Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de razvan m. » 09 Feb 2013, 20:05

apsalba scrie: Da știu că se pregătesc. Dar se pare că decizia care se va lua, va fi de afiliere la FRPS. Am acest mesaj direct de la organizator. :lol: :lol: :lol: :lol:
Popescule, pentru ce s-ar afilia cineva la tine ? In afara de faptul ca te-ai oferit sa ne fii sef, ce altceva mai ai de dat ? Cadrul ?
Stai linistit, cadru il avem. N-avem nevoie de cadrul tau !

Tu ar trebui sa te rogi de noi sa venim sa iti organizam competiile, fara de care nu poti exista, nu noi de tine.

Vazi-ti tu de hartiile tale, ca LRS are treaba.

http://www.wsbteam.com/jurnal-de-concur ... arie-2013/
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Feb 2013, 22:34

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bineinteles ca o sa-mi vad de hartiile mele. O sa primeasca si LRS cateva, cum ar fi de exemplu modificarea imediata a actului constitutiv si a statutului prin eliminarea referirilor la competitiile oficiale, oficial sportiv, reprezentarea international, etc. Asta asa sa nu se plictiseasca noua conducere. Apropo, s-a luat vreo decizie de afiliere la AGVPSR? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sau este secret? :lol: :lol: :lol: :lol:
As vrea sa vad si eu ziua aceea cand voi adresa vreo rugaminte catre cineva pentru a organiza competitiile. Apropo, la cine te referi prin acest `noi`? E cam general termenul!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 10 Feb 2013, 01:01

Din fericire :lol: :lol: :lol: :lol: ... cooperativa este moarta ! :lol: :lol: :lol: Muhahahaha :lol: :lol: :lol: Pescuitul este o activitate de subzistenta, recunoscuta la nivel MONDIAL... si nu sport :lol: :lol: :lol:
Sa nu mai vorbim de "pescuitul" delfinilor , rechinilor sau balenelor ... care se incadreaza ,conform cooperativei ,in alta clasa de "mamifere"...si este considerata "vanatoare" :lol: :lol: :lol: :lol:

Poate trebuie sa le reamintim "intelectualilor" care sustin cooperativa de "alba -neagra".... faptul ca exista si

Articolul 13 din Tratatul de functionare al Uniunii Europene

La elaborarea si punerea în aplicare a politicii Uniunii în domeniul agriculturii, pescuitului, transporturilor, pietei interne cercetarii si dezvoltarii tehnologice si al spatiului, Uniunea si statele membre tin seama de toate cerintele bunastarii animalelor ca fiinte sensibile si respecta actele cu putere de lege si normele administrative, precum si obiceiurile statelor membre în privinta riturilor religioase, a traditiilor culturale si a patrimoniilor regionale.

Articolul 4 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor

Articolul 4
1. Animalul salbatic are dreptul de a trai si de a se reproduce liber in mediul sau natural.
2. Privarea prelungita de libertate, vanatoarea si pescuitul spotiv, precum si orice folosire a animalului salbatic in alte scopuri dacat cele vitale sunt contrare acestui drept fundamental.

http://www.aulim.ro/ro/doc/legislatie/duda.pdf

Avocatii ( nu aia care se cred autodidacti) stiu despre ce este vorba ... si cum pot fi folosite aceste "citate" in instanta :lol: :lol: :lol: :lol:

PS Au mai aparut unii care care cred ca si vanatoarea este "sport" :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 10 Feb 2013, 13:48

Raposata cooperativa este turbata si face spume la gura , se pare ca ...la orizont apare o alta "federatie" :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Muhahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Feb 2013, 14:20

O sa ai privilegiu de a fi primul care vede certificatul de deces! Vita turbata!
Muiaiaiaiaia. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 10 Feb 2013, 14:44

Ba mascariciule , o sa avem privilegiul sa defecam primii pe cooperativa ta si pe tine :lol: :lol: :lol:

Hai ca vine dizolvarea infamei cooperative si ramai cu ... Muiaiaiaiaiaiaiaiaia :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Feb 2013, 01:11

apsalba scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bineinteles ca o sa-mi vad de hartiile mele.
Domn' Popesco, suntem deja in Februarie...acusi trece si asta si vine Martie, de la primul ghiocel pana la 1 Mai vremea trece repede, ca deh, e frumos primavara...Iunie si Iulie zboara, ca sti cum e, ce e frumos se duce repede...apoi August, luna de concedii, Septembrie-Octombrie mai ploioase, se si schimba ceasu', deci is ca duse...Noiembrie incepe sa se simta deja iarna si uite asa ajungem in Decembrie si a mai trece un an. :oops: :cry:

Iti suna cunoscut ce it cant eu aici domn' Popesco?!!!....trece vremea pe langa tine ca trenu' pe langa bariera si nu faci nimic decat sa croncari precum corbu' deasupra codrului. :mrgreen: Nu asa se face treaba amenintzand oamenii si intimidand fraierii... nu vezi ca nu se sperie nimeni de basinile dumneatale?! :shock: ...degeaba ai vanturi daca esti constipat! :(

Simt ca 2013 o sa zboare!!! :wallbash: ...o sa treci prin el ca umbra prin apa si nu o sa faci iar nimic. Mai bine incearca sa faci un amarat de concurs!...dar fa-l calumea si arata ca poti mai bine decat o face LRS. :roll: Personal io cred ca ai face, dar pur si simplu nu poti! :lol:
Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Feb 2013, 07:34

Nu mai e mult pana in 7 noiembrie, cand asa va glasui popa in ocolul de pe O.Goga, nr.7:

"Cu adevarat desertaciune sunt toate si viata aceasta este umbra si vis….ca in desert se tulbura tot pamanteanul, precum a zis Scriptura : cand dobandim lumea, atunci in groapa ne salasluim, unde impreuna sunt imparatii si saracii

Tu singur esti fara de moarte, Cel ce ai facut si ai zidit pe om, iar noi , pamantenii, din pamant suntem ziditi si in acelasi pamant vom merge, precum ai poruncit ,Cel ce m-ai zidit si mi-ai zis : pamant esti si in pamant vei merge, unde toti pamantenii mergem- facand tanguire de ingropare, cantarea Aliluia."

:elkgrin:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Feb 2013, 08:05

Adelin,
Și dumnezeu a făcut lumea în 6 zile, după care s-a odihnit. Nu contează cât timp va mai trece pentru că eu nu renunț la acest proiect. De ce vă interesează ce fac eu atâta timp cât nu aveți nici un merit la acest proiect?
Pentru tine însă fac o excepție, având în vedere că ai rămas cu căruța în drum. Nimic nu este mai descurajant decât, după un an de muncă, să rămâi de căruță și de meritele tale (pe care sincer ți le recunosc) să beneficieze un neica nimeni. Îți promit că dacă reușesc în timp util să termin actele de autorizare să propun comisiei de competiții să te selecționeze în lotul pentru Irlanda. Din păcate tot din cauza pescarilor sportivi (unii din ei) aceste documente au fost tergiversate. Tipic românesc.

mihuță,
Te razi pe cap dacă nu va fi cum crezi tu?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 11 Feb 2013, 08:19

Raposata cooperativa si-a dat obstescul sfarsit in stare de proiect falimentar , ceea ce vedeti mai sus ...nu este scris de hoitul raposatatei cooperative ,este un strigoi schizoid care bantuie lumea pescuitului :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns