Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Feb 2012, 10:47

Bass Assassin scrie:
Din acest moment fara polemici, jigniri, topicuri de scandal, de atac la persoana samd
Tot ce iese din sfera pescuitului sau a discutiilor normale, civilizate, va fi sters direct.
Se vor sterge direct si mesajele care contin limbaj necivilizat, jigniri etc
Intrucat consider ca aceasta atentionare ma vizeaza direct , este interpretabila, si reduce drastic libertatea de exprimare . Toate acestea fiind impotriva principiilor mele , socot ca a venit momentul sa ma retrag de pe acest forum .
Se pare ca nu sunt destul de" civilizat si normal", iar societatea nu ma poate accepta, decat in masura in care sunt prost si usor de manipulat
Nu vreau sa intru in conflict cu nimeni si nici nu reprosez nimanui nimic , dar nu pot accepta noile conditii ,
Conditii in care sunt pus in situatia umilitoare de ma preface "civilizat" si a menaja un escroc dovedit
Este foarte grav si trist daca aceste masuri sunt luate la presiunea unor persoane , deranjate de anumite "dezvaluiri "care le-au dat planurile peste cap
Poate ca pentru unii "normalitate" este atunci cand unul incearca sa te fure "elevat si cu stil" la adapostul unor legi, pe care le interpreteaza dupa cum doreste , iar tu neaparat trebuie sa faci"ciocul mic" . Pentru mine asta depaseste puterea de intelegere , nu accept "adevarurile" trucate ale unor indivizi dubiosi, deghizati in "reformatorii " ai pescuitului recreativ/ sportiv

Domnilor pescari , va doresc multa intelepciune in abordarea subiectelor , pentru a nu intra in conflict cu nimeni :wink:

Va multumesc si va doresc Fir intins !
eu zic sa te gandesti mai bine ... sa fim seriosi, daca ar fi sa fi tu banat atunci multe alte capete ar trebui sa cada ... :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

micutu_andrei
junior
junior

Re:

Mesaj de micutu_andrei » 15 Feb 2012, 09:15

apsalba scrie:PS Oare de ce mi s-a ridicat bann-ul?
Ca asa am vrut eu. Si sa nu-mi spui ca de teama..........federatiei.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Feb 2012, 09:49

Domnu Popescu,unde se tine C.M. de crap ,totusi??
Pe Corbu ,sau pe Sarulesti??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 15 Feb 2012, 19:41

Totusi,gigi,care e treaba cu piata Chibrit ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Feb 2012, 20:11

Poi ,Gerula locuieste in Piata Chibrit,asa au descoperit colegii nostrii de forum,din Bucuresti..Din momentul ala,pac, capu in nisip si cind si cind,da rar de tot mai scapa cite o miriiala.. :lol: Acuma nu-i mai asa de viteaz... :lol: :lol: :lol: Klonoiu sef.. :lol:

.

Zamfi
veteran
veteran

Re: Re:

Mesaj de Zamfi » 15 Feb 2012, 20:18

micutu_andrei scrie:
apsalba scrie:PS Oare de ce mi s-a ridicat bann-ul?
Ca asa am vrut eu. Si sa nu-mi spui ca de teama..........federatiei.

:D
Andrei ,ai mai putea posta si tu pe aici ca doar nu te-ai lasat de rapitori chiar de tot!

Ps: mah asta ti-a dat banii de la concurs de te-ai "molesit" cu bann-ul :twisted: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 16 Feb 2012, 00:53

Vorba lui Jiji...au splina :D :D :D

REGULAMENTUL
MARCH 4, 2011 BY POPESCU LEAVE A COMMENT
Capitolul I
Dispozitii generale.
Art.1. Comisia de disciplina este constituita si functioneaza în conformitate cu prevederile articolelor 15 și 36 din Statutul FRPS.
Art.2. Comisia de disciplina este structura specializata a FRPS care asigura rezolvarea justa, în spirit sportiv si în concordanta cu cerintele statutului federatiei, într-un termen rezonabil, cu posibilitatea exprimarii punctelor de vedere divergente, a tuturor încalcarilor normelor stabilite prin documentele de organizare si functionare ale FRPS, precum si a celor referitoare la pescuit sportiv.
Art.3. Comisia de disciplina are ca sarcina principala stabilirea raspunderii disciplinare si aplicarea sanctiunilor pentru faptele de încalcare cu vinovatie a regulilor sau normelor de conduita care asigura desfasurarea în conditii de eficienta a activitatilor specifice jocului de pescuit sportiv.
Art.4. Activitatea Comisiei de disciplina este coordonata de secretarul general al FRPS, fiind subordonata Biroului Federal. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Feb 2012, 06:46

Taicule ,ce te-a suparat??

.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 16 Feb 2012, 12:54

Simplu...pe la alte federatii sportive Comisiile Jurisdictionale cum este cea de Disciplina ...sunt AUTONOME si INDEPENDENTE...la Fane, totul se SUBORDONEAZA :wink: :D :D :D :D

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Feb 2012, 13:11

Este nota de originalitate pe care a dat-o Popescu regulamentului copiat de pe net.
Semn ca acolo unde l-a interesat, l-a si citit. I rest copy & paste, ctrl F & ctrl R si Dumnezeu cu mila, ca oricum pana se va pune problema de a avea la ce sa aplice Regulamentul respectiv e cale luuuunga. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns