Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de SF » 17 Feb 2012, 17:08

Nu ma , doar iti bat obrazu , da vad ca te faci ca nu intelegi si divaghezi :lol: :lol:

Fa-mi o declaratie in legatura cu vama Bors :D ,nu vreau sa ajung bun de plata fara motiv :lol: ,pe Popescu de-l prind oricum ii arat un mesaj de-al lui , ca si el bietu se crede kickboxer :lol:

O tot incercat fanu federatie Adrian Nicolae cu detergenti , da vad ca s-o dat batut :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Feb 2012, 17:20

SF scrie:Nu ma , doar iti bat obrazu , da vad ca te faci ca nu intelegi si divaghezi :lol: :lol:

Fa-mi o declaratie in legatura cu vama Bors :D ,nu vreau sa ajung bun de plata fara motiv :lol: ,pe Popescu de-l prind oricum ii arat un mesaj de-al lui , ca si el bietu se crede kickboxer :lol:

O tot incercat fanu federatie Adrian Nicolae cu detergenti , da vad ca s-o dat batut :lol:
Colegu'Tu nu ai de ce sa-mi bati mie obrazul...nu iti datorez nimic , nu te cunosc , nu ma cunosti asa incit cred ca-i deplasata treaba cu schimbatul numelui , fetei sau batutul obrazului....

Bate cimpii in continuare , abereaza cit vrei pe aici daca asta vrei dar te rog fara consideratii personale la adresa mea .
Spor la prins dorade , pesti spada si la cules ..... :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Feb 2012, 17:37

Daca esti vice lumea ii indreptatita sa vorbeasca , la logica asta nimeni nu ar putea scrie despre nimeni :wink:

Nu-i personal , dealtfel vezi primu mesaj :wink:

Si daca ziceam de bine ,chiar personal , nu era bai , stiu , cunosc genu asta :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Feb 2012, 01:29

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Feb 2012, 01:33

Parca totusi mai bine merge asta :
:lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Feb 2012, 02:11

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Adevarul e ca e geniala.... :lol: :lol: :lol: :lol: nu stiu unde naiba a gasit-o dar e tare!!! :lol1: :respekt:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 18 Feb 2012, 12:53

FRPS scrie:

Apropo, știi cum arată aceste autorizații? Să nu le confunzi cu autorizațiile date de ANPA pe zone de pescuit, întrucât acestea au fost suspendate odată cu desființarea și suspendarea Registrului de evidență deschis de ANPA? Citește și art. 14 din OG 26/2000.

http://www.anpa.ro/index.php/pescuit-/sportiv.html

Merita sa va uitati in Registrul de evidenta al Asociatiilor la nr. 205
Tipic nea Fane :wink: ...prima data isi inscrie federatia in registru si dupa aia da in judecata sa-l desfinteze ...tradus altfel....daca nu reusea sa-l desfiinteze ...macar sa ramana inscris in Registru :wink: :D :D

p.s. interesant este si de cate ori este trecut numele lui Fane la "persoane de contact" ....(fortat putin)aproape jumate din registru e al lui :wallbash: :wallbash: ...deci practic sa autodesfiintat :lol1: :lol1:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 18 Feb 2012, 14:52

