Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Feb 2013, 08:11

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha,ha,ha,...de la 'defunctul'Gerula,nu am mai ris cu atita pofta....

Carevaszica,domnul WBF,dupa ce ne da promo niste lectii gratuite de'maturitate',condimentate pe ici pe colo cu citeva sofisme moderne,asa de aroma,cade el insusi intr-un derizoriu infantil..
Si da, ma vezi duminica pe Vladi, ma recunosti usor, port o cagula tip mascati, ca ma flutte frigul/ aerul rece si nu-mi place.
Sa il aduci si pe minionul Gigi. Poate-mi explica "face to face" cum e cu ipocritii, asta daca-l tine mosorul.
Poi cei asta,brae??
Invitatie la duel??...''Face to face.''..auzi la el..Parca ai fi Gerula...hai la box,hai la box... :lol: :lol:
Parca ai un pusti din ala de la fiu-meu din clasa..'''daca esti tare hai sa ne batem cu sabiile'' :lol: :lol:
Si pe deasupra ai si....''kagula'' :lol: :lol: :lol: Poi daca ai kagula cum ..face to face??Sau ar trebui sa-mi pun si eu una??

Bah...ai mila...am fisuri pa splina de atita ris..

Da'vezi sa nu uiti cagula..Piesa e de maxima importanta..Cum naiba sa te recunosc intre atitea zeci de pescari aflati in zeci de barci pe cele peste 2500ha,ale baltii de la Vladi??

''Daca ma tine mosorul''???Sper ca nu vrei duel pe bune cu lansetle de grafit...am o veste pentru tine,nu tin la socuri..Lansetel,nu io..Iar daca vrei duel pe balta,asa intre pescari,ti-ai ales foarte prost momentul,pentru ca 'submarinele'sint cu 'tancurile' inundate,si stau in standby,asteptind momentul sa 'purjeze'incarcatura...Din aprilie incolo e momentul optim.. :wink: Deabia atunci...'oricine se poate simti pescar'... :lol: si lacul redevine''acvariu'',si cumetrele isi amintesc cum le cheama..Brunhilda..Ileana..Hildegard...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Feb 2013, 08:14

Tavi scrie:
semlecangheorghe scrie::D Carevasazica,o mai aparut un lup moralist..,al doilea,..ca primu' e mare goanga pe la L.R.S....,si mai e unul care zumzaie ca un greiere,asa s-ar baga si iel in ciorba.. :lol: ,dar nah e campanie electorala acuma la pescari...
carevasazica daca am zis "true" => ca sunt un lup moralist si imi fac campanie electorala la pescari. :lol: :lol: :lol: :lol:
Gigi, Freud e mic copil pe langa tine. :lol:

Hai sa-ti zic un banc care se potriveste :
Se întâlnesc doi amici:
- Ce ești așa trist?
- Îs bolnav, nici un medic nu poate să mă ajute… fac pipi pe mine în pat…
- Încearcă să te duci la psiholog.
Se întâlnesc peste două săptămâni:
- Ei cum, ai rezolvat problema?
- Da, acum o fac cu mândrie.
Tu nu trebuie sa te duci la psiholog, problema ta e rezolvata, spui ineptii cu mandrie :mrgreen:

Adelin, nu dau la greier ca mi-e mila sa-l bag in carlig :)))

Tavi,nu la tine m-am referit,dar ma rog,daca tu te simti....stii tu mai bine... :lol:

Cu bancul.cam fortata legtura ,dar nah la voi astia ..functionarii bancari, :lol: merge..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Feb 2013, 12:18

apsalba scrie:
SF scrie:Scrie mult , incearca sa para cult si smecher in acelasi timp, are cazier , in puii mei , Gerula nu-i singur :lol: :lol:
Bai nene, Poti sa demonstrezi ca am cazier? Stii ce-i ala? sau asa ai auzit? Vezi ca toate au o limita!
De ce tii tu sa demonstrezi zilnic cat esti de ...sa zicem , inteligent , nu de alta da poti fi mai mult sau catre deloc , care dealtfel ii si cazu tau :lol: :lol: ...olimpicule :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Feb 2013, 13:09

Gigi, nu ma simt, greierele m-a facut sa cred ca la mine te referi.
Adelin scrie:
Tavi scrie:trrrue

....cei Tavi, dai la greiere?! :lol: :lol: :lol: :lol:
semlecangheorghe scrie::D Carevasazica,o mai aparut un lup moralist..,...,si mai e unul care zumzaie ca un greiere,asa s-ar baga si iel in ciorba.. :lol: ,dar nah e campanie electorala acuma la pescari...
semlecangheorghe scrie:
Tavi,nu la tine m-am referit,dar ma rog,daca tu te simti....stii tu mai bine... :lol:

.
m-am inselat, am crezut ca esti subtil :lol: . Pacat ca nu te-am nimerit cu bancul, ca ii prea fain. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 02 Feb 2013, 14:46

Eu pe acest topic stiu ca se discuta depre desfiintarea , dizolvarea , inmormantarea si parastasul cooperativei :lol: :lol: :lol: Adica discutatm despre lucruri funerare serioase si de actualitate ...si nu d'ale carnavalului :lol: :lol: :lol:
Chiar vrei sa stati cu hoitul in casa ? :lol: :lol: :lol:
Ptuuuuuuu ...ce scarba m-a luat numai cand mi-am adus aminte de raposata cooperativa si de duhoarea care o emana :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Feb 2013, 18:15

Tavi scrie:Gigi, nu ma simt, greierele m-a facut sa cred ca la mine te referi.
Adelin scrie:
Tavi scrie:trrrue

....cei Tavi, dai la greiere?! :lol: :lol: :lol: :lol:
semlecangheorghe scrie::D Carevasazica,o mai aparut un lup moralist..,...,si mai e unul care zumzaie ca un greiere,asa s-ar baga si iel in ciorba.. :lol: ,dar nah e campanie electorala acuma la pescari...
semlecangheorghe scrie:

.
m-am inselat, am crezut ca esti subtil :lol: . Pacat ca nu te-am nimerit cu bancul, ca ii prea fain. :lol:
Banc de functionar..bancar.. :lol:
Mai bine zii un banc cu federatia sa fii ontopic..
Mie-mi placu la nebunie cum o sarit ca oparit cu acid domnu' presedinte crezind ca se aplica la persoana lui cuvintul 'cazier'.Acuma nah,fiecare le stie pe ale lui...unu' se crede greier,altul dalai lama internautilor,altul se si vede cu ...cazier.. :lol: :lol:

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 03 Feb 2013, 20:05

Nu va fie frica , infama cooperativa pica ... :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 03 Feb 2013, 22:25

Bai FFFF, se zice ca daca prostul nu e fudul nu e prost destul.
Tu nu vezi (citesti) ca toata lumea de aici se..urca pe tine si tu..... tot insisti sa te porcaiasca toti.
Tu, nu te vezi (analizezi) esti tu normal?????
Te faci ca ...nu stii, nu te supara si te iei in tarbaca cu toti. Te-au facut in toate felurile si tu sugi in continuare.
Nu,nu si inca o data NU. Nu ai caracterul sa conduci nici macar o grupa de retardati de la ..... scuze!!!!
Mars de aici si sa nu mai scrii nimic, niciodata. Vai de tine, esti...NIMIC.
Hai pa pa !!!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Feb 2013, 12:27

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Feb 2013, 16:03

Gigi, ce i-ati facut bre la WTF, ati angajat o balabusta de Vladmiresti sa il ademeneasca in apa? :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns