Dizolvarea F.R.P.S
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Dizolvarea F.R.P.S
O sa vezi când o să fie gata. 

- semlecangheorghe
- veteran
Pista de concurs care ofera cica conditii egale..Cam inalte malurile pentru stationaristi,or sa pescuiasca cu rubesiana,in jos la vericala..
,craparii or sa ajunga la apa cu minciogul ,prin parasutare,singurii mai avantajati vor fi spiningarii,care pot practica ...pescuitul pe verticala..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Ce se fede pe fundal este digul de protectie la inundatii. Distanta pana la apa va fi de 70 cm, iar latimea pistei este de 7 m.
Nu se va pescui la crap. Pista este destinata pentru pescuit stationar pentru copii si juniori, in special pentru cei selectionati la loturile nationale. Pentru ei se construiesc si spatiile de cazare.
Nu se va pescui la crap. Pista este destinata pentru pescuit stationar pentru copii si juniori, in special pentru cei selectionati la loturile nationale. Pentru ei se construiesc si spatiile de cazare.
Cred ca toata lumea ar dori sa pescuiasca pe asemenea "frumuseti"...eu personal mi-as dori recunosc...dar nu oricum, ci asa: http://www.youtube.com/watch?v=zAk7O2OMN20

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Ala de care zici tu e concurs de pescuit pe rau.
Pe pistele Federatiei, late de 7 metri (deci un fel de santz) se va pescui asa:

Pe pistele Federatiei, late de 7 metri (deci un fel de santz) se va pescui asa:

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- semlecangheorghe
- veteran
mihuță face pe prostul. A înțeles foarte bine că lățimea de 7 m nu este a luciului de apă ci a zonei limitrofe acestuia, unde se vor așeza sportivii, dar îi place lui să pară interesant și să bage fitile. Lungimea pistei este suficientă pentru a participa 150 de concurenți (aprox. 1700 ml.) Îi dau si caracteristicile:semlecangheorghe scrie:Mah ce rea ii lumea asta..
- lungime 1734 ml
- lățime 7 ml
- înălțimea față de luciul de apă 0,7 m
Sper ca utilizatorii (mă refer la copiii care vor deprinde tainele pescuitului sportiv pe această locație) să fie mulțumiți. Apropo, WSB are grupe de copii? Dacă vreodată va solicita afilierea la federație să aibă în vedere (ca și alte cluburi de altfel) acest aspect.
apsalba scrie: Lungimea pistei este suficientă pentru a participa 150 de concurenți .

Iote-i ca vin!!!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
quote]- Cine vă pune beţe în roate din câte aţi aflat neoficial?
- Am înţeles că persoana care a intervenit să nu ne fie eliberat certificatul de identitate – şi vorbesc de ceea ce mi s-a spus
la ANTS – ar fi domnul Ion Ţiriac, vânător şi membru al AGVPS.[/quote]
Pe cooperativa il "roade" gingiile si n-a gasit sa se dea public la altcineva decat la Ion Tiriac
Bai sfertodoctule, se pare ca iti doresti cu orice chip dizolvarea cooperativei inainte de termenul legal

- Am înţeles că persoana care a intervenit să nu ne fie eliberat certificatul de identitate – şi vorbesc de ceea ce mi s-a spus
la ANTS – ar fi domnul Ion Ţiriac, vânător şi membru al AGVPS.[/quote]
Pe cooperativa il "roade" gingiile si n-a gasit sa se dea public la altcineva decat la Ion Tiriac

Bai sfertodoctule, se pare ca iti doresti cu orice chip dizolvarea cooperativei inainte de termenul legal

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
"Dacă vreodată va solicita afilierea la federație să aibă în vedere (ca și alte cluburi de altfel) acest aspect."
Tu speri sa mai traiesti "s-o vezi si pe ............asta"
Tu speri sa mai traiesti "s-o vezi si pe ............asta"