discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

Vorbeste te rog frumos civilizat daca vrei sa avem un dialog civilizat. Fiecarei fraze iti pot raspunde intr-un sens sau in altul insa tematica topicului e alta, iar pe deasupra Fisherman cred ca a punctat bine totul.
Un dialog mai civilizat decit asta nu cred ca e cazul... am ajuns la concluzia ca nu trebuie sa-mi mai pierd timpul ca sa-ti raspund , pt ca mi-e foarte clar ca ai "pata pusa" si imi pierd timpul degeaba cu tine.
Atita poti atita faci.
In rest spor cu clubul pe care l-ai infiintat si sper ca intr-o zi sa vad o implicare directa nu virtuala a ta in competitiile din RO.
Pina atunci toate bune.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
miyagi
- veteran

I rest my case.
-
ranga
- veteran

miyagi scrie:Nu poti fi si cu Fane si-mpotriva. Parerea mea.
interesul poarta fesul.

-
miyagi
- veteran

ranga scrie:miyagi scrie:Nu poti fi si cu Fane si-mpotriva. Parerea mea.
interesul poarta fesul.

De ce nu?!

-
semlecangheorghe
- veteran

Atragem atentia cluburilor sportive cu sectii de pescuit sportiv ca federatia va fi singura care va avea drept de organizare a competitiilor pe plan intern si drept de reprezentare internationala in conformitate cu prevederile legii sportului nr. 69/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
Orice alta competitie organizata fara acordul federatiei va fi ilegala, iar cei care o fac sunt pasibili de a suporta rigorile legii
Chiar nu itelegeti ca viziunea lui personala asupra legii,nu conteaza..Poate sa zica ce o vrea..dupa fiasco-ul cu afilierea la F.I.P.S.,si organizarea C.M. de crap...omul asta e mai rau ca si D.D.,cu Oltchimul...n-are rost sa iti mai pierzi timpul cu el..campionul proceselor pierdute..
Cred ca este bine sa fie concurenta si in sfera concursurilor..o concurenta normala nu poate duce decit la progres..asta este oparte a motivatiei deciziei mele de a ajuta putin acest concurs..daca gresesc,asta este..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
miyagi
- veteran

semlecangheorghe scrie:
Chiar nu itelegeti ca viziunea lui personala asupra legii,nu conteaza..Poate sa zica ce o vrea..dupa fiasco-ul cu afilierea la F.I.P.S.,si organizarea C.M. de crap...omul asta e mai rau ca si D.D.,cu Oltchimul...n-are rost sa iti mai pierzi timpul cu el..campionul proceselor pierdute..
Aici e problema ca eu unul nu-mi doresc sa-mi pierd vremea sau multe altele prin procese intentate de ipochimen.
Cred ca este bine sa fie concurenta si in sfera concursurilor..o concurenta normala nu poate duce decit la progres..asta este oparte a motivatiei deciziei mele de a ajuta putin acest concurs..daca gresesc,asta este..
Absolut de acord cu tine. Nu e concurenta, adio performanta, da` cine face ca tine ca tine va pati
Sunt destule competitii in care Fane n-are "fir" sa bata.
Offtopic: trimite-mi si mie te rog un foto cu suportul ala
-
miyagi
- veteran

semlecangheorghe scrie:Zi si mie o adresa..ceva..
Am pus pe PM.
-
ticairlandezu
- veteran

miyagi scrie:Altfel, trebuie sa acceptati cu totii ca sunt oameni care considera dubla masura o perfidie, fatarnicie, concubinaj etc.
Nu poti fi si cu Fane si-mpotriva. Parerea mea.
Dar tu de ..."cin' se-aseamana, se aduna"

...n-ai auzit

-
miyagi
- veteran

ticairlandezu scrie:miyagi scrie:Altfel, trebuie sa acceptati cu totii ca sunt oameni care considera dubla masura o perfidie, fatarnicie, concubinaj etc.
Nu poti fi si cu Fane si-mpotriva. Parerea mea.
Dar tu de ..."cin' se-aseamana, se aduna"

...n-ai auzit

Nu mai zic Tica nimic.