Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
WBF
senior
senior

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de WBF » 31 Ian 2013, 21:25

IMHO

Citind sectiunea asta din forum am o usoara si lejera greata.
Continuati tot asa si o sa aveti parte de succese nemasurate.
Se vor alinia o gramada ba si vina la open, ba sa fie interesati de competitii ba sa va fie sponsori.
Mai ales ultima parte. Primele doua le-ati cam rezolvat.
O sa ajungeti sa va jucati intr-un sandbox de care nu o sa fie interesat nimeni.

Acuma sincer mai oameni buni, va certati ca niste copii de gradinita. Cu un retard.
Parca ma uit la fiul meu de 9 ani incins in polemici cu, colegii de clasa.
Sau la pitzi de fica-mea de 14 ani care se cearta cu alte pitzi care e mai beton/bazata(cuvant nou, proaspat cules de la ele)
Fucking grow up.
Nu de alta dar eu i-am dat un dupac peste ceafa la fiul meu si i-am zis sa nu se mai certe cu retarzi.
Ca e ca la special olympics, nush daca ma fac inteles.

Cand citesc crap-uri din astea nu-mi vine nici sa ma duc la vreun club, nici sa ma duc la vreao competitie si nici sa va bag in seama foarte tare din punct de vedere sponsorizari.
Cu toate ca ar fi loc de cate un pic din fiecare.
Aparent eu nu am de pierdut foarte multe pentru ca nu-mi manjesc pasiunea/hobby-ul cu disputele voastre.
Si cand vad ca va purtati ca la gradinita, overall voi aveti de pierdut.
Poate vreti diverse, nu stiu, poate sponsorizari, promovare, poate fresh blood in competitii.
Ce pielea mea sa caut eu sau prietenii mei printre niste certareti de gradinta?

As a side note:

Adelin, vad ca aveti agataturi legale cu mascariciul albanez.Foarte bine.
Din ce stiu din aproape 20 de ani (19 mai exact) de activat in mediul de afaceri, agataturile legale intai se rezolva si dupa aia se dau moui.
Pana atunci silenzio stampa si multe zambete.
Best practice.
Nu mascarit public pe forumuri, nu alte alea alea.

Citind bloaga WSB aveam mai multe pretentii de la voi nu sa va mascariti cu un sociopat in public.
Sincer nu va inteleg, aveti un club misto, aveti un sponsor misto( sa traiasca pretenaru din Cluj mutat in Ungaria) ati vrea mai mult si pe de alta parte va coborati la nivelul unui gog cu aspiratii de presedinte de asociatie de bloc?

Cam atat am avut de zis, IMHO.
Poti sa ma consideri ca un labar care tocmai ce a venit sa se dea mare pe un forum.
Probabil ca e mai safe pentru tine si chiar si pentru mine.
Ouppps vine mai tarziu.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Ian 2013, 21:42

true
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Ian 2013, 22:12

Eu zic ca dincolo de mistouri si glumite, pe topicurile astea cu federatia s-au si clarificat niste aspecte legale in timp care, la modul in care erau expuse de mister Popescu, au starnit o oarecare neliniste printre pescarii de competitie.
Daca stam sa ne aducem aminte, am avut chiar si un presedinte de liga care, plecand urechea prea mult la spusele Popescului, incepuse sa aiba dubii ca LRS e constituita si functioneaza legal. Intre timp s-a lamurit si el cum sta treaba...

De la fazele cu notificare de catre Popescu a LRS, APCR si AGVPS sa inceteze sa organizeze competitii ca el a infiintat Federatia lui peste, am inceput sa studiez mai atent evolutia demersurilor sale (mai ales judiciare) si crede-ma ca este foarte interesanta. Patologica, dar de studiat.

Acuma, daca ai urmarit putin discutiile, cred ca ai observat ca ne-am limitat la cateva topicuri. N-am umplut tot forumul cu disputa cu Popescu, nu am continuat-o nici pe forumul LRS si nici prin alte parti pe unde mai scriem.
Dar, cel putin eu, nu pot accepta sa il las in pace cand vad cum incearca sa prosteasca lumea, prin absolut toate mijloacele.

Daca toti l-ar fi lasat in pace, fii sigur ca acum era departe in distrugerea pescuitului de competitie...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 31 Ian 2013, 23:27

@razvan.m

Inteleg ca-mi raspundeai mie?
Ca sa nu dau cu batul in balta si sa irosim timp in care am putea face orice altceva amandoi

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Ian 2013, 23:32

Da, cred ca se intelege.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Feb 2013, 00:25

Sunt unii oameni care pur si simplu nu au simtul umorului...nu sunt de condamnat.Pur si simplu sunt sobri si seriosi, iar astfel de polemici le fac rau. De aceea nu am asteptari ca astfel de oameni sa inteleaga ca bascalia poate fi o arma cu care putem combate actiunile unuia care vrea sa ne ia cu japca. Ce sa zic, daca nu-ti place nu citesti!E simplu....nu putem fi iubiti de toata lumea, indiferent ce am face. Cert e ca asa cum a facut-o, fiecare user care a ripostat impotriva prosteali federale, a facut ceva, si asta e de apreciat.E mai bine sa taci de pe margine si sa te uiti cum castiga Popescu teren si prosteste lumea, pt ca principial, nu e bine sa te pui cu retarzii?!!! :shock: ...pai daca nu facem nimic e posibil ca pescuitul de competitie sa ajunga pe mana unuia ca el. Fiecare facem ce putem, altii ciufala, altii il injura, altii il combat juritic, ca deh nu avem toti accesi pregatire si educatie.

....si din cand in cand e bine sa ne mai descretim fruntile...face bine chiar si celor care au activat de multi ani in medii sobre si activitatea le-a cerut sa-si sacrifice simtul umorului. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Feb 2013, 00:28

Tavi scrie:trrrue

....cei Tavi, dai la greiere?! :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 01 Feb 2013, 00:43

Adelin

Sociopatii se hranesc din prea multa atentie. Orice om putin educat o stie.
Si tu il hranesti pe gogu asta de ai ajuns la pagina 112. Bravos.
Esti eroul meu, o sa-mi pun o poza cu tine in portmoneu' langa aia cu Dalai Lama si Bruce Lee
Sa intelg ca ai o satisfactie organica sau pur si simplu incerci sa combati prostia cu perseverenta in a comenta/bascali sociopatul?
Mda, unii nu au simtul umorului grotesc, dar mai sunt altii care nu au simtul ridicolului.
Special olympics :P

Oare e bascalie sau am vorbit serios?
Ma pregatisem sa raspund serios da vad ca e pont sa ma bascalesc, asa ca poate astepta draftul pe mai tarziu.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Feb 2013, 00:55

WBF scrie:Adelin
Oare e bascalie sau am vorbit serios?
...ai fost om serios, uite de maine o sa stau dupa draperie si nu o sa ma mai iau cu prezidentu' la ciufala...

...asa e bine?! :roll:
WSB CLUB

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 01 Feb 2013, 01:05

Bine prietene

Ai draperii sanatoase?
Incapeti amandoi?
Sa nu fucking iesiti brusc de dupa draperii amandoi, ca e ca la teatrul de papusi.
Plang copii brusc la asa o treaba. Sincer
Spaima maxima, unu cu tricou multicolor si un altul tip Vadim cu diverse hartii "oficiale" in mana...
Si plus ca noi ne plictisim ca nu citim pagina 213 din epopeea popesciana deci bagati mare.

Mult succes in toate si cu spuneam, ouppps

Scrie răspuns