Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de razvan m. » 27 Oct 2012, 14:55

apsalba scrie: Nu am timp să răspund la fraieri. Am lucruri mult mai importante de făcut. Cum ar fi organizarea pescuitului sportiv în județul Gorj, de care mă ocup acum.
PS Fă o vizită pe la Orăștie să vezi cam cum o să arate o pistă de pescuit sportiv. Ia-l și pe gheorghe!
Asigurati si echipamentul obligatoriu pentru vizitatori pistei sau trebuie sa si-l procure ei ?

Imagine
Imagine
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Oct 2012, 20:51

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Ai mila da splina lu'...gheorghe.. :lol: :lol: :lol: :lol: ,mai Razvane,mai.. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Oct 2012, 20:52

Io am chelie,mai trebe punga din aia cu elastic??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Oct 2012, 20:58

Tu ai un concurs de castigat maine, asa ca treci la somn ca e tarziu! :evil:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Oct 2012, 13:21

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 31 Oct 2012, 13:33

Si ce legatura are cu rapitorii? Pe la crapari trebuie etalati...desi la ce cantitate impresionanta de 2000 de bucati si si puiet...nu cred ca o sa aduca ovatiile scontate.

Succesuri...dar pentru noi cu rapitorii e egal cu zero. E plin de crapi peste tot. Nimic nou si nicidecum interesant. O realizare sub mediocra de la o Federatie.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Oct 2012, 14:31

Populația de biban nu am putut-o estima, intrucât cei introduși anul trecut au depus deja icre și este puiet din belșug. Șalăul o să-l introducem anul viitor, când populația de albitură va deveni consistentă. Nu ne interesează organizarea de competiții de anvergură, scopul pistei fiind pentru inițierea în pescuit a copiilor, pentru care vrem să organizăm tabere în acest sens.
PS Policutura de pește permite practicarea mai multor stiluri de pescuit. De asta am introdus ciprinide, staționarul fiind cel mai popular stil de pescuit. Vezi participarea națiunilor la CM de spinning. 13 națiuni sunt cam puține la o competiție mondială.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 31 Oct 2012, 14:46

size=200]Hai cu dizolvarea ![/size] A introdus 2000 de crapi pe care nu i-a numarat nimeni , si vrea sa-si scoata parleala incepand de anul viitor ,organizand tabere de "initiere" a copiilor . Pai si normal , daca pe aia mari n-a putut sa-i prosteasca , acum trece la copii . Hai cu dizolvarea ca lumea este satula de vrajeala expirata a cooperativei !
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Noi 2012, 08:37

Mai are o sansa la batranii senili, aia e sansa lui popesco de care ar trebui sa profite.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 01 Noi 2012, 09:46

Dementa senila (senilitate) reprezinta o afectiune neurologica cronica , cu evolutie progresiva , caracterizata printr-o regresie globala a activitatii intelectuale si a personalitatii bolavului , ca urmare a procesului de atrofiere corticala.
Cauzele pentru dementa senila (senilitate) nu sint cunoscute cu exactitate insa , se pare ca un rol important il detin traumele suferite in copilarie. Acestea ar diminua capacitatea de adaptare la varsta adulta si ar constitui o stare predispozanta la imbolnavire in perioada de maturitate a vietii. Este recunoscut faptul ca stresul impreuna cu alte boli (cerebrale sau extracerebrale) precum si anumite caracteristici genetice constituie factori declansatori ai dementei senile.
Bolnavii de dementa senila (senilitate) pot prezenta anumite accese depresive, maniacale sau paranoide si halucintatii.
Romania a recunoscut pescuitul sportiv ca sport inca din anul 2002

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns