ,ce zici,timpitel??.Exact in perioada aia,daca deschideai gura contra Federatiei,astia doi,Shoco cu Stratonov iti sareau in cap.Io am fost acuzat de „clona„Cica as fi santierist si alte d-alea.Evident datorita tie,mincinos patologic ce esti,La fel cum cineva facea aluzie nu demult ca eu lucrez in constructii.Tot datorita „talentului„tau de a construii scenarii de la o pata de praf,sau mai stiu eu ce..Scenarii care sint departe de realitate ,ca si tine dealtfel..
Revenind,la subiect,Shoco nu putea sa sustina altceva decit ceea ce „salutase„inca din faza incipienta..Fane doreste sa acapareze tot ceea ce inseamna pescuit pe teritoriul tarii.Noroc ca mai sint si vuvuzele si clone si oameni care nu pleaca urechile la cintece de sirena oricit de bine ar fi prezentate,ori contrastate de ragetele tale de magar castrat...
Re: Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?
de Gerula pe Decembrie 2nd, 2011, 12:05 pm
Momentan nu prea am timp de aberatiile vuvuzelelor, dar un lucru tot trebuie punctat: modul oligofrenic in care trogloditul atarnator SF si vuvuzela deselata Adelina Avram/semlecangheorghe inteleg sa combata proiectul federal
Din bezna mintilor acestor cvasi-handicapati psihic a rezultat urmatorul rationament :
1. Shoco a facut o afirmatie exagerata/eronata, din care reiesea destul de clar ca Federatia ar urma sa inregimenteze pe fiecare nea Caisa care da la peste cu o nuia de alun.
+
2. Shoco s-a certat cu Stefan Popescu si a abandonat proiectul federal
=
Stefan Popescu a sustinut ca orice pescar amator va trebui sa intre intr-un club etc etc
Eu spun de cativa ani ca sunt pe forumurile de pescuit destui oameni pur si simplu prea cretini pentru ca spusele lor sa fie luate in seama. Acum cred ca orice om normal psihic imi poate da dreptate.
P.S. Petrus "SF" Onea si Adelina, mai muhaielelor, chiar nu v-ati saturat sa va auto-umiliti in public? Daca sustineti ca Stefan Popescu a spus chestia aia veniti naibii cu citate si discutam pe ele, nu pe citate din ce-a zis Shoco care s-a certat cu Popescu
Gerulache tu esti prea timpitel ca sa pricepi.Ce a spus Shoco,a fost prin februarie -martie anul curent..Nu dupa, ce s-a certat cu Popescu.
Ia de aici sa vezi cum l-a primit Shoco pe Popescu la inceput
FRPS invita cluburile sportive la dialog
Moderatori: Shoco, MARIUS
Pagina 1 din 1
[ 4 mesaje ]
Versiune printabilă
Subiectul anterior | Următorul subiect
Autor
Subiectul mesajului: FRPS invita cluburile sportive la dialog
Scris: 19 Apr 2011, 10:08
Federatia Română de Pescuit Sportiv la crap, staționar, răpitorori, muscă artificiala, pescuit marin si casting a fost infiintată si are sediul la Alba Iulia.
Intrucât nu am cunostiință de funcționarea niciunui club sportiv infiintat ca structură sportivă pe proba pescuit la muscă artificială, invităm pe cei interesați la Consfătuirea pe care federatia o organizează la Alba Iulia în data de 14 mai 2011 ora 12 în sala de sedinte a Consiliului Judetean, in vederea prezentării programelor de actiuni si regulamentelor sportive, la toate probele aparținând de pescuitul sportiv de competitie. Conferința se va desfasura sub patronajul Autorității Nationale pentru Sport si Tineret.
Presedinte FRPS - Popescu Stefan
Sus
oly marius
Subiectul mesajului: Re: FRPS invita cluburile sportive la dialog
Scris: 20 Apr 2011, 19:41
Suna interesant suntem vreo 12 persoane care pescuim la musca artificiala din ALBA IULIA in mare parte o sa venim.Am mai vb problema legata de club de fly si situatia apelor care bineinteles e varza noi am fi bucurosi sa luam parte la sedinta despre situatia pescuitului sportiv si concursuri asteptam cu nerabdare
Sus
Shoco
Scris: 21 Apr 2011, 02:05
Salut initiativa !
Scris: 01 Mai 2011, 18:21
Ora intânirii este 10 dimineața, nu 12. Ne cerem scuze.
