Din fericire

... cooperativa este moarta !

Muhahahaha

Pescuitul este o activitate de subzistenta, recunoscuta la nivel MONDIAL... si nu sport
Sa nu mai vorbim de "pescuitul" delfinilor , rechinilor sau balenelor ... care se incadreaza ,conform cooperativei ,in alta clasa de "mamifere"...si este considerata "vanatoare"
Poate trebuie sa le reamintim "intelectualilor" care sustin cooperativa de "alba -neagra".... faptul ca exista si
Articolul 13 din Tratatul de functionare al Uniunii Europene
La elaborarea si punerea în aplicare a politicii Uniunii în domeniul agriculturii, pescuitului, transporturilor, pietei interne cercetarii si dezvoltarii tehnologice si al spatiului, Uniunea si statele membre tin seama de toate cerintele bunastarii animalelor
ca fiinte sensibile si respecta actele cu putere de lege si normele administrative, precum si obiceiurile statelor membre în privinta riturilor religioase, a traditiilor culturale si a patrimoniilor regionale.
Articolul 4 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor
Articolul 4
1. Animalul salbatic are dreptul de a trai si de a se reproduce liber in mediul sau natural.
2. Privarea prelungita de libertate,
vanatoarea si pescuitul spotiv,
precum si orice folosire a animalului salbatic in alte scopuri dacat cele vitale sunt contrare acestui drept fundamental.
http://www.aulim.ro/ro/doc/legislatie/duda.pdf
Avocatii ( nu aia care se cred autodidacti) stiu despre ce este vorba ... si cum pot fi folosite aceste "citate" in instanta
PS Au mai aparut unii care care cred ca si vanatoarea este "sport"

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.