Ce anume Adelin?Adelin scrie:Sintetizat intr-un cuvant: PRAF!
Dizolvarea F.R.P.S
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Dizolvarea F.R.P.S
- semlecangheorghe
- veteran
Eu sper ca Popescu si Federatia sa nu aiba nici un amestec acolo asa cum am primit asigurari ferme..miyagi scrie:Imi cer scuze, dar dup-aia am realizat ca intrebarea se referea la sfarsitul postarii. Da despre acel concurs unde esti si tu sponsor, este vorba.miyagi scrie:Nu Gica ci la cele de dinainte.
Nu vreau sa-l supar pe Vali in continuare, dar atata timp cat Federatia nu functioneaza legal orice concurs poate intra in rezonanta cu legea, indiferent de care parte a baricadei este situat organizatorul. Bineinteles ca fiind de "origine" federala poate fi usor si subiect de "bara" pe parcursul "evolutiei" federale.
Mi se intampla sa lucrez la calculator fara ochelari.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
N-are cum sa n-aiba. Tu mai crezi in Mos Craciun?semlecangheorghe scrie:
Eu sper ca Popescu si Federatia sa nu aiba nici un amestec acolo asa cum am primit asigurari ferme..
Dar acuma fiecare le priveste cum crede de cuviinta.
-
- veteran
N-ati aflat pana acum ca tot ce tine de pescuitul recreativ/sportiv trebuie sa aibe girul cooperativei federale si sa cotizeze la ea ? De ce credeti voi ca a facut cooperativa poteca pe la ANPA si ANST si i-a prostit pe aia de nu mai stiu de capul lor ?
Stati numai sa puna mana coopeativas pe CIS ...si o sa mai organizati cnc=ursuri de pescuit la tribunal , ca pe balta nu o sa mai aveti cum
Se pare ca n-ati inteles prea bine care este scopul acestei cooperative si inca va mai faceti iluzii
Stati numai sa puna mana coopeativas pe CIS ...si o sa mai organizati cnc=ursuri de pescuit la tribunal , ca pe balta nu o sa mai aveti cum
Se pare ca n-ati inteles prea bine care este scopul acestei cooperative si inca va mai faceti iluzii

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
- veteran
Te asigur din nou ca te INSELI amarnic.miyagi scrie:N-are cum sa n-aiba. Tu mai crezi in Mos Craciun?semlecangheorghe scrie:
Eu sper ca Popescu si Federatia sa nu aiba nici un amestec acolo asa cum am primit asigurari ferme..
Dar acuma fiecare le priveste cum crede de cuviinta.
Am spus-o si ma repet ,Cupa de la Minjesti e un concurs organizat de pescari pt. pescari, atit si nimic mai mult.
Ca sunt oameni care incearca sa discrediteze ideea acestui concurs numai pt. simplul fapt ca au ceva de impartit cu Popescu aste mi-e din ce in ce mai clar....
"Corul bocitoarelor " ca sa-l parafrazez pe "presedintele " LRS a inceput campania impotriva acestui concurs(vezi si pe LRS) ....o fi frustrare, o fi neputinta sau invidie , nici nu mai conteaza, lucrurile vor merge inainte.

Multumesc tuturor celor ce se implica in acest proiect si nu-s deloc putini

P.S. Gigi fi SIGUR ca asa cum am vorbit in particular asa ramine ....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Vali si tu ma intelegi gresit. Eu chiar iti doresc o reusita frumoasa cu acest concurs, dar face it! Orice competitie ori este guvernata de federatie, ori este reclamata de aceasta. Indiferent de care sunt acei pescari care mijlocesc competitiile sau alte actiuni.
In situatia in care organizatorii ( Vezi tu si Clubul Manjesti ) sunt membrii ai acesteia pentru mine presupune multe. Ca sa n-o las in coada de peste amintesc doar modul in care Fane intentioneaza sa-si dezvolte marota si apoi s-o guverneze. Atata timp cat exista LRS si cat palmaresurile ii apartin eu unul nu pot credita astfel de manifestatii. Ar fi ca si cum as incuraja promovarea lu` Fane si mi-as vinde prietenii si interesele.
In situatia in care organizatorii ( Vezi tu si Clubul Manjesti ) sunt membrii ai acesteia pentru mine presupune multe. Ca sa n-o las in coada de peste amintesc doar modul in care Fane intentioneaza sa-si dezvolte marota si apoi s-o guverneze. Atata timp cat exista LRS si cat palmaresurile ii apartin eu unul nu pot credita astfel de manifestatii. Ar fi ca si cum as incuraja promovarea lu` Fane si mi-as vinde prietenii si interesele.
-
- veteran
Adica sa inteleg ca daca un concurs oricare ar fi ala si nu e organizat de LRS e de kkt???Atata timp cat exista LRS si cat palmaresurile ii apartin eu unul nu pot credita astfel de manifestatii. Ar fi ca si cum as incuraja promovarea lu` Fane si mi-as vinde prietenii si interesele
LRS-ul asta nu la "mosit" nici Fane , nici Dinu si cu atit mai putin AGVPS-ul.

