Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de apsalba » 01 Feb 2013, 13:54

zavera scrie:& Apsalba

Iată răspunsul CIPS. Dacă cluburile pricepeau asta, acum se discuta altfel.

Dear Sirs,
we well received your mail. As far as this subject is concerned, we
kindly ak you to send us all due documantation, such as a declaration by
an official body of the Romanian Government, like a Ministry of Sport of
your Country, attesting that your Organization is the only body endowed
to represent the Sport Fishing in your Country, according to CIPS
Statutes.
This documntation will be then discussed during next CIPS
Directing Committee, that will meet in February.
Looking forward your kind reply, we send you our best regards.

The CIPS Secretariat

V-am subliniat două pasaje:

1. nu cred că sunteţi (sau veţi fi) în stare să produceţi un astfel de document. Cel puţin, după cum arată acum lucrurile.
2. "will be... discussed" înseamnă "se va dezbate". Nu vă garantează nimeni şi nimic cum se va vota după dezbateri. CIPS este un ONG, care judecă după statutul propriu. Nu este obligată să accepte federaţia. dar poate să excludă pescuitul competiţional din România din circuitul internaţional.
Dacă este exclusă România din competiţiile internaţionale, chiar v-aţi umplut de "Doamne ajută".
CIPS este, conform statutului, organism sportiv internațional la care sunt afiliate natiunile. Națiunile la rândul lor își desemnează structurile sportive care le reprezintă. Statutul CIPS este un statut bine făcut. Are prevederi și pentru pierderea calității de membru. Ar fi interesant să citesti acest articol:
Art. 6
1.The Status of CIPS Member shall be deemed to be forfeited:

2 ..........................
b) if, within its own Country, a Federation loses its Status or National Association of angling;
Trage singur concluziile.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 01 Feb 2013, 13:59

si ce te faci cand Agvps prin persoana lui Bentu e membru fondator al acestui club exclusivist si unde mai pui ca Bentu e si prieten cu Mateoli
cam naspa suna pentru .........

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Feb 2013, 14:01

apsalba scrie:
b) if, within its own Country, a Federation loses its Status or National Association of angling;

Asta inseamna dizolvarea AGVPS-ului... Succes :) Din ce am mai aruncat o privire prin link-urile postate aici cel putin pana prin noiembrie AGVPS-ul nu are cum sa-si piarda acea calitate... deci cel putin si anul acesta Romania va fi reprezentata la competitiile internationale de AGVPS...

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 01 Feb 2013, 16:00

& Apsalba

Domnule Preşedinte, tenacitatea cu care încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere este, într-un anume sens, admirabilă, în schimb modul cum combateţi este lamentabil şi contraproductiv intereselor dvs.
Este cu atat mai surprinzător, deoarece sunteţi cu spatele la zid.
Situaţia dvs. îmi aminteşte o scenă văzută la televizor, cand eram puşti. Era la sfarşitul ultimului război din Iraq, armatele ameriacane şi ale aliaţilor cuceriseră Baghdad-ul, inclusiv televiziune de stat iraqiană. Într-un studio, ministrul propagandei din guvernul lui S.Hussein, tocmai povestea poporului cum armatele americane invadatoare sunt aruncate în mare. În spatele lui, se vedea cum intră puşcaşii marini chiar în acea încăpere. Iar omul vorbea, vorbea...pană i-au întrerupt semnalul.

Pană acum, aţi pierdut în instanţă toate procesele, în lumea pescarilor sunteţi profund antipatizat, nu aţi dovedit nici o valoare sportivă sau managerială, activitatea federaţiei este zero şi, cel mai grav, sunteţi singur, foarte singur.
Chiar dacă totul se va petrece de-acum înainte cum speraţi dvs., va dura ani, mulţi ani, pană veţi ajunge ca federaţia să fie acceptată ca membri CIPS.

Iar dacă va fi acceptată, peste 3 sau 5 ani, ce veţi face ? Performerii actuali vă reneagă (sau vă ignoră). Nu cred că vor intra in federaţie, mai curand se vor lăsa.
Atunci, cine va concura ? Ati inceput sa cresteti juniori ? Veti face oaste de stransura si veti participa la Campionatele Mondiale ?

Oricum, eu am inteles despre ce-i vorba, nu va mai stresez cu intrebarile. Aveti si asa destule belele !

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 01 Feb 2013, 16:48

Adelin scrie:
WBF scrie: Nu stiu ce m-a apucat sa ma amestec aici.

Voi aveti treburile voastre, marotele voastre si razboaiele voastre de purtat.

Eu n-am de purtat nimic.

