Dizolvarea F.R.P.S
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Dizolvarea F.R.P.S
Nu am timp să răspund la fraieri. Am lucruri mult mai importante de făcut. Cum ar fi organizarea pescuitului sportiv în județul Gorj, de care mă ocup acum.
PS Fă o vizită pe la Orăștie să vezi cam cum o să arate o pistă de pescuit sportiv. Ia-l și pe gheorghe!
PS Fă o vizită pe la Orăștie să vezi cam cum o să arate o pistă de pescuit sportiv. Ia-l și pe gheorghe!
- semlecangheorghe
- veteran
fanele draga.nu cred ca ai turnat fundatiile alea ,care acuma mai bine de un an trebuiau sa fie gata..in citeva zile..
O sa fie foarte interesant cum o sa asiguri participarea la concursuri in conditii de maxima siguranta a copiilor si persoanelor cu handicap,avind in vedere ca in ultima poza cu groapa aia de nisip, malurile erau perfect verticale si cam la 1m deasupra apei..
Pe asemenea maluri este foarte periculos sa te apropii de apa si la citiva metri...
O solutie ar fi 'lasarea' naturala a acestora,insa dureaza vreo citiva ani buni...Si ai fi putut lua lectii de la Corbu,in privinta standurilor,dar nah,domnia ta n-ai avut cizme sterile si halat alb,ca sa pasesti la fata locului,sa iei exemplu...

O sa fie foarte interesant cum o sa asiguri participarea la concursuri in conditii de maxima siguranta a copiilor si persoanelor cu handicap,avind in vedere ca in ultima poza cu groapa aia de nisip, malurile erau perfect verticale si cam la 1m deasupra apei..
Pe asemenea maluri este foarte periculos sa te apropii de apa si la citiva metri...
O solutie ar fi 'lasarea' naturala a acestora,insa dureaza vreo citiva ani buni...Si ai fi putut lua lectii de la Corbu,in privinta standurilor,dar nah,domnia ta n-ai avut cizme sterile si halat alb,ca sa pasesti la fata locului,sa iei exemplu...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
apsalba scrie:Nu am timp să răspund la fraieri. Am lucruri mult mai importante de făcut. Cum ar fi organizarea pescuitului sportiv în județul Gorj, de care mă ocup acum.!
Nu tre' decat sa iti rupi un minut din munca ta pt ruinarea pescuitului sportiv in jud. Gorj si sa ii feliciti pe fraierii care au venit acasa cu rezultate laudabile din competitiile internationale...poti sa ii adresezi cateva cuvinte de lauda pe aceasta cale si lui Vali, care a organizat un concurs misto la Manjesti.
De pista asta vorbesti: http://www.youtube.com/watch?v=zAk7O2OMN20 ?!!...prefer pistele alese de LRS.apsalba scrie:PS Fă o vizită pe la Orăștie să vezi cam cum o să arate o pistă de pescuit sportiv. Ia-l și pe gheorghe!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Cooperativa s-a apucat sa organizezeze pescuitul "sportiv " in Gorj ???
Muhahahahahahahahaha
Adica , si-a luat cismele si halatul si a trecut la sortarea nisipului si pietrisului scos din balastiere... pentru vanzare

Adica , si-a luat cismele si halatul si a trecut la sortarea nisipului si pietrisului scos din balastiere... pentru vanzare

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Mister Fisherman scrie:
Adica , si-a luat cismele si halatul si a trecut la sortarea nisipului si pietrisului scos din balastiere... pentru vanzare![]()
![]()
![]()
![]()
Nu, in Gorj are alte strategi de pescuit ...ia uite aici:
http://www.youtube.com/watch?v=yIdybWO8 ... re=related
sau:
http://www.youtube.com/watch?v=2C2c2e7J ... re=related
sau de ce nu:
http://www.youtube.com/watch?v=I4rHqXmp ... ure=fvwrel

WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Vă anunț ca a fost inființată Cooperativa Romana de Pescuit Sportiv la crap, staționar, răpitori, muscă artficială, pescuit marin, casting , , japca , electric si grenada + pietrisul si nisipul din balastiere , singura abilitată de lege pentru a organiza competitii sportive oficiale pe teritoriul național și a selecționa loturile nationale in vederea participării la competițiile internaționale. Rolul AGVPSR privind organizarea competițiilor sportive in România s-a încheiat, incepând cu 4 martie 2011.

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Iar se-nvineteste cu trestia in gura...sa-l ajute cineva!

WSB CLUB
WSB CLUB
Ma, asta-i la fel ca porcu' , grohaie doar cand ii e foame.
Zilele trecute, paparazzi l-au surprins in timp ce lucra la noua pista de con***s de la Orastie :

Zilele trecute, paparazzi l-au surprins in timp ce lucra la noua pista de con***s de la Orastie :

Ploua nea Fane de erai plin de noroi ? Sau aia'i starea matale naturala ?
ps:paradoxul dracului...sa-i zici "nea" unui porc..

ps:paradoxul dracului...sa-i zici "nea" unui porc..

Unde vezi tu noroi, ca porcu' e imaculat?!

WSB CLUB
WSB CLUB