La care federatie va referiti ? La FRPSC, care n-are C.I.S. ? Care are toate sansele sa "moara legal" in curand ?apsalba scrie:nucus,
Am făcut curățenie în curte, așa că orice club care dorește să participe la competițiile oficiale ale României se poate adresa federației în vederea afilierii. Ca un bun cunoscător al fenomenului și (cred că și a legii) și având în vedere că BSC este club sportiv cu acte în regulă, nu ar strică să-ți aduci aminte ce scrie în legea în baza căreia funcționează clubul. Ia și citește:
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Cred ca nici un club de handicapati mintal nu s-ar inscrie in federatia dvs, cel putin pana dupa 27.11.2013.
Dar, ca subiect de amuzament, postarile dvs sunt interesante.
E ca si cand o familie (adica LRS), are o casa pe care a construit-o cu dragoste si eforturi, acum vrea sa o extinda, sa o faca mai frumoasa si vine un cetatean oarecare, fara acte valabile, (adica dvs.), care le ofera un loc la el, in groapa pe care si-o sapa singur ?