Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Feb 2012, 13:35

ticairlandezu scrie:Simplu...pe la alte federatii sportive Comisiile Jurisdictionale cum este cea de Disciplina ...sunt AUTONOME si INDEPENDENTE...la Fane, totul se SUBORDONEAZA :wink: :D :D :D :D

Poi si ce,doar nu ai crezut ca cedeaza el controlul acolo..in rest e ..'democratica'de tot federatia..,ce mai..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Feb 2012, 14:54

Art.4. Activitatea Comisiei de disciplina este coordonata de secretarul general al FRPS, fiind subordonata Biroului Federal.
Este clar ca asa ceva nu poate fi acceptat ... :oops: :oops: :evil:
Ori e comisie de disciplina AUTONOMA si INDEPENDENTA ori mai bine nu e ...
Cu siguranta va trebui rectificat in urmatorul AG...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Feb 2012, 15:11

Ceva noutati legate de C.I.S??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Feb 2012, 15:43

semlecangheorghe scrie:Ceva noutati legate de C.I.S??
Nu detin nici o informatie in acest sens .
Va aparea totul pe "public" cind va fi timpul .... fi fara grija . :lol: :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 16 Feb 2012, 16:27

Stati linistit domnule Stratanov, ca nici noi nu ne asteptam sa stiti cate ceva :wink: ....se vede clar de la o posta, ca nu ati stiut(citit), nici cand ati semnat constituirea statutului federatiei...acolo e clar cine conduce si cine...... :wink:

p.s. scuzati-mi "opinia", poate prea dura, pe care mi-am formato, fata de dumneavoastra.

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 16 Feb 2012, 17:34

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Feb 2012, 17:57

ticairlandezu scrie:Stati linistit domnule Stratanov, ca nici noi nu ne asteptam sa stiti cate ceva :wink: ....se vede clar de la o posta, ca nu ati stiut(citit), nici cand ati semnat constituirea statutului federatiei...acolo e clar cine conduce si cine...... :wink:

p.s. scuzati-mi "opinia", poate prea dura, pe care mi-am formato, fata de dumneavoastra.
1.Numele meu e Stratonov , nu Stratanov asta ca sa clarificam treaba cu cine si ce citeste .. :oops:

2. Nici macar nu aveti habar cine trebuie sa semneze constituirea .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ca sa nu ramineti neinformat ,va spun ca doar membrii fondatori (cluburile )trebuiau sa semneze actul de constituire a Federatiei nicidecum primele organe de conducere :lol:
Iar "constituirea statutului " este iaras un termen greu de inteles pt. mine , eventual doreati sa spuneti redactarea statutului , ceea ce e cu totul altceva :lol:
Va informez cu regret ca nici macar redactarea nu e "opera" mea si nici nu am avut vre-o legatura macar cu propunerea unui astfel de statut inspirat sau copiat dupa cel al Federatiei de Fotbal..

3. Opinia dumneavoastra fata de mine nu ma intereseaza prea tare atita timp cit eu incerc macar sa fac ceva pe cind dumneavoastra incercati doar sa ma trageti de urechi si sa imi dati "lectii" de la mare distanta si din spatele tastelor . :oops:

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 16 Feb 2012, 18:17

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 16 Feb 2012, 20:16

@ Stratonov(scuze pentru gresala,nu a fost cu intentie)
Opinia dumneavoastra fata de mine nu ma intereseaza.....

Pacat domnule Stratonov.maaare pacat. :lol: :lol:
Nici pe Popescu(Basescu) nu-i intereseaza........opinia "boborului" :wink: .Probabil/tot ce-i posibil e ca, cine se aseamana se aduna :wink:

In ceea ce priveste, ce am facut/fac, io, pentru pescuitul(stationar) Romanesc de competitie in ultimi 25 de ani...sunteti departe de realizarile mele, stati linistit ca n-am nici un dubiu. :D :D

p.s. Domnule Stratonov, oare nu de dumneavoastra era vorba intr-o disputa, a unei oarecare Comisii de Disciplina(autonome si independente) si....persoana dumneavoastra Federala, la acel moment :roll: :roll: :roll:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 17 Feb 2012, 01:31

ticairlandezu scrie:@ Stratonov(scuze pentru gresala,nu a fost cu intentie)
Opinia dumneavoastra fata de mine nu ma intereseaza.....

Pacat domnule Stratonov.maaare pacat. :lol: :lol:
Nici pe Popescu(Basescu) nu-i intereseaza........opinia "boborului" :wink: .Probabil/tot ce-i posibil e ca, cine se aseamana se aduna :wink:

In ceea ce priveste, ce am facut/fac, io, pentru pescuitul(stationar) Romanesc de competitie in ultimi 25 de ani...sunteti departe de realizarile mele, stati linistit ca n-am nici un dubiu. :D :D

p.s. Domnule Stratonov, oare nu de dumneavoastra era vorba intr-o disputa, a unei oarecare Comisii de Disciplina(autonome si independente) si....persoana dumneavoastra Federala in acel moment :roll: :roll: :roll:

Scrie răspuns