Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de vali stratonov » 19 Feb 2012, 17:43

ticairlandezu scrie:Colegu...http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU :lol: :lol: :lol: :lol:

"Concursul de la Doripesco despre care se face vorbire mai sus a fost organizat de cu totul altcineva , adica de FNPSR, adica o alta persoana juridica sper sa poti intelege asta."

Adica vrei sa zici ca nea Fane si-o dat iia jos si si-a luat camesa, cea noua...cu alte cuvinte, nu :wink: Si cu asta basta...sutem new people's :lol1: :lol1: :lol1:
Te faci ca nu pricepi?
Mai sus ma acuzai pe mine asa voalat ca vezi doamne ce "mare "organizator asi fi:
Nu este oare vorba despre tocmai, "maretele" competitii organizate de niste, deja celebrii manageri si buni organizatori se competitii :!: :!: :!: :idea:
:headbash: :headbash: :headbash:
Iar eu iti spun ca NU AM AVUT nici o legatura cu acel concurs si de organizatorii lui , adica FNPSR.
Acum poti intelege sau esti........greu de cap?

Incep sa cred ca vorbesc cu cineva care are IQ-ul destul de mic :oops: , sau mai rau cu cineva foarte rau intentionat, asa incit inchei dialogul de la distanta cu domnia ta domnule "irlandez" .
PA si spor la aberat. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 19 Feb 2012, 18:08

Domnule Stratonov, dumneata ori ai pe cap o palarie deaia mexicana...care nu te lasa sa vezi, ce se intampla in jurul tau...ori un clop, din ala strans tare pe creier, ce nu te lasa sa gandesti :lol:

Eu am pus doua postari consecutive :
- una se referea la Fane
- una se referea la TINE
Independente una de alta si tocmai de asta le-am separat.
La cea care se referea la TINE era vorba tocmai o posibilitate ca Fane sa-ti caracterizeze toata activitatea ta de "organizator de competitii" ....ca fiind nici mai mult nici mai putin decat "BRAILE".Si nu este prima data cand a mai facut asta.In consecinte poti in viitor sa-ti treci in SV-ul personal, linistit calitatea de ....organizator de braile!!!!
Chiar asa greu de priceput este :wallbash:
Din punctul meu de vedere daca ai de gand sa-i suporti toate prostiile...care involuntar te vor afecta si pe tine sau imaginea ta...n-ai decat.
Cu spor inainte si drum bun!!!!!

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 19 Feb 2012, 19:22

Nu mai forta, ca omu s-a epuizat si se vede ca cedeaza, de aia la ales FFFF, sa ii poata manevra.

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 19 Feb 2012, 21:24

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Feb 2012, 01:07

Da ce coincidenta acum ca se vorbeste de Popescu, nu dai de el nici mort... cred ca orice om cu caracter ar fi sarit, macar din solidaritate daca nu din alceva...sau macar sa se apere, daca tot nu ii pasa de colegi lui...sau macar de rusine ca un coleg e luat in suturi pt ca el a comis-o ...nu frate el baga capu in nisip pana trece furtuna si apoi iese ghiocel inocent si curat...un lucru mai am de adaugat, cu riscul sa ma repet:
http://www.youtube.com/watch?v=qq39CiM-mmM
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 20 Feb 2012, 02:10

Cica interviu luat de un "Ziarist" , unui Vicepresedinte de la o Federatie oarecare :
(Z) -Domnule Vicepresedinte,cand va lua Federatia CIS_ul?
(VP)-NU STIU, intrebati la Federatie.
(Z) -Domnule Vicepresedinte,cand se vor modifica greselile din Statut?
(VP)-NU STIU, intrebati la Comisia Juridica.
(Z) -Domnule Vicepresedinte,cand va incepe Campionatul Federatiei?
(VP)-NU STIU, intrebati la Comisiile de Specialitate.
(Z) -Domnule Vicepresedinte,dar dumneata stii ca ai o mare problema?
(VS)-NU STIU, intrebati-l pe Popescu. :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Feb 2012, 06:25

Intrebare pentru presedintele Federatiei. Am inteles ca data si locatiile de concurs vor fi stabilite cu 15 zile inainte de desfasurare.
Dar totusi, cand se vor face publice regulamentele pentru fiecare "proba" in parte, adica pentru pescuitul la crap, la rapitor, stationar, la musca artificiala, pescuit marin si casting ???
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 20 Feb 2012, 06:54

Nea Fane , bag-o si pe aia cu echipamentele pe care le achizitioneaza federatia pentru cluburile si lotul national . Sa vezi atunci lumea "invidioasa" ce repede o sa se inscrie in federatie :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 20 Feb 2012, 08:01

Ehei, prieteni pescari, pana acum a fost usor...bla bla bla pe aici, pe dincolo, dar din martie este foarte greu. De ce?
Oamenii seriosi incep treaba, concursuri, antrenamente, deh, an important, CN, CM, etc., etc., De atunci nu mai merge cu bla bla bla, expira si ultimaturile cu inscrierile, trec si termenele in procese...si incep alea...GHERLA DUPA GHERLA...medicamente de inima, VINOVATII...Vali S, DIACO P si celelalte traite si stiute.....
Si uite asa o sa ne plictisim pe aici pana....o sa se nasca de data asta o noua... ANPA cu sediul ...ati ghicit.. oct. goga nr...Alba Iulia. Ah. era sa uit....
NOTA
ANPA = Asociatia Noastra Profesionala Autodidacta

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Feb 2012, 08:22

http://www.lrs.ro/

Domnu Popescu,aveti aici calendarul competitional al L.R.S.2012.
Nu de alta ,numai sa nu va suprapuneti.Caci stiti cum este cu chestiile astea tinute in paralelel :D

Deabia astept sa organizati primul concurs pentru a intreba oricare participant,cit de mult..'a avut grija banilor' :mrgreen:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns