Abia astepta lumea ca ANST sa-ti elibereze CIS-ul
Hai cu dizolvarea infamei cooperative !
Moderatori: Adelin, dr.pike, tudor, johnnybravo, Moderatori

La fel cum a ajuns la concluzia ca nu avea motive de recurs nici in procesul cu anularea avizului, daca pricepi ce vreau sa zic.apsalba scrie: Nu la asta m? refeream, dar, mai ?tii? ANTS a ajuns la concluzia c? nu avea motive de recurs, în urma unor hot?râri judec?tore?ti, definitive ?i irevocabile.

Sportivii nu au nici o vin? pentru c? s-au l?sat prosti?i de ni?te impostori. Din câte am observat s-au trezit. ?i-au dat seama de în?elepciunea popular?: „Cine nu casc? ochii, casc? punga”!. Apropo, nu prea te iubesc colegii t?i.Danoc scrie:Sa fie lotul federal la spinning selectionat dintr-o competitie ilegala?! Nu pot sa cred!!!! Precis e o greseala pe site.....

Domnule presedinte,apsalba scrie:Pe vremea medierii era un pre?edinte interimar.
Cât de curând va începe ?i func?ionarea federa?iei. O s? fi primul care afl?!
Oare no?iunea de renun?are la judecat? î?i spune ceva?![]()
![]()
![]()
?i nu sunt 6 campionate, sunt mai multe! ?i se vor face pe divizii ?i pe zone geografice!

apsalba scrie:A fi. Acest diferend a fost solu?ionat prin medierea Pre?edintelui României. Art. 80(2) din Constitu?ia României. Mul?umit?semlecangheorghe scrie:Ahaaa...deci acolo e c.i.s.-ul...pitit sub semnul intrebarii...a fi sau a nu fi...
....si acuma vin buluc catre federatie...am auzit la stiri:"...ciorchini de pescari sportivi din toate colturile tarii se indreapta cu toate mijlocele de transport in comun incarcate pana la refuz spre Federatia Tovarasului Popescu ...bla bla, bla bla..." Cert e ca e real ce spune prezidentul, am auzit, nu e abureala!....stati sa va spui, eram la clozet si borborosea ceva acolo pe tzava...cand pun urechea, aud stirea!!!apsalba scrie: Sportivii nu au nici o vin? pentru c? s-au l?sat prosti?i de ni?te impostori. Din câte am observat s-au trezit. ?i-au dat seama de în?elepciunea popular?: „Cine nu casc? ochii, casc? punga”!.