Domnule Stratonov,
N-am sa va raspund punctual la postarea dumneavoastra, ci am sa fac o "varza", asa cum este si "capul" meu, de taran prost si incult, cum subtil sugerati intr-o postare de-a dumneavoastra, tot anterioara.In consecinta n-am ca va explic... Cine, sunt eu!!!; ci Cum, sunt eu!!!!
Eu personal, daca aveam dorinta de a sari in barca asta numita Federatie si sa mai ocup si o functie importanta(mai ales daca am inteles eu bine,e ca ati sarit din mers)....primul si primul lucru as fi studuat statutul si regulamentale federatiei...singurele "unelte" necesare pentru a garanta, din pozitia si functia dumneavoastra, buna functionare a federatiei.Cum sa va mai explic ca sa fiu sigur ca ati inteles....EU, daca ma urcam intr-o barca pe care n-o cunosteam....prima data as fii studiat "instructiunile de folosire" daca sunt compatibile cu mine si idealul mau de pescar...si apoi o conduceam!!!!.....ca nu cumva sa scot dreaq., "dopul" de pe fundul barcii si sa ma scufund cu ea cu tot :idea: :idea: :idea:
Postarea cu privire la Comisia de Disciplina pusa de mine, ar fi trebuit sa faca parte dintr-un alt set de discutii- raspunsuri-comentarii,de pe un alt forum,pe care le aveam cu Fane.Pot sa va demonstrez ca mie mi-a luat, mai putin de o zi, sa gasesc mai multe "incompatibilitati" in regulamentele federale, unele dintre ele mult mai grave decat cea cu comisia.
Recunosc ca am facut-o deliberat cand am postat aici problema asta cu comisia...tocmai pentru ca stiam ca aveti cont aici....dar mai ales pentru ca ati avut "tangente" cu o astfel de Comisie, de care erati tare nemultumit.
Reactia dumneavoastra a fost "logica" si de inteles(se modifica)....insa, coroborata cu faptul ca de multe ori ati mai scris(zis)... "nu stiu nimic de...!!!" ....asta a trazit(cel putin in mine) si alte aspecte sau suspiciuni!!!Astazi sunt convins,din pacate, de faptul ca... "calitatile" dumneavoastra manageriale,organizatorice si altele de care faceati atata "tam-tam"....lasa de dorit, iar rolul(functia) pe care o aveti in federatie si Comitetul Executiv este cel putin "dubioasa"
Apropo de Comitetul Executiv la FRPS....nu vi se pare suspect-curios-ciudat-poate dictatorial...cum de sunteti singura Federatie din Romania(am aruncat eu un "ochi" pe la celelalte pentru dumneavoastra, sa nu va obositi :wink: ) care are numai trei(3) membrii!!!!!. E adevarat, cunosc, e perfect legal(3-5-7-9...). insa e perfect adevarat si faptul ca mai usor convingi inca o "persoana", de a lua o decizie, decat 2 -3 ...sau mai multe.

In rest, sa aveti o zi buna!!!!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 18 Feb 2012, 16:50

!Astazi sunt convins,din pacate, de faptul ca... "calitatile" dumneavoastra manageriale,organizatorice si altele de care faceati atata "tam-tam"....lasa de dorit, iar rolul(functia) pe care o aveti in federatie si Comitetul Executiv este cel putin "dubioasa"
Domnule coleg "tam-tam-ul" despre care vorbiti dumneavoastra ca l-asi fi facut nu se referea deloc la Federatie , ci la tot ce a insemnat ca implicare a mea in fenomenul spinningului de competitie din Ro.din ultimii 10 ani.
Poate va informati asupra acestui aspect si eventual putem avea o discutie aplicata si poate veti afla si dumneavoastra daca am facut ceva bun sau nu in acest sens.
Daca Federatia va deveni "functionala" in acest an veti putea sa judecati prestatiile mele la finalul anului din postura de oficial, sa va pronuntati inainte de-a avea "subiect" e ciuat. :oops:

Treaba cu functia "dubioasa" nu am prea intels-o, poate detaliati. :wink:

P.S.Astept inca raspunsul la intrebarea cu comisia de disciplina pe care v-am adresat-o. :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 18 Feb 2012, 17:27

Raspunsul la intrebare....domnule Stratonov,nu se afla la mine...se afla "in dumneavoastra" :wink:
De asta nu va pot ajuta :oops: :oops:
Cert este un singur lucru...nicaieri IN LUMEA ASTA, unde as trai...si niciodata in viata mea...nu as ajunge in sitatia, data :wink: :wink:

Scrie răspuns