Multa bafta de acum incolo in tot ceea ce doriti sa faceti.
Personal ma doare la papiota de toate zbaterile voastre.
Nici eu nu stiu de ce te-ai amestecat, mai ales ca si tu ai razboaiele tale...nu esti chiar atat de inocent, serios si pacifist pe cum vrei sa pari: http://forum.softpedia.com/topic/469389 ... ga-vs-wbf/

http://forum.softpedia.com/topic/469389 ... ge__st__18

Horia, sa ai papiota tare si razboaie cat mai putine! :wink:

LOL

Sa scobesti pe interneti dupa chestii irelevante in speta asta de acum 4-5 ani...foarte tare.
Si sa faci o ciorba, bravo.Ramane poza langa aia a lui Dalai Lama.

FYI probabil cand un putoi se apuca sa-ti umple firma de cacao pe un forum de specialitate, trebuie sa stai extrem de linistit , zen si eventual sa bagi niste pasiente:)

Chill, intre timp s-a rezolvat si aia, de la sine. Cu un mic faliment :) Razboaiele mele tin putin.
A nu confunda modul in care-ti aperi firma si modul de a-ti privi hobby-ul.
Cand o sa-mi traiasca familia din pestele pe care-l prind mai discutam :D
Acolo nu aveam treaba cu un sociopat cum aveti voi aici ci cu un gog care se folosea de o relatie mai speciala pentru a obtine niste foloase putin ciudate pentru firma in care tocmai intrase.
Un pusti de 22 de ani care tocmai inventase apa rece si mersul pe jos.

In rest sa fiti sanatosi, inclusiv nea' Semlecan caruia-i multumesc pentru epitetul de "lup moralist" si pentru unul din cele mai minunate "brainfart" pe care le-am vazut in ultima vreme.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 01 Feb 2013, 18:03

Scrie mult , incearca sa para cult si smecher in acelasi timp, are cazier , in puii mei , Gerula nu-i singur :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Feb 2013, 18:24

bogdanpesc scrie:si ce te faci cand Agvps prin persoana lui Bentu e membru fondator al acestui club exclusivist si unde mai pui ca Bentu e si prieten cu Mateoli
cam naspa suna pentru .........
Folclorul asta cu membru fondator uita-l. Este o minciuna lansata de AGVPSR. CIPS s-a infiintat ia 1952 si AGVPS din Republica Populara Romana (acum disparuta) s-a afiliat in1957.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Feb 2013, 18:25

SF scrie:Scrie mult , incearca sa para cult si smecher in acelasi timp, are cazier , in puii mei , Gerula nu-i singur :lol: :lol:
Bai nene, Poti sa demonstrezi ca am cazier? Stii ce-i ala? sau asa ai auzit? Vezi ca toate au o limita!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Feb 2013, 18:26

Ionut the carp scrie:
apsalba scrie:

Asta inseamna dizolvarea AGVPS-ului... Succes :) Din ce am mai aruncat o privire prin link-urile postate aici cel putin pana prin noiembrie AGVPS-ul nu are cum sa-si piarda acea calitate... deci cel putin si anul acesta Romania va fi reprezentata la competitiile internationale de AGVPS...
Nu miza pe faptul ca va dura pana in noiembrie.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Feb 2013, 18:30

WBF scrie:
Sa scobesti pe interneti dupa chestii irelevante in speta asta de acum 4-5 ani...foarte tare.
Si sa faci o ciorba, bravo.Ramane poza langa aia a lui Dalai Lama.

FYI probabil cand un putoi se apuca sa-ti umple firma de cacao pe un forum de specialitate, trebuie sa stai extrem de linistit , zen si eventual sa bagi niste pasiente:)

Chill, intre timp s-a rezolvat si aia, de la sine. Cu un mic faliment :) Razboaiele mele tin putin.
A nu confunda modul in care-ti aperi firma si modul de a-ti privi hobby-ul.
Cand o sa-mi traiasca familia din pestele pe care-l prind mai discutam :D
Acolo nu aveam treaba cu un sociopat cum aveti voi aici ci cu un gog care se folosea de o relatie mai speciala pentru a obtine niste foloase putin ciudate pentru firma in care tocmai intrase.
Un pusti de 22 de ani care tocmai inventase apa rece si mersul pe jos..
Nu a trebuit sa scobesc, dar daca vrei tu pot sa scobesc si poate ca mai gasim discutii interesante pe care le-ai lasat in urma, de care poate ca ai uitat si pt care sincer nu trebuie sa te justifici nimanui. E o latura a ta de care chiar daca nu esti mandru nu trebuie sa dai socoteala....de altfel nici nu cred ca ti-am cerut-o.

Io zic sa o lasi asa...oricum deja arata rau! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns