Daca as fi, pentru o zi, presedinte....

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Re: Daca as fi, pentru o zi, presedinte....

Mesaj de pikeman » 06 Feb 2013, 21:31

ce va mai agitati cu omul, il roade invidia :lol: crap si spinning cu performante mondiale nu il baga in seama , ultimele posturi ne arata ce poate "intelectual"
la sefia federatiei se bat oamenii ca turcii dar nimeni nu o vrea :lol: cluburi cu membri imaginari , d'astea
Realitatea bate fictiunea, important este ca sunt proiecte , candidati pentru LRS si SPINNINGUL MERGE MAI DEPARTE, federatia merge si ea spre noiembrie, ca nu au timp judecatorii sa isi bata capul cu nimicuri :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 06 Feb 2013, 21:58

Adelin scrie:...sper ca nu e inchisa in casa... :roll:
Like!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Feb 2013, 00:33

ovidiu scrie:
Adelin scrie:...sper ca nu e inchisa in casa... :roll:
Like!
Era...dar El Prezident a pierdut procesul si cu ea...acum e libera ;) :headbash:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Feb 2013, 07:43

zavera,
Ai aici răspunsul.
http://frpsc.ro/category/conducerea-frps/
http://frpsc.ro/category/comisii-si-colegii/
Ți-aș recomanda ca printre lecturile tale să zăbovești puțin și pe aici:
http://frpsc.ro/
Așa poți să faci comparații. îți dau și obiectul de comparație:
http://www.lrs.ro/regulamente/statut_LRS.php

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Feb 2013, 07:48

pikeman scrie:ce va mai agitati cu omul, il roade invidia :lol: crap si spinning cu performante mondiale nu il baga in seama , ultimele posturi ne arata ce poate "intelectual"
la sefia federatiei se bat oamenii ca turcii dar nimeni nu o vrea :lol: cluburi cu membri imaginari , d'astea
Realitatea bate fictiunea, important este ca sunt proiecte , candidati pentru LRS si SPINNINGUL MERGE MAI DEPARTE, federatia merge si ea spre noiembrie, ca nu au timp judecatorii sa isi bata capul cu nimicuri :lol:
pokemoane,
Nu mă roade tată nici o invidie. Creierul tău atrofiat nu pricepe ce și cum se face performanța sportivă. Și ca să nu mori prost, verifică tati în Registrul Sportiv toate cluburile membre ale federației dacă sunt sau nu recunoscute ca structuri sportive.
Ia și caută:
http://frpsc.ro/lista-membrilor-fondato ... e-contact/
http://www.anst.gov.ro/registul-sportiv
Dacă nu te descurci, te consiliez.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Feb 2013, 07:56

semlecangheorghe scrie::lol: Bine o zis Tudose,''E mai bine decit nimic''..nu stia ca lui Popescu ii vine ca si o manusa..
Cred că nu îl crezi pe Tudose înțeles cu mine. Este un om din interior care cred că știe ce spune. Mi-a plăcut chestia aia când s-a referit la organizatori și cea mai tare referire la obligațiile acestora a fost cea în care printre problemele de rezolvat între manșe era și cea care se referea (citez):Dacă există cantitatea necesară de bere. :lol: :lol: :lol: :lol:
Halal performanță! De asta se va alege praful. Dacă sponsorul convertea cantitatea de bere deșertata pe gâtul practicanților în bani, sunt convins că existau banii ce trebuiau acordați ca premii participanților. Apropo, gigi, s-au dat premiile? :lol: :lol: :lol: :lol:

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 07 Feb 2013, 08:35

Tudose ar fi bine sa stea asa cum a stat pana acum ( in umbra ) . Ultima data cand am deschis subiectul competitilor , a spus ca pe el nu-l mai intereseaza acest subiect si daca verau sa schimb subiectul .
Fata de alti colegi din jurul lui nu se compara .
Chiar nu merita sa bagam o persoana care nu-l mai intereseaza competitile si formarea conducerii LRS-ului .
Subiectul Tudose closed !
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Feb 2013, 08:51

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie::lol: Bine o zis Tudose,''E mai bine decit nimic''..nu stia ca lui Popescu ii vine ca si o manusa..
Cred că nu îl crezi pe Tudose înțeles cu mine. Este un om din interior care cred că știe ce spune. Mi-a plăcut chestia aia când s-a referit la organizatori și cea mai tare referire la obligațiile acestora a fost cea în care printre problemele de rezolvat între manșe era și cea care se referea (citez):Dacă există cantitatea necesară de bere. :lol: :lol: :lol: :lol:
Halal performanță! De asta se va alege praful. Dacă sponsorul convertea cantitatea de bere deșertata pe gâtul practicanților în bani, sunt convins că existau banii ce trebuiau acordați ca premii participanților. Apropo, gigi, s-au dat premiile? :lol: :lol: :lol: :lol:

Domnu'Popescu,ca de obicei esti complet pe linga...Ai urmarit emisiunea ,si ai auzit numai ce ai vrut tu...

Replica ''e mai bine decit nimic''o venit dupa ce,si-au prezentat cei doi candidati 'board'-ul...
Cristian Bunghez nu avea decit doi oameni,pe cind Sorin Buculei avea vreo 5,un staf care acoperea toate 'functiile'
Si ca sa iti explic babeste ,5 fac mai mult decit 2(chiar si in matematicile alea abstracte),si cu atit mai mult decit 0.
Care ''0''??Ala care te inconjoara pe tine..
Bine aia 5 is de fapt vreo 7-8,caci Sorin Lazea face cit 3 la un loc.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 07 Feb 2013, 08:58

Tu cine mai esti? Keanu Reeves?
Esti liber sa ai orice parere doresti despre oricine, insa macar ai barbatia sa-ti asumi propria identitate.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 07 Feb 2013, 09:23

Gigi,am vrut sa tac dar nu reusesc :D .Sincer ma deranjeaza disputa ta (si reciproca e valabila) cu Sorin Lazea ,pentru ca va cunosc pe amindoi (pe Sorin mai bine) si pentru mine sinteti doi "copii faini". Cred ca ar fi cazul sa va impacati. Gigi ,si cu Vali ai avut un meci si pina la urma ati ajuns in aceeasi barca...Cine intinde primul mina ???
Apsalba,un fel de zeu egiptean grefat pe alt zeu cretan,nu te lega de familia mea ! Termina cu insultele ! Priveste atent in curtea ta .... si lasa grija altora ....ca faci prea multa munca voluntara :D .

Scrie răspuns