Existenta LRS este doar o conseciinta a pasiunii unor oameni dornici de competitie , care au nascut aceasta idee au crescut-o si au adus-o pina aici ,dar asta nu inseamna ca lumea incepe si se sfirseste cu LRS si cu atit mai putin ce Federatia.
Concursuri private au fost si vor mai fi ,chiar daca unii zic azi ca NU vor mai fi

Atita timp cit se vor gasi oameni sa organizeze astfel de intreceri acestea vor continua sa existe , FARA a fi nevoie de binecuvintarea sau "girul" Fed sau LRS-ului , atita timp cit aceste concursuri nu se vor dori a fi Campionate Nationale, Mondiale , etc.
Personal nu am nici o grija in aceasta privinta

Poate cine stie, ma gindesc sa infiintez o Cupa care sa-mi poarte numele

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Eheeee ! Ce nu face cooperativa ca sa iasa in evidenta
Asta este in stare de orice numai sa se vada odata presedintele pe viata al cooperativei federale , si atunci sa vezi trai pe vatrai nenicule !
De-o viata asteapta momentul asta si pana acum tot i s-au pus piedici , dar rasare el soarele si pe strada lui
Si dupa cum spunea cooperativa :

De-o viata asteapta momentul asta si pana acum tot i s-au pus piedici , dar rasare el soarele si pe strada lui

Si dupa cum spunea cooperativa :
Atragem atentia cluburilor sportive cu sectii de pescuit sportiv ca federatia va fi singura care va avea drept de organizare a competitiilor pe plan intern si drept de reprezentare internationala in conformitate cu prevederile legii sportului nr. 69/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
Orice alta competitie organizata fara acordul federatiei va fi ilegala, iar cei care o fac sunt pasibili de a suporta rigorile legii
este o prevedere expresa a legii nr. 69/2000 (art. 36)

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Vorbeste te rog frumos civilizat daca vrei sa avem un dialog civilizat. Fiecarei fraze iti pot raspunde intr-un sens sau in altul insa tematica topicului e alta, iar pe deasupra Fisherman cred ca a punctat bine totul.vali stratonov scrie:Adica sa inteleg ca daca un concurs oricare ar fi ala si nu e organizat de LRS e de kkt???Atata timp cat exista LRS si cat palmaresurile ii apartin eu unul nu pot credita astfel de manifestatii. Ar fi ca si cum as incuraja promovarea lu` Fane si mi-as vinde prietenii si interesele
LRS-ul asta nu la "mosit" nici Fane , nici Dinu si cu atit mai putin AGVPS-ul.![]()
Existenta LRS este doar o conseciinta a pasiunii unor oameni dornici de competitie , care au nascut aceasta idee au crescut-o si au adus-o pina aici ,dar asta nu inseamna ca lumea incepe si se sfirseste cu LRS si cu atit mai putin ce Federatia.
Concursuri private au fost si vor mai fi ,chiar daca unii zic azi ca NU vor mai fiparerea mea e ca se inseala amarnic.
Atita timp cit se vor gasi oameni sa organizeze astfel de intreceri acestea vor continua sa existe , FARA a fi nevoie de binecuvintarea sau "girul" Fed sau LRS-ului , atita timp cit aceste concursuri nu se vor dori a fi Campionate Nationale, Mondiale , etc.
Personal nu am nici o grija in aceasta privinta...daca voi fi sanatos si voi avea putere si chef voi mai organiza astfel de evenimente si pe alte locatii
anunt de pe acum ca mai sunt doritori.
Poate cine stie, ma gindesc sa infiintez o Cupa care sa-mi poarte numele![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o fi vre-o problema??
Altfel, trebuie sa acceptati cu totii ca sunt oameni care considera dubla masura o perfidie, fatarnicie, concubinaj etc.
Nu poti fi si cu Fane si-mpotriva. Parerea mea.
Nu poti fi si cu Fane si-mpotriva. Parerea mea.