Dizolvarea F.R.P.S
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Dizolvarea F.R.P.S
Discutăm după 15 februarie.
Vreau sa te las sa fierbi pana pe 15 februarie !
Verau sa-ti vad reactia dupa 15 februarie !

Verau sa-ti vad reactia dupa 15 februarie !

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
-
- veteran
Competitiile oficiale cum ar fi cele din 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 organizate de federatie? Eu din ce am citit despre infiintarea federatiilor... Am vazut acolo ceva de genul minim 3 ani de activitate... Nu mai retin exact si nu am timp acum sa caut... poate ma lamuriti dvs? Si poate ma lamuriti care sunt realizarile pe plan competitional in materii de concursuri organizate in cei 3 ani... Eu daca vad raspunsul pozitiv al FIPS-CIPS in ceea ce priveste afiliera federatiei condusa de dvs. la acest organism, voi trimite indata cerere de legitimare la cluburile afiliate federatiei.apsalba scrie:(...) Oricum, cluburile care vor să participe la competiții oficiale tot la federație vor trebui să se afilieze! (...)
Cat timp va exista AGVPS-ul, Federatia nu se va afilia la FIPS.Ionut the carp scrie: ...
Eu daca vad raspunsul pozitiv al FIPS-CIPS in ceea ce priveste afiliera federatiei condusa de dvs. la acest organism, voi trimite indata cerere de legitimare la cluburile afiliate federatiei.
Apropo, Popescule. Acum un an si ceva te laudai ca ai notificat FIPS-ul despre infiintarea Federatiei. Cum mai stai cu afilierea, tot asa ?

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Iată răspunsul CIPS. Dacă cluburile pricepeau asta, acum se discuta altfel.Ionut the carp scrie:Competitiile oficiale cum ar fi cele din 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 organizate de federatie? Eu din ce am citit despre infiintarea federatiilor... Am vazut acolo ceva de genul minim 3 ani de activitate... Nu mai retin exact si nu am timp acum sa caut... poate ma lamuriti dvs? Si poate ma lamuriti care sunt realizarile pe plan competitional in materii de concursuri organizate in cei 3 ani... Eu daca vad raspunsul pozitiv al FIPS-CIPS in ceea ce priveste afiliera federatiei condusa de dvs. la acest organism, voi trimite indata cerere de legitimare la cluburile afiliate federatiei.apsalba scrie:(...) Oricum, cluburile care vor să participe la competiții oficiale tot la federație vor trebui să se afilieze! (...)
Dear Sirs,
we well received your mail. As far as this subject is concerned, we
kindly ak you to send us all due documantation, such as a declaration by
an official body of the Romanian Government, like a Ministry of Sport of
your Country, attesting that your Organization is the only body endowed
to represent the Sport Fishing in your Country, according to CIPS
Statutes. This documntation will be then discussed during next CIPS
Directing Committee, that will meet in February.
Looking forward your kind reply, we send you our best regards.
The CIPS Secretariat
Cand federația va fi autorizată nimic nu mai poate împiedica afilierea la CIPS.
-
- veteran
Ba panarama mincinoasa , asta este de acum 2 ani ... poate iti si traduce cineva ce scrie acolo ,ca tu oricum esti paralel cu engleza
Hai cu dizolvarea infamei cooperative !

Hai cu dizolvarea infamei cooperative !
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
& Apsalba
Iată răspunsul CIPS. Dacă cluburile pricepeau asta, acum se discuta altfel.
Dear Sirs,
The CIPS Secretariat
V-am subliniat două pasaje:
1. nu cred că sunteţi (sau veţi fi) în stare să produceţi un astfel de document. Cel puţin, după cum arată acum lucrurile.
2. "will be... discussed" înseamnă "se va dezbate". Nu vă garantează nimeni şi nimic cum se va vota după dezbateri. CIPS este un ONG, care judecă după statutul propriu. Nu este obligată să accepte federaţia. dar poate să excludă pescuitul competiţional din România din circuitul internaţional.
Dacă este exclusă România din competiţiile internaţionale, chiar v-aţi umplut de "Doamne ajută".
Iată răspunsul CIPS. Dacă cluburile pricepeau asta, acum se discuta altfel.
Dear Sirs,
The CIPS Secretariat
V-am subliniat două pasaje:
1. nu cred că sunteţi (sau veţi fi) în stare să produceţi un astfel de document. Cel puţin, după cum arată acum lucrurile.
2. "will be... discussed" înseamnă "se va dezbate". Nu vă garantează nimeni şi nimic cum se va vota după dezbateri. CIPS este un ONG, care judecă după statutul propriu. Nu este obligată să accepte federaţia. dar poate să excludă pescuitul competiţional din România din circuitul internaţional.
Dacă este exclusă România din competiţiile internaţionale, chiar v-aţi umplut de "Doamne ajută".
Ultima oară modificat 01 Feb 2013, 13:43 de către zavera, modificat 1 dată în total.
- Danoc
- utilizator constant
Macar sa fi inteles aia cu "regards"....adica, pt presedinte..."gards" e pluralul de la "gard"....asociat cu "re" o fi vrut sa spuna ca poti sa o dai nu numai de un gard, ci conform documentatiei trimise poti s-o dai de garduri!
Citat din clasici: "
MUhahahahahahahahaha
"
Citat din clasici: "

Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/
http://www.afc.org.ro/
-
- veteran
Ok, asta am mai citit-o acum ceva vreme si daca nu-mi joaca memoria feste a aparut si un comunicat ca AGVPS este singura structura din Romania care ne reprezinta in acel organism. Din cata engleza pricep eu, chiar si cu acea declaratie data de ministerului abilitat si cu toata documentatia aferenta nu va este garantata afilierea la acest organism... Din ce inteleg eu spune ca va fi discutata intr-o sedinta, iar de la a fi discutat pana la afiliere mai sunt cativa pasi de urmatapsalba scrie: Iată răspunsul CIPS. Dacă cluburile pricepeau asta, acum se discuta altfel.
Dear Sirs,
The CIPS Secretariat
Cand federația va fi autorizată nimic nu mai poate împiedica afilierea la CIPS.

-
- utilizator constant
mai are in hop de trecut
dupa ce e recunoscuta federatia de minister,mai dureaza trei ani sa vada cips cum sta treaba cu concursurile organizate de federatie si mai apoi se propune retragerea acreditarii agvps din cadrul cips(si asta se face numai cu motive temeinice,adica neplata contributiei sau netrimiterea echipelor reprezentative la cel puti doua CM pe an)si pe urma se pune in discutie daca se afiliaza nea Fane
boala lunga
sau mai e o posibilitate agvps sa se retraga singurei
dupa ce e recunoscuta federatia de minister,mai dureaza trei ani sa vada cips cum sta treaba cu concursurile organizate de federatie si mai apoi se propune retragerea acreditarii agvps din cadrul cips(si asta se face numai cu motive temeinice,adica neplata contributiei sau netrimiterea echipelor reprezentative la cel puti doua CM pe an)si pe urma se pune in discutie daca se afiliaza nea Fane
boala lunga
sau mai e o posibilitate agvps sa se retraga singurei