Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de apsalba » 05 Feb 2013, 12:13

zavera,
Aveam impresia că ai mai multă glagorie în cap decât, de exemplu, gigi semelcan. Înainte de a lansa pe goarnă prostiile pe care le-ai scris mai sus, citește și tu legile sportului. Hai să te ajut puțin:

Art. 13
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
(4) Evidenta legitimarii si transferarea sportivilor sunt in competenta federatiilor sportive nationale, a ligilor profesioniste si a asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, potrivit statutelor si regulamentelor federatiilor sportive nationale.
(5) Sistemul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport este elaborat si organizat de federatiile sportive nationale, potrivit statutelor si regulamentelor acestora.

Te-ai prins?

PS Poza cu Elena Udrea ar trebui să o ții ascunsă. Cică nu dă bine la sănătate!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Feb 2013, 12:26

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie::lol: Esti incorigibil...pa cuvint..
Probabil că știu ce spun, nu crezi? Cred că mihuță a început să se prindă! :lol: :lol: :lol: :lol:
Extind chestia cu pozele pentru toți pescarii sportivi cuprinși în fostul sistem competițional al ALRS.

Eu cred ca atit de mult crezi in visul asta al tau,incit nu mai face diferenta intre dorinta si realitate..

Cind sustii ca ai c.i.s.-ul,acolo inchis intr-un sertar,....numai sa mergi sa-l ridici...e grav... :cry:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Feb 2013, 12:32

gig,
prin poziția ta de Toma Necredinciosul nu faci altceva decât rău pescarilor sportivi. Încep să cred că user-ul Sorin are dreptate; îți place să te auzi vorbind.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 05 Feb 2013, 12:34

Dizolvarea infamei cooperative este iminenta , totul se desfasoara conform planului stabilit , cooperativa isi traieste sfarsitul in delir de grandoare

:lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 05 Feb 2013, 12:35

semlecangheorghe scrie:[...]
Cind sustii ca ai c.i.s.-ul,acolo inchis intr-un sertar,....numai sa mergi sa-l ridici...e grav... :cry:
aha ... deci asta e ultima goanga ce vine din partea numitului Alba (-neagra) ...

nu ne faci si noua placerea sa ne arati minunea aia ... nu de altceva dar pe cuvant nu cred ca mai e cineva care sa te creada.

popescule ... asemeni altora iti spun si eu, nu tot ceea ce e in capul tau se intampla si in realitate ... pe bune, du-te si fa-ti un control ca sa mai ai sanse de revenire :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Feb 2013, 12:37

No bine ca ti-ai gasit aliat,domnu'presedinte :lol: :lol: va potriviti precum sacul cu petecul...V-ati comparat i.q.-ul??Sper ca il aveti egal,ca altfel va luati la bataie... :lol:

Toma Necredinciosul????...Iarta-ma ca nu te cred pe cuvint...la reputatia ta,intr-adevar, e o samavolnicie din partea mea sa faca asta..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 05 Feb 2013, 12:43

apsalba scrie:zavera,
Aveam impresia că ai mai multă glagorie în cap decât, de exemplu, gigi semelcan. Înainte de a lansa pe goarnă prostiile pe care le-ai scris mai sus, citește și tu legile sportului. Hai să te ajut puțin:

Art. 13
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului intr-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
(4) Evidenta legitimarii si transferarea sportivilor sunt in competenta federatiilor sportive nationale, a ligilor profesioniste si a asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, potrivit statutelor si regulamentelor federatiilor sportive nationale.
(5) Sistemul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport este elaborat si organizat de federatiile sportive nationale, potrivit statutelor si regulamentelor acestora.

Te-ai prins?

PS Poza cu Elena Udrea ar trebui să o ții ascunsă. Cică nu dă bine la sănătate!

Domnule presedinte,

Citati degeaba din legea 69/2000, atat timp cat pescuitul nu este sport. Va reamintesc faptul ca federatia dvs. s-a infiintat dupa promulgarea legii sus-citate, deci trebuie sa se supuna cerintelor exprese ale acesteia. Adica, act normativ (H.G.) de recunoastere ca sport a acestei activitati. Povestea cu alte federatii nu tine, existau deja la data aparitiei legii, ceea ce nu este cazul federatiei de pescuit.
Puteti sa dati oricate citate vreti, pentru ca nu mai convingeti cu ele pe nimeni.

Iar faptul ca poza dnei E.Udrea nu va convine, este optiunea dvs. dar confirma ce am scris in postarea anterioara. Mie/mi convine atat poza, cat si femeia. La politica nu ma pricep, asa ca...

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 05 Feb 2013, 13:04

zavera scrie:
Citati degeaba din legea 69/2000, atat timp cat pescuitul nu este sport. Va reamintesc faptul ca federatia dvs. s-a infiintat dupa promulgarea legii sus-citate, deci trebuie sa se supuna cerintelor exprese ale acesteia. Adica, act normativ (H.G.) de recunoastere ca sport a acestei activitati. Povestea cu alte federatii nu tine, existau deja la data aparitiei legii, ceea ce nu este cazul federatiei de pescuit.
Puteti sa dati oricate citate vreti, pentru ca nu mai convingeti cu ele pe nimeni.

Zavera , cum ti-ai permis un asemenea afront ?.... "Aceste cuvinte ne doare" :lol: :lol: :lol: :Muhahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Feb 2013, 13:09

Imagine
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Feb 2013, 14:24

Așa o să arăți mihuță, cât de curând! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Explică-i tu lui zavera că pescuitul sportiv este recunoscut ca sport. Pișermann nu o să priceapă niciodată, deși i-am promis că avem grijă de animale! :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns