Abia astepta lumea ca ANST sa-ti elibereze CIS-ul

Hai cu dizolvarea infamei cooperative !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
La fel cum a ajuns la concluzia ca nu avea motive de recurs nici in procesul cu anularea avizului, daca pricepi ce vreau sa zic.apsalba scrie: Nu la asta mă refeream, dar, mai știi? ANTS a ajuns la concluzia că nu avea motive de recurs, în urma unor hotărâri judecătorești, definitive și irevocabile.
Sportivii nu au nici o vină pentru că s-au lăsat prostiți de niște impostori. Din câte am observat s-au trezit. Și-au dat seama de înțelepciunea populară: „Cine nu cască ochii, cască punga”!. Apropo, nu prea te iubesc colegii tăi.Danoc scrie:Sa fie lotul federal la spinning selectionat dintr-o competitie ilegala?! Nu pot sa cred!!!! Precis e o greseala pe site.....
Domnule presedinte,apsalba scrie:Pe vremea medierii era un președinte interimar.
Cât de curând va începe și funcționarea federației. O să fi primul care află!
Oare noțiunea de renunțare la judecată îți spune ceva?![]()
![]()
![]()
Și nu sunt 6 campionate, sunt mai multe! Și se vor face pe divizii și pe zone geografice!
apsalba scrie:A fi. Acest diferend a fost soluționat prin medierea Președintelui României. Art. 80(2) din Constituția României. Mulțumit?semlecangheorghe scrie:Ahaaa...deci acolo e c.i.s.-ul...pitit sub semnul intrebarii...a fi sau a nu fi...
....si acuma vin buluc catre federatie...am auzit la stiri:"...ciorchini de pescari sportivi din toate colturile tarii se indreapta cu toate mijlocele de transport in comun incarcate pana la refuz spre Federatia Tovarasului Popescu ...bla bla, bla bla..." Cert e ca e real ce spune prezidentul, am auzit, nu e abureala!....stati sa va spui, eram la clozet si borborosea ceva acolo pe tzava...cand pun urechea, aud stirea!!!apsalba scrie: Sportivii nu au nici o vină pentru că s-au lăsat prostiți de niște impostori. Din câte am observat s-au trezit. Și-au dat seama de înțelepciunea populară: „Cine nu cască ochii, cască punga”!.