Daca as fi, pentru o zi, presedinte....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Daca as fi, pentru o zi, presedinte....
definitiva si irevocabila prin nerecurare
Hai sa trecem la lucruri mai serioase asa ca va invit la emisiune
Interesantă prima parte a emisiunii. Trag concluzia că la AG va fi o bulibășală totală.
- cristi.albu
- senior

Stafen Tudose, fost presedinte LRS in studioul PVTV. Discutam despre destinele spinningului de competitie din Romania - live.pvtv.ro
Deschid o bursă a pariurilor. Așa cum se prezintă tendințele, vor câștiga conservatorii reprezentați de acel cap de cauciuc numit sorin buculei! Motivele? Simple. Din ce a scăpat pe goarnă prietenul lui gigi, ducerea deciziei către o grupare reformatoare (care din punctul meu de vedere va capota rapid) nu este în măsură să dea satisfacție celor care cred că ei au inventat pescuitul. Atenție la îmbârligătorul gyorg!

Ce fler am avut!
Așa cum am anticipat, ascultând și partea a II-a a emisiunii, conservatorii (ovidiu14, gyorg, lazea & co) au pus deja șaua pe LRS. Și-au găsit și omul de paie perfect în acest sorin buculei, care crede că-i pune Dumnezeu mâna pe cap dacă o să-i zică unii El presidente! O să iasă halimai la AG. Bunghez va fi spoiala de democrație pe care marii maeștri o aruncă în ochii fraierilor. Cred că nici nu va mai candida. Se va face de râs.

Popescule, cam asa arata un organism viu. Realizezi cat mai are federatia albaneza de parcurs de la sacosa la functionare ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- semlecangheorghe
- veteran
Numa'ia un distonocalm,sa nu-ti pomneasca vreo vena...
ca noi pe seama cui ne distram atunci??

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Domnule preşedinte, nu mă pot abţine. Sunteţi un adevărat tezaur, un ONE MAN SHOW ! Încantător, mirobolant !apsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
Ce fler am avut!
Așa cum am anticipat, ascultând și partea a II-a a emisiunii, conservatorii (ovidiu14, gyorg, lazea & co) au pus deja șaua pe LRS. Și-au găsit și omul de paie perfect în acest sorin buculei, care crede că-i pune Dumnezeu mâna pe cap dacă o să-i zică unii El presidente! O să iasă halimai la AG. Bunghez va fi spoiala de democrație pe care marii maeștri o aruncă în ochii fraierilor. Cred că nici nu va mai candida. Se va face de râs.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pe mine mă fascinează oamenii care glumesc şi au puterea de a rade de propriile glume.
Aştept o replică de duh de la dvs. Cat despre "prezidentiabili"...Unul este om paie, altul spoitor de democratie...domnule preşedinte, dar dumneavoastră ce echipă aveţi ? Sau e secreta ? Ca pana acum, combateti singur, va contraziceti tot singur...o sa ajungeti sa va dati singur in judecata !
- semlecangheorghe
- veteran

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.