Nah ,ce zici,timpitel??.Exact in perioada aia,daca deschideai gura contra Federatiei,astia doi,Shoco cu Stratonov iti sareau in cap.Io am fost acuzat de „clona„Cica as fi santierist si alte d-alea.Evident datorita tie,mincinos patologic ce esti,La fel cum cineva facea aluzie nu demult ca eu lucrez in constructii.Tot datorita „talentului„tau de a construii scenarii de la o pata de praf,sau mai stiu eu ce..Scenarii care sint departe de realitate ,ca si tine dealtfel..
Revenind,la subiect,Shoco nu putea sa sustina altceva decit ceea ce „salutase„inca din faza incipienta..Fane doreste sa acapareze tot ceea ce inseamna pescuit pe teritoriul tarii.Noroc ca mai sint si vuvuzele si clone si oameni care nu pleaca urechile la cintece de sirena oricit de bine ar fi prezentate,ori contrastate de ragetele tale de magar castrat...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Nu-i chiar asa tampit incat sa nu vada , insa mincinos cat incape da
Gerulache , de ce nu il intrebi pe Popescu ?
Nesimtitule , reciteste topicurile , vezi ca in timp ce Shoco scria , mai scria si Tristi aka Chief , si la fel sustinea , in timp ce cativa ii bateau obrazu , da no , un cretin ca tine zice ca acuma am tras concluzia , insa in realitate unii trogloditi de pe aici il intreaba pe Popescu de vreun an de ce vrea sa bage pe toti in federatie si de ce vrea control pe ape , da un idiot deosebit ca tine se face ca nu vede , marele terminator terminat !
Reciteste nesimtitule topicurile , vezi de cate ori s-o discutat acest aspect si raspunsurile lui Popescu , dupa aia poti sa deschizi pliscu , si stim ca o sa-l deschizi , pentru ca la culmea nesimtirii ii mai spune si Adrian Nicolae !

Gerulache , de ce nu il intrebi pe Popescu ?
Nesimtitule , reciteste topicurile , vezi ca in timp ce Shoco scria , mai scria si Tristi aka Chief , si la fel sustinea , in timp ce cativa ii bateau obrazu , da no , un cretin ca tine zice ca acuma am tras concluzia , insa in realitate unii trogloditi de pe aici il intreaba pe Popescu de vreun an de ce vrea sa bage pe toti in federatie si de ce vrea control pe ape , da un idiot deosebit ca tine se face ca nu vede , marele terminator terminat !
Reciteste nesimtitule topicurile , vezi de cate ori s-o discutat acest aspect si raspunsurile lui Popescu , dupa aia poti sa deschizi pliscu , si stim ca o sa-l deschizi , pentru ca la culmea nesimtirii ii mai spune si Adrian Nicolae !
Jurnalistul este un om al adevarului. O data prins cu minciuna, nu mai valoareaza nici cat o ceapa degerata.
Asta nu ca a fost prins cu minciuna, e mitoman dovedit !
Pacat insa ca in Romania de astazi a fi prins cu minciuna nu inseamna mare lucru. Mai e un asa-zis jurnalist, din aceeasi categorie cu Magarul Castrat, unul Horia Ivanovici. Asta, fiind moderatorul unui show tv de fotbal, si-a inregistrat propria voce distorsionand-o pentru a nu fi recunoscuta si a dat-o pe post in emisiunea sa sub forma unei interventii a unui jucator de la Steaua, care povestea nu stiu ce dedesupturi incendiare din vestiar.
A fost prins cu minciuna de au scris toate ziarele de el (ex.: http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_int ... 88297.html ). Ce credeti ca i s-a intamplat ? Nimic, doar suntem in Romania. Boratul apare in continuare pe post ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Intr-o tara normala, dupa un astfel de incident, nu mai avea obrazul sa scoata capul in lume si nu mai auzea nimeni de el in veci.
Cam asa vorbeste si Magarul Castrat pe diferite voci. Atat ca la noi le zice clone.
Asta nu ca a fost prins cu minciuna, e mitoman dovedit !

Pacat insa ca in Romania de astazi a fi prins cu minciuna nu inseamna mare lucru. Mai e un asa-zis jurnalist, din aceeasi categorie cu Magarul Castrat, unul Horia Ivanovici. Asta, fiind moderatorul unui show tv de fotbal, si-a inregistrat propria voce distorsionand-o pentru a nu fi recunoscuta si a dat-o pe post in emisiunea sa sub forma unei interventii a unui jucator de la Steaua, care povestea nu stiu ce dedesupturi incendiare din vestiar.
A fost prins cu minciuna de au scris toate ziarele de el (ex.: http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_int ... 88297.html ). Ce credeti ca i s-a intamplat ? Nimic, doar suntem in Romania. Boratul apare in continuare pe post ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Intr-o tara normala, dupa un astfel de incident, nu mai avea obrazul sa scoata capul in lume si nu mai auzea nimeni de el in veci.
Cam asa vorbeste si Magarul Castrat pe diferite voci. Atat ca la noi le zice clone.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- semlecangheorghe
- veteran
Mai Gerula uite ce sustine Fane al tau pe alte forumuri
Nah,ce zici de minciuna asta??
Asa este ,C.I.P.S.trateaza doar cu structurile recunoscute de statul din tara repectiva??
Un asa mincinos tupeist aperi tu..De fapt nu ma mir,caci sintei la fel,...
cu Stefan a scris
Citat:
Constat că ai câteva lacune cu privire la ce este CIPS. Cips nu recunoaște persoanele juridice române și nici alte persoane juridice. Ea este o confederație sportivă, la care se afiliază reprezentanții națiunilor, recunoscute de statul respectiv. Dobândirea calității de membru, precum și pierderea acesteia se face în conformitate cu statutul CIPS. Îti recomand să citești acest statut, întrucât constat că nu îl cunoști. Cu precizare clară asupra pierderii acestei calități (art.6, alin 2, lit.b).
Apropo, CIPS a recunoscut APCR? Si lasă lozinca aia cu AGVPSR, care nici macar nu v-a aprobat cererea de afiliere. Faptul că dinozaurii de la AGVPSR se folosesc de banii pescarilor sportivi, nefiind autorizați la rândul lor pentru competiții sportive oficiale, este o vină pe care trebuie să ti-o asumi. Pentru confirmare ai aici un link:
http://www.agvps.ro/vanatori.php
La ce poziție apare APCR?
Si nu încerca să te dezvinovățești. Obiectul dosarului este anularea unui act administrativ, nu o acțiune în constatare. Iar actul atacat este avizul de constituire al federației. Chiar crezi că stai de vorbă cu o gloată de troglodiți? Postează cererea in contencios, dacă esti bărbat și nu un mincinos de duzină.
Aștept.
Nah,ce zici de minciuna asta??
Asa este ,C.I.P.S.trateaza doar cu structurile recunoscute de statul din tara repectiva??
Un asa mincinos tupeist aperi tu..De fapt nu ma mir,caci sintei la fel,...
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Aflat in plin proces de castrare(se pare ca fara anestezie),magarul cu nas de Pinochio,se lanseaza intr-o contraofensiva(crede el)
N-am schimbat nici o vorba ,da tie trebuie sa-ti deseneze omul ca sa pricepi.Tilcul citatului din spusele faimosului conducator de arca,este acela ca ,minte in public la fel de natural cum respira.O dovedeste afirmatia lui.Faptul ca nu rapunzi la aceasta ,inseamna ,ca tu schimbi vorba nemaiavind cum sa contracarezi enormitatea afirmatiei popesciene.
Ce importanta are aceasta afirmatie,mai exact faptul ca este sousa nonsalant,cu tupeu??
Poi la fel cum a mintit pe crapmania.ro,in privinta pozitiei structurilor internationale vis-a-vis de entittatile sportive ale tarilor,tot asa minte si atunci cind Tavi il intreaba,daca vrea sa ceara in vreun fel taxa de la pescarul recreativ..Argumente suplimentare??
Poi ar fi o propunere legislativa mai veche de a lui,in care propunea ca insotitorii pescarului recreativ sa plateasca o „taxa de insotitor„
Asa ca gazetarasule,nu degeaba sau adunat toti astia sub umbrela federala...personalitati conflictuale,cu tendinte de necontrolat spre dominare indiferent prin ce mijloace.La fel ca si tine dealtfel..asa ca cel putin in privinta mea,refuz sa fiu o broscuta testoasa..
Da noroc ,ca tu esti inteligent,si mai „demascat„ ca si clona.De nenumarate ori..brava..„
Re: Stefan Popescu (apsalba) lasa LRS in offside?
de Gerula pe Decembrie 3rd, 2011, 4:24 pm
Ati observat cum clona troglodita a schimbat vorba imediat ce si-a luat cuvenitul bocanc in gura, da?
