Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de Mister Fisherman » 05 Feb 2013, 14:48

Ba panarama lesinata , iar ai inceput sa delirezi ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 07 Feb 2013, 12:08

Saracie , stai linistit... ca tot ajungi dai cu subsemnatul cat de curand :lol: :lol: :lol: Constituirea unui grup infractionar organizat se pedepseste confor legilor penale :lol: :lol: :lol:
Ti-am spus ca la tine totul se termina penal :lol: :lol: :lol:

PS Aia de la porumbei au avut CIS si tot au fost dizlovati , la tine este mult mai simplu :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

LucianBc
senior
senior

Mesaj de LucianBc » 07 Feb 2013, 13:12

Eu unu am inchis subiectul" Popescu" nu-l mai bag in seama.
Gata fratilor ,Tavi are dreptate si hai sa facem Toti un efort sa-l IGNORAM.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 07 Feb 2013, 16:43

Tocmai datorita faptului ca a fost ignorat si considerat inofensiv de multi ... el a reusit sa se insinueze ca reprezentant al tuturor pescarilor in relatia cu institutiile statului ( vezi cazul ANPA )

Vreau sa-mi spuneti si mie cati dintre dvs l-au ales pe el sa va reprezinte la ANPA ? Pe cati dintre dvs a consultat atunci cand si-a infiintat cooperativa ? L-ati ales dvs pe el presedinte de cooperativa sportiva , administrator al resurselor acvatice vii , organizator si reprezentant al pescarilor de competitie ? Chiar doriti sa fiti condusi de un asemenea personaj ?

Pe lipsa de informare a pescarilor si pe interpretarea in stilul caracteristil a legilor isi bazeaza toate actiunile , si sunt multi care au pus botul la "impresiile" lui ...plus ca isi mai aroga dreptul de unic reprezentant al pescarilor , tot datorita faptului ca nimeni nu-l pune la punct ...eu unul nu cred ca trebuie ingnorat

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Feb 2013, 09:18

2.De ce nu se explica ca vanatoarea este un sport iar una dintre principalele indatoriri este protectia faunei si speciilor cinegetice, nu suntem doar niste criminali cu sange rece care in afara de atrocitatile comise contra animalelor se mai si omoara intre ei.”
http://www.pvtv.ro/vanatoare/interviu-c ... elaru.html

Domnule Popescu,data de 7 noiembrie 2013,se apropie cu repeziciune...
Fiind intotdeauna sensibil la necesitatile oamenilor din jurul meu,m-am gindit sa va caut ocupatie,deoarece dupa aceasta data e posibil sa va plictisiti groaznic..
Urmind link-ul de mai sus,o sa vedeti ca exista oameni care considera vinatoarea un....sport :!:
Oare nu cumva au nevoie de o federatie?? :?:
Constituita ca la carte,cu departamente,comisii,si buget?? :idea:
In felul asta toata lumea ar fi multumita...vinatorii vor fi recunoscuti ca sportivi,dvs-tra nu o sa va plictisiti,iar pescuitul....pescuitul va putea in sfirsit sa rasufle linistit si sa-si vada de mersul firesc al lucrurilor...
Va imaginati ca gloria care va asteapta ,in cazul asta,nu va putea fi in veci egalata ,de nimic...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 08 Feb 2013, 10:38

Nu-i ma dati idei ,ca la cat este de dus cu pluta ,pana la urma ne trezim cu " Federatia Romana de Vanatoare si Pescuit Sportiv " constituita pe baza legii 69/2000 :lol: :lol: :lol: Si mai are pretentie la patrimoniul AGVPS ... si toti vanatorii si pescarii sa fie inscrisi in c;uburi cu CIS si sa cotizeze la FRVPS :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Hai cu dizolvarea infamei cooperative !

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 08 Feb 2013, 11:42

Gigi,m-am distrat de minune ! Totusi a incercat el o data ceva cu vinatoarea si s-a facut de toata minunea ....cum e si normal in imensa lui anormalitate.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Feb 2013, 14:02

Seriooos??Si la vinatori,so bagat??N-am stiut...Tare..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Feb 2013, 15:23

semlecangheorghe scrie:
2.De ce nu se explica ca vanatoarea este un sport iar una dintre principalele indatoriri este protectia faunei si speciilor cinegetice, nu suntem doar niste criminali cu sange rece care in afara de atrocitatile comise contra animalelor se mai si omoara intre ei.”
http://www.pvtv.ro/vanatoare/interviu-c ... elaru.html

Domnule Popescu,data de 7 noiembrie 2013,se apropie cu repeziciune...
Fiind intotdeauna sensibil la necesitatile oamenilor din jurul meu,m-am gindit sa va caut ocupatie,deoarece dupa aceasta data e posibil sa va plictisiti groaznic..
Urmind link-ul de mai sus,o sa vedeti ca exista oameni care considera vinatoarea un....sport :!:
Oare nu cumva au nevoie de o federatie?? :?:
Constituita ca la carte,cu departamente,comisii,si buget?? :idea:
In felul asta toata lumea ar fi multumita...vinatorii vor fi recunoscuti ca sportivi,dvs-tra nu o sa va plictisiti,iar pescuitul....pescuitul va putea in sfirsit sa rasufle linistit si sa-si vada de mersul firesc al lucrurilor...
Va imaginati ca gloria care va asteapta ,in cazul asta,nu va putea fi in veci egalata ,de nimic...
Cât ar părea de ciudat, unii s-au gândit la așa ceva. În registrul Național ONG există o persoană juridică intitulată Federația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România. Așa că Șelaru a ratat-o și pe asta, cum a ratat și Federația Română de Pescuit Sportiv.
http://frpsc.ro/comunicat-catre-cluburile-membre/ :lol: :lol: :lol: :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 08 Feb 2013, 15:31

"Pe această cale Președintele federației ..."

...al dracu Presedinte , cu "P" mare
...functia in aceasta federatie se scrie asa si inca un cuvant... "P _ _ a" (pennis)
:lol:

Scrie răspuns