Ha,ha,ha,...de la 'defunctul'Gerula,nu am mai ris cu atita pofta....
Carevaszica,domnul WBF,dupa ce ne da promo niste lectii gratuite de'maturitate',condimentate pe ici pe colo cu citeva sofisme moderne,asa de aroma,cade el insusi intr-un derizoriu infantil..
Poi cei asta,brae??Si da, ma vezi duminica pe Vladi, ma recunosti usor, port o cagula tip mascati, ca ma flutte frigul/ aerul rece si nu-mi place.
Sa il aduci si pe minionul Gigi. Poate-mi explica "face to face" cum e cu ipocritii, asta daca-l tine mosorul.
Invitatie la duel??...''Face to face.''..auzi la el..Parca ai fi Gerula...hai la box,hai la box...

Parca ai un pusti din ala de la fiu-meu din clasa..'''daca esti tare hai sa ne batem cu sabiile''

Si pe deasupra ai si....''kagula''

Bah...ai mila...am fisuri pa splina de atita ris..
Da'vezi sa nu uiti cagula..Piesa e de maxima importanta..Cum naiba sa te recunosc intre atitea zeci de pescari aflati in zeci de barci pe cele peste 2500ha,ale baltii de la Vladi??
''Daca ma tine mosorul''???Sper ca nu vrei duel pe bune cu lansetle de grafit...am o veste pentru tine,nu tin la socuri..Lansetel,nu io..Iar daca vrei duel pe balta,asa intre pescari,ti-ai ales foarte prost momentul,pentru ca 'submarinele'sint cu 'tancurile' inundate,si stau in standby,asteptind momentul sa 'purjeze'incarcatura...Din aprilie incolo e momentul optim..