Daca as fi, pentru o zi, presedinte....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Daca as fi, pentru o zi, presedinte....
definitiva si irevocabila prin nerecurare
Hai sa trecem la lucruri mai serioase asa ca va invit la emisiune
Interesant? prima parte a emisiunii. Trag concluzia c? la AG va fi o bulib??al? total?.
- cristi.albu
- senior

Stafen Tudose, fost presedinte LRS in studioul PVTV. Discutam despre destinele spinningului de competitie din Romania - live.pvtv.ro
Deschid o burs? a pariurilor. A?a cum se prezint? tendin?ele, vor câ?tiga conservatorii reprezenta?i de acel cap de cauciuc numit sorin buculei! Motivele? Simple. Din ce a sc?pat pe goarn? prietenul lui gigi, ducerea deciziei c?tre o grupare reformatoare (care din punctul meu de vedere va capota rapid) nu este în m?sur? s? dea satisfac?ie celor care cred c? ei au inventat pescuitul. Aten?ie la îmbârlig?torul gyorg!

Ce fler am avut!
A?a cum am anticipat, ascultând ?i partea a II-a a emisiunii, conservatorii (ovidiu14, gyorg, lazea & co) au pus deja ?aua pe LRS. ?i-au g?sit ?i omul de paie perfect în acest sorin buculei, care crede c?-i pune Dumnezeu mâna pe cap dac? o s?-i zic? unii El presidente! O s? ias? halimai la AG. Bunghez va fi spoiala de democra?ie pe care marii mae?tri o arunc? în ochii fraierilor. Cred c? nici nu va mai candida. Se va face de râs.
Popescule, cam asa arata un organism viu. Realizezi cat mai are federatia albaneza de parcurs de la sacosa la functionare ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- semlecangheorghe
- veteran

Numa'ia un distonocalm,sa nu-ti pomneasca vreo vena...
ca noi pe seama cui ne distram atunci??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Domnule pre?edinte, nu m? pot ab?ine. Sunte?i un adev?rat tezaur, un ONE MAN SHOW ! Încant?tor, mirobolant !apsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
Ce fler am avut!
A?a cum am anticipat, ascultând ?i partea a II-a a emisiunii, conservatorii (ovidiu14, gyorg, lazea & co) au pus deja ?aua pe LRS. ?i-au g?sit ?i omul de paie perfect în acest sorin buculei, care crede c?-i pune Dumnezeu mâna pe cap dac? o s?-i zic? unii El presidente! O s? ias? halimai la AG. Bunghez va fi spoiala de democra?ie pe care marii mae?tri o arunc? în ochii fraierilor. Cred c? nici nu va mai candida. Se va face de râs.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pe mine m? fascineaz? oamenii care glumesc ?i au puterea de a rade de propriile glume.
A?tept o replic? de duh de la dvs. Cat despre "prezidentiabili"...Unul este om paie, altul spoitor de democratie...domnule pre?edinte, dar dumneavoastr? ce echip? ave?i ? Sau e secreta ? Ca pana acum, combateti singur, va contraziceti tot singur...o sa ajungeti sa va dati singur in judecata !
- semlecangheorghe
- veteran

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.