Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de Mister Fisherman » 31 Ian 2013, 12:12

E bine ca tot la penal ajungi :lol: :lol: :lol: si mai tragi si pe altii dupa tine :lol: :lol: :lol:

Abia astepta lumea ca ANST sa-ti elibereze CIS-ul :lol: :lol: :lol: O sa faci apoplexie cu sentinta aia in mana :lol: :lol: :lol: :lol:

Hai cu dizolvarea infamei cooperative !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Ian 2013, 12:17

Ai înviat, potaie?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 31 Ian 2013, 12:30

Ba panarama , poti sa-ti bagi direct in anus toate hartiile alea :lol: :lol: :lol: De dizolvat , cooperativa tot se va dizolva ... fie ca vrei . fie ca nu :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Ian 2013, 12:37

apsalba scrie: Nu la asta mă refeream, dar, mai știi? ANTS a ajuns la concluzia că nu avea motive de recurs, în urma unor hotărâri judecătorești, definitive și irevocabile.
La fel cum a ajuns la concluzia ca nu avea motive de recurs nici in procesul cu anularea avizului, daca pricepi ce vreau sa zic.

http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... AwMjcyNzA4
http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detal ... g=1&cauta=

Hai ca vad ca ai inviat la loc de tot. Chiar incep sa ma intreb de ce erai ieri, dupa aflarea solutiei din dosarul cu AGVPS, atat de vizibil afectat, cand tu de fapt stiai ca stai pe cai mari... :roll:

Popescule, in atatia ani de cand "organizezi" pescuitul, inca n-ai priceput ca degeaba ai hartiile, daca nu ai oamenii ?!!
In realitate tu n-ai nici hartiile, nici oamenii. :lol:
Ultima oară modificat 31 Ian 2013, 12:39 de către razvan m., modificat 1 dată în total.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 31 Ian 2013, 12:38

Sa fie lotul federal la spinning selectionat dintr-o competitie ilegala?! Nu pot sa cred!!!! Precis e o greseala pe site.....
Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Ian 2013, 13:44

Danoc scrie:Sa fie lotul federal la spinning selectionat dintr-o competitie ilegala?! Nu pot sa cred!!!! Precis e o greseala pe site.....
Sportivii nu au nici o vină pentru că s-au lăsat prostiți de niște impostori. Din câte am observat s-au trezit. Și-au dat seama de înțelepciunea populară: „Cine nu cască ochii, cască punga”!. Apropo, nu prea te iubesc colegii tăi.

mihuță, de ce ești așa grijuliu? Nu știi cum să votezi pe 15 februarie la ședința ligii? :lol: :lol: :lol: :lol:
Votează cum vrei. Oricum va fi ultima ședință a LRS. :lol: :lol: :lol: :lol:
PS O să rămâi surprins de câți vor schimba barca după ce se vor așeza lucrurile.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 31 Ian 2013, 14:50

Daca din 07.02.2012 de cand ai decizia aia si pana acum... ANST nu ti-a eliberat CIS -ul , este cat se poate de clar ca totul nu este decat este o mascarada ieftina ... si aia n-au halit asa ceva :lol: :lol: :lol:

Trebuie sa-ti intre bine in cap asta : Dizolvarea cooperativei este dizolvare si este iminenta , tu n-ai cum sa te opui... cu toate deciziile tale :lol: :lol: :lol:
Daca ne apucam de scormonit mai profund , cred ca ...sigur se lasa cu multe dosare penale :lol: :lol: :lol:
Ai auzit ca ala de la "sporturi columbofile " este in arest preventiv ? Vezi sa nu ajungi ca el cat de curand :lol: :lol: :lol:

Hai cu dizolvarea infamei cooperative !

:lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 31 Ian 2013, 15:30

apsalba scrie:Pe vremea medierii era un președinte interimar.
Cât de curând va începe și funcționarea federației. O să fi primul care află!
Oare noțiunea de renunțare la judecată îți spune ceva? :lol: :lol: :lol: :lol:
Și nu sunt 6 campionate, sunt mai multe! Și se vor face pe divizii și pe zone geografice!
Domnule presedinte,
Inteleg ca va aflaţi în una din următoarele două situaţii :

Prima (cea mai probabila) - Aţi înregistrat un Memoriu la Administraţia Prezidenţială, prezentând situaţia în versiunea dvs. De acolo, aţi primit un răspuns (există şi un termen legal pentru asta), cu câteva fraze politicoase şi cu asigurarea că problema dvs a fost repartizată, spre soluţionare, în deplină conformitate cu prevederile legale, instituţiei responsabile cu domeniul respectiv, din structurile executive. Deci, la ANST (actualmente MTS).

A doua (foarte puţin probabilă). - Aţi solicitat mediere. Preşedintele (chiar interimar) a convocat părţile aflate în divergenţă şi a arbitrat realizarea unei înţelegeri. Conţinutul acestei înţelegeri este consemnat într-un Memorandum, care se semnează de părţi si de preşedintele-mediator, iar fiecare parte primeşte un exemplar original.

Dacă e prima variantă, nu prea aveţi ce spera. Dacă e a doua, aveţi varianta să o puneţi pe acest forum, pentru că nu-i secretă.

Vă rog să nu contraziceţi cele de mai sus, pentru că stăpânesc bine meseria, nefiind deloc autodidact în aşa ceva.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Ian 2013, 18:25

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Ahaaa...deci acolo e c.i.s.-ul...pitit sub semnul intrebarii...a fi sau a nu fi...
A fi. Acest diferend a fost soluționat prin medierea Președintelui României. Art. 80(2) din Constituția României. Mulțumit?

Sa-mi.. :lol1: ..una...
Hai cu dovada,sper ca nu pretinzi a fi crezut pe vorbe....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Ian 2013, 20:21

apsalba scrie: Sportivii nu au nici o vină pentru că s-au lăsat prostiți de niște impostori. Din câte am observat s-au trezit. Și-au dat seama de înțelepciunea populară: „Cine nu cască ochii, cască punga”!.
....si acuma vin buluc catre federatie...am auzit la stiri:"...ciorchini de pescari sportivi din toate colturile tarii se indreapta cu toate mijlocele de transport in comun incarcate pana la refuz spre Federatia Tovarasului Popescu ...bla bla, bla bla..." Cert e ca e real ce spune prezidentul, am auzit, nu e abureala!....stati sa va spui, eram la clozet si borborosea ceva acolo pe tzava...cand pun urechea, aud stirea!!! :shock: :shock: :shock: ....am dat fuga la calculator sa v-o spun repede si voua!!! :o

Imagine

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns