Dizolvarea F.R.P.S
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Dizolvarea F.R.P.S
Pareai destul de afectat ieri cand ne vorbeai in pilde despre esec. Ma bucur ca ti-ai mai revenit !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Sunt suficient de tăbăcit pentru a fi afectat de ceva. Mă distrează însă efortul pe care îl depuneți pentru a compromite ceva care este mai necesar decât oricând. Nu veți reuși. Nici voi, nici alții!razvan m. scrie:Pareai destul de afectat ieri cand ne vorbeai in pilde despre esec. Ma bucur ca ti-ai mai revenit !

Să înţelegem că a avut loc un dialog constructiv, aşa, ca între preşedinţi ?apsalba scrie:A fi. Acest diferend a fost soluționat prin medierea Președintelui României. Art. 80(2) din Constituția României. Mulțumit?semlecangheorghe scrie:Ahaaa...deci acolo e c.i.s.-ul...pitit sub semnul intrebarii...a fi sau a nu fi...

Exact! Drepturile omului sunt chestiuni cu care nu te joci.
Legea 69/2000
Art. 2
(5) Practicarea educatiei fizice si sportului este un drept al persoanei, fara nici o discriminare, garantat de stat. Exercitarea acestui drept este libera si voluntara si se realizeaza independent sau in cadrul structurilor sportive asociative.
(6) Statul recunoaste si garanteaza persoanei fizice si juridice dreptul la libera asociere in scopul constituirii structurilor sportive.
Legea 69/2000
Art. 2
(5) Practicarea educatiei fizice si sportului este un drept al persoanei, fara nici o discriminare, garantat de stat. Exercitarea acestui drept este libera si voluntara si se realizeaza independent sau in cadrul structurilor sportive asociative.
(6) Statul recunoaste si garanteaza persoanei fizice si juridice dreptul la libera asociere in scopul constituirii structurilor sportive.
Ultima oară modificat 31 Ian 2013, 09:51 de către apsalba, modificat 1 dată în total.

...parca era mai cu picioarele pe pamant ieri....insa azi boala revine si o ia la vale din nouapsalba scrie:Serios? I-a zii ce soluție se va pronunța luni 28.01.2013 în cauză FRPS versus AGVPSR? Nu pentru mine, ci pentru cei care trag speranțe că federația nu v-a putea să organizeze competițiile oficiale. Va fi dizolvată AGVPSR pentru că a organizat Campionatul Mondial de pescuit la crap fără să aibă autorizația statului român?

apsalba scrie:Sunt suficient de tăbăcit pentru a fi afectat de ceva. Mă distrează însă efortul pe care îl depuneți pentru a compromite ceva care este mai necesar decât oricând. Nu veți reuși. Nici voi, nici alții!razvan m. scrie:Pareai destul de afectat ieri cand ne vorbeai in pilde despre esec. Ma bucur ca ti-ai mai revenit !![]()
![]()
![]()
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Sunt încrezător și acum. Inclusiv tu știi că am dreptate. Ai trimis pozele?

- Danoc
- utilizator constant
Dupa intalnirea intre presedinti urmeaza intalnirea intre napoleoni!
Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/
http://www.afc.org.ro/
....stai la sediu ca tre' sa ajunga curierul...dar sper ca imi deconteazi cheltuielile, ca asa ai promis!apsalba scrie:Sunt încrezător și acum. Inclusiv tu știi că am dreptate. Ai trimis pozele?![]()
![]()
![]()

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
si apoi intalnirea inter-galactica, nu care cumva sa se descopere vreo planeta cu ape si sa nu ajunga Federeatia prima acolo, ati vazut ce a patit in Romania, i-a luat-o LRS inainte, si aia cu crapu si aia cu stationaru si AJVPSDanoc scrie:Dupa intalnirea intre presedinti urmeaza intalnirea intre napoleoni!

Cu crapu....da' cu capu ????