Mai "Gigi" , trecem si la subiectul ala, imediat ce recunosti ca esti o bovina umana si ca faptul ca Shoco a zis o chestie nu inseamna ca Popescu a zis chestia aia
N-am schimbat nici o vorba ,da tie trebuie sa-ti deseneze omul ca sa pricepi.Tilcul citatului din spusele faimosului conducator de arca,este acela ca ,minte in public la fel de natural cum respira.O dovedeste afirmatia lui.Faptul ca nu rapunzi la aceasta ,inseamna ,ca tu schimbi vorba nemaiavind cum sa contracarezi enormitatea afirmatiei popesciene.
Ce importanta are aceasta afirmatie,mai exact faptul ca este sousa nonsalant,cu tupeu??
Poi la fel cum a mintit pe crapmania.ro,in privinta pozitiei structurilor internationale vis-a-vis de entittatile sportive ale tarilor,tot asa minte si atunci cind Tavi il intreaba,daca vrea sa ceara in vreun fel taxa de la pescarul recreativ..Argumente suplimentare??
Poi ar fi o propunere legislativa mai veche de a lui,in care propunea ca insotitorii pescarului recreativ sa plateasca o „taxa de insotitor„
Asa ca gazetarasule,nu degeaba sau adunat toti astia sub umbrela federala...personalitati conflictuale,cu tendinte de necontrolat spre dominare indiferent prin ce mijloace.La fel ca si tine dealtfel..asa ca cel putin in privinta mea,refuz sa fiu o broscuta testoasa..
Da noroc ,ca tu esti inteligent,si mai „demascat„ ca si clona.De nenumarate ori..brava..„
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Gerula recunosti aceste cuvinte???
Chiar tu ai recunoscut in public,la tine pe forum„ca se tine de cioace„Io zic sa urmezi si acum sfatul pe care ti l-am dat atunci.Referitor la pastilute bine-nteles..
Si iaca inca o mostra de minciunica popesciana
Nu incerca sa o dai la intorrs cu nus ce incurcatura de termeni..
--------------------------------------------------------------------------------
Intr-unul din rarele lui momente de luciditate ,Gerula a scris Citat:
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de popescu stefan pe Septembrie 28th, 2011, 1:51 pm
FRPS a inregistrat la OSIM dreptul de organizare a competitiilor sportive oficiale de pescuit sportiv, atat cele nationale cât și cele internaționale care se desfășoară pe teritoriul Romaniei.
http://www.osim.ro/publicatii/marci/bop ... st2011.pdf
poz.119 si fila 72
popescu stefan trecut prin multe Mesaje: 249Membru din: Aprilie 17th, 2010, 9:02 am
Sus
---------------------------------------------------------------------- ----------
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
de Gerula pe Septembrie 29th, 2011, 11:41 am
Nu stiu de ce incerci cioace de-astea. Gandeste-te ca o chestie de-asta n-o citesc doar trogloditii din cotetul lui rasulescu (astia sunt aproape in moarte cerebrala, ar putea pune botul). In LRS sunt cativa oameni care judeca, si nu reusesti decat sa nu fii luat in serios.
Poi vezi dragule, daca asculti si iei pe pastilutele???
Chiar tu ai recunoscut in public,la tine pe forum„ca se tine de cioace„Io zic sa urmezi si acum sfatul pe care ti l-am dat atunci.Referitor la pastilute bine-nteles..
Si iaca inca o mostra de minciunica popesciana
Re: FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV-o solutie pentru pescuit
de catre Popescu Stefan » 23 Apr 2011, 08:04
Domnule Șerban,
Înțeleg corect, inclusiv substraturile sub care puneți întrebările. Vreți să spuneți faptul ca denumirea de Campionat Național este drept de propietate intelectuală a anumitor structuri care si-au inscris acest drept la OSIM. Am cunoștiință de acest fapt și voi proceda in consecință pentru a retrage aceste denimiri pe care unii și le-au atribuit fără a fi indreptățiți, nefiind structuri sportive. Am și început acest demers. APCR și LRS sunt în procedură de dizolvare, iar AGVPSR reprezintă asociațiile de vânători. O pot proba cu o decizie a Curții constituționale.
Nu incerca sa o dai la intorrs cu nus ce incurcatura de termeni..
.
.
-
- veteran