Domnule Stratonov,
N-am sa va raspund punctual la postarea dumneavoastra, ci am sa fac o "varza", asa cum este si "capul" meu, de taran prost si incult, cum subtil sugerati intr-o postare de-a dumneavoastra, tot anterioara.In consecinta n-am ca va explic... Cine, sunt eu!!!; ci Cum, sunt eu!!!!
Eu personal, daca aveam dorinta de a sari in barca asta numita Federatie si sa mai ocup si o functie importanta(mai ales daca am inteles eu bine,e ca ati sarit din mers)....primul si primul lucru as fi studuat statutul si regulamentale federatiei...singurele "unelte" necesare pentru a garanta, din pozitia si functia dumneavoastra, buna functionare a federatiei.Cum sa va mai explic ca sa fiu sigur ca ati inteles....EU, daca ma urcam intr-o barca pe care n-o cunosteam....prima data as fii studiat "instructiunile de folosire" daca sunt compatibile cu mine si idealul mau de pescar...si apoi o conduceam!!!!.....ca nu cumva sa scot dreaq., "dopul" de pe fundul barcii si sa ma scufund cu ea cu tot
Postarea cu privire la Comisia de Disciplina pusa de mine, ar fi trebuit sa faca parte dintr-un alt set de discutii- raspunsuri-comentarii,de pe un alt forum,pe care le aveam cu Fane.Pot sa va demonstrez ca mie mi-a luat, mai putin de o zi, sa gasesc mai multe "incompatibilitati" in regulamentele federale, unele dintre ele mult mai grave decat cea cu comisia.
Recunosc ca am facut-o deliberat cand am postat aici problema asta cu comisia...tocmai pentru ca stiam ca aveti cont aici....dar mai ales pentru ca ati avut "tangente" cu o astfel de Comisie, de care erati tare nemultumit.
Reactia dumneavoastra a fost "logica" si de inteles(se modifica)....insa, coroborata cu faptul ca de multe ori ati mai scris(zis)... "nu stiu nimic de...!!!" ....asta a trazit(cel putin in mine) si alte aspecte sau suspiciuni!!!Astazi sunt convins,din pacate, de faptul ca... "calitatile" dumneavoastra manageriale,organizatorice si altele de care faceati atata "tam-tam"....lasa de dorit, iar rolul(functia) pe care o aveti in federatie si Comitetul Executiv este cel putin "dubioasa"
Apropo de Comitetul Executiv la FRPS....nu vi se pare suspect-curios-ciudat-poate dictatorial...cum de sunteti singura Federatie din Romania(am aruncat eu un "ochi" pe la celelalte pentru dumneavoastra, sa nu va obositi

) care are numai trei(3) membrii!!!!!. E adevarat, cunosc, e perfect legal(3-5-7-9...). insa e perfect adevarat si faptul ca mai usor convingi inca o "persoana", de a lua o decizie, decat 2 -3 ...sau mai multe.
In rest, sa aveti o zi buna!!!!