Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de ticairlandezu » 18 Feb 2012, 18:37

Poate ziceti ca sunt "rautacios"...si va dau dreptate intr-un fel :oops: ....dar cum pot fi altfel cand constat ca tocmai dumneavoastra, din postura de actual/viitor "oficial" cum va place sa va numiti si cu realizari "marete" in trecut, nu cunoasteti tocmai Statulul Federatiei pe care o pastoriti :roll: :roll:
Constat ca nu ati fost atent la ce am scris...era vorba de ROLUL dubios pe care il aveti la federatie :wink: .E adevarat am trecut in paranteza si (functia)...am gresit,mi-am dat seama ca nu am folosit un cuvant corect la sfarsit...ce sa fac!!!n-am gasit alta rima!!! :wink:
Cat despre rolul dubios...ce n-ati inteles,de vreti sa va detailez :o
Bine, hai ca va desenez...sa nu mai trebuiasca sa scriu cu cuvinte...

Imagine

Acum sa nu ma intrebati si cine-i Papusarul!!!! ....ca nu va mai raspund :lol: :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 18 Feb 2012, 20:13

Bine, hai ca va desenez...sa nu mai trebuiasca sa scriu cu cuvinte...

Imagine

Acum sa nu ma intrebati si cine-i Papusarul!!!! ....ca nu va mai raspund :lol: :lol:
Domnule "irlandez" aici m-ati nimerit la fix.. :lol: :lol: :lol: :lol: chiar daca voiati sa faceti pe spiritualul.
Cu regret va informez ca sunt "Papusarul " la propriu :lol: :lol: :lol: :lol:si daca nu ma credeti cereti "referinte" despre mine colegilor dumneavoastra de "baricada" care ma cunosc si stiu cu ce ma ocup.. :wink:
Din chestia asta imi cistig existenta de 20 de ani si chiar ma mindresc cu asta :wink:si culmea nu am fost obligat sa-mi caut de munca printre straini. :wink:

PS. De curiozitate, dumneavoastra cu ce va ocupati in afara de scrisul pe forum ??? :roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Feb 2012, 21:03

Degeaba incerci sa schimbi macazul....ti-a dat'o Tica exact in temelie! :lol: :lol: :lol: :lol:
:respekt: Tica

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 18 Feb 2012, 22:25

:lol: :lol: :lol: ... se pare ca s-a ajuns la "NU haina il face pe om" ... pe un forum de pescuit deja se intra in detalii gen "referinte" ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Feb 2012, 23:29

:lol:

L-o intrebat Tica despre rolu in federatie si asta isi prezinta referintele :lol: :lol:

Taranu din Spania cu Audi nu moare niciodata , doar ia alte infatisari :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Feb 2012, 01:51

Nu stiu cum ati gasit asta pe net: http://www.youtube.com/watch?v=qq39CiM-mmM dar eu de cand i-am auzit cantand, o cant intruna! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol1: :lol1: e una din cele mai faine bucati de film pe care am vazut-o...si e cu bataie lunga. :lol1:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 19 Feb 2012, 03:58

Domnule Stratonov,hai sa vorbim pe un caz concret.
Uite o incercare de "spalare de creier" ...pe care Fane a incercat-o cu mine zilele trecute :wink: Cam asa ceva imi inchipui eu ca se intampla pe la "sezatoarele" voastre.

FRPS scrie:
Îmi pare rău, dar citezi incomplet. Conform art. 2 pct 27.1, pescarul sportiv este definit ca persoană fizică deținătoare a unui permis de pescuit recreativ/sportiv, eliberat de o asociație de pescari sportivi. Art. 23 (1) la care faci tu referire, a fost modificat și sună cam așa:
Practicarea pescuitului recreativ/sportiv se face în baza unui permis de pescuit recreativ/sportiv emis de administratorii resursei acvatice vii si eliberat de către aceștia sau de asociațiile de pescari sportivi, după caz. Acest „după caz” trebuie tradus, dacă coroborezi cu HG 1016/2008, că beneficiarii permiselor sunt doar pescarii sportivi, iar administratori pot elibera permisele doar asociațiilor de pescari sportivi și pescarilor sportivi, care dovedesc că au această calitate. Este interesantă HG 1016/2008. Nu face referire la pescari recreativi, ci doar sportivi.
Pot să îți mai citez și alte articole din OUG 23/2008 actualizată, ca de exemplu acesta:
Art. 64
Următoarele fapte constituie infracţiuni şi se sancţionează cu amendă de la 6.000 lei la 10.000 lei şi interzicerea dreptului de a pescui pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 3 ani:

a) nedeţinerea licenţei de pescuit/autorizaţiei de pescuit comercial, pescuit recreativ/sportiv, după caz;

Apropo, știi cum arată aceste autorizații? Să nu le confunzi cu autorizațiile date de ANPA pe zone de pescuit, întrucât acestea au fost suspendate odată cu desființarea și suspendarea Registrului de evidență deschis de ANPA? Citește și art. 14 din OG 26/2000.

Am sa te las sa vad daca stii de ce intra Fane(nu-i mai zic "nea Fane", ca scriu mult si scriu degeaba) in "istorie" cu interpretarile lui. :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Feb 2012, 09:13

Citat[quote][/Domnule Stratonov,hai sa vorbim pe un caz concret.
Uite o incercare de "spalare de creier" ...pe care Fane a incercat-o cu mine zilele trecute Cam asa ceva imi inchipui eu ca se intampla pe la "sezatoarele" voastrequote]

Taicule ma bucur ca ai scapat :D Stii,ma amuza cind privesc interviurile alea cu domnu Popescu,intotdeauna mi-l imaginez ca pe sarpele ala de la desene nimate,care, atunci cind te uiti in ochii lui,vezi o spirala de aia ,alb cu negru,care se invirte la nesfirsit si sfirseti prin a fi hipnotizat.. :D :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 19 Feb 2012, 10:21

Domnule "irlandez" nu inteleg ce doresti de la mine ...sa-ti "traduc " ce vorbiti voi cu Fane pe nu stiu care forum?
Ai citat o bucata dintr-o lege , regulament sau ce dracu o fi careia Fane ii da propria interpretare ...asa si?
Ce legatura are asta cu mine si mai ales cu functia/rolul meu in cadrul federatiei?
Poate citesti ce scrie la "fisa postului" pe care-l detin si ne lamurim....
Eu nu interpretez "partituri" din legi , regulamente sau HG, pt ca nu ma intereseaza :roll: , pentru acest lucru stiu ca exista compartiment juridic care este abilitat sa se de-a cu parerea cea mai avizata.

Daca va fi vreodata cazul sa ma lovesc personal de vre-o speta de acest gen, desi cred ca nu va fi cazul ,FI SIGUR ca voi apela la juristi pt lamuriri.
Nu voi incerca niciodata sa intrerpretez paragrafe de lege pt ca nu am calificarea necesara .

Asa incit nu mai incerca cu mine vrajeli ieftine nici macar e dragul conversatiei ....cred ca poti face asta impreuna cu diaspora omiprezenta pe acest forum care vad ca iti tin isonul ...

Spor la pescuit , cules, pus faianta, prezentat Audi-ul sau Lamborghini-ul pe net , ca sa-l citez pe spiritualul de SF. :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Feb 2012, 11:24

Bine ca nu esti secund pe vreun vapor , la cat esti de popular capitan ii cam greu sa mai ajungi :lol:

Politica in federatia lui Popescu , pe vicepresident nu-l intereseaza vointa presidentului :lol:

Popescule , vezi ca vicele nu-ti impartaseste doctrina , se afla in campanie electorala mascata ,se dezice de tine ca o vazut cat esti de popular :lol: , la prima ocazie o sa incerce o lovitura de palat , ai de grija :lol: :lol:
O sa-ti fure jucaria :lol:

Constructia ta Popescule are stalpii de sustinere cam subrezi , fara valoare , problemele se vor tine lant :lol: , asta se intampla cand vrei sa urci pe Everest in bascheti chinezesti :wink:

Scrie răspuns