Cupa VALEA ARGOVEI-ARROW
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cupa VALEA ARGOVEI-ARROW
Organizator : ASOCIATIA PESCARILOR DE RAPITORI - APR
Sponsor unic: ARROW
I. PROGRAM DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura conform regulamentului Turneului AVP
Vineri, 11 mai
18 :00 Sedinta tehnica. Locul de campare
Sâmbata, 12 mai
08 :00 Pregatire si intrare pe apa.
08 :30 - 12:30 Mansa 1
14 :00 Afisarea rezultatelor partiale.
14 :30 Pregatire si intrare pe apa.
15 :00- 19 :00 Mansa 2
21 :00 Afisarea rezultatelor partiale.
Duminica 13 mai
08 :30- 12 :30 Mansa 3
15 :30 Afisarea rezultatelor finale.
15 :45 Festivitatea de premiere.
Premii:
Premiul I : 800 lei (Voucher Arrow)
Premiul II : 600 lei (Voucher Arrow)
Premiu III : 400 lei (Voucher Arrow)
Cea Mai Mare Captura : 400 lei (Voucher Arrow)
Voucherele vor putea fi schimbate în produse în orice magazin din reteaua Arrow.
II. TAXA DE PARTICIPARE SI PLATA
Taxa de participare : 50 lei.
Numar maxim de participanti : 100.
Persoana de contact pentru înscrieri : Horga Gabriel magazin Drill
Lucian Constantin (Gyorg)
Ristivan Ovidiu (ovidiu14)
Taxa de înscriere poate fi achitata începând cu data de 17.04.2007. Pentru plata taxei de înscriere aveti urmatoarele optiuni :
1. Virament în contul Asociatiei Pescarilor de Rapitori : RO79BPOS70206399800RON02, deschis la BANCPOST sucursala MOSILOR. Va rugam mentionati : taxa participare Cupa Valea Argovei-Arrow.
2. Clujenii pot plati în numerar la :
- Stratonov Valentin, tel: 0744393237
3. Bucurestenii pot plati în numerar la :
- Magazinul Drill, Str. Cuza Voda nr. 89, sector 4 , tel / fax: +4021 331 72 72
Listele de înscriere contin data si ora efectuarii platii, la fel si extrasele de cont.
ULTIMA ZI DE INSCRIERE ESTE 07.05.2007
ATENTIE NICI O INSCRIERE DUPA ACESATA DATA NU VA FI CONSIDERATA VALIDA
Sponsor unic: ARROW
I. PROGRAM DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura conform regulamentului Turneului AVP
Vineri, 11 mai
18 :00 Sedinta tehnica. Locul de campare
Sâmbata, 12 mai
08 :30 - 12:30 Mansa 1
14 :00 Afisarea rezultatelor partiale.
14 :30 Pregatire si intrare pe apa.
15 :00- 19 :00 Mansa 2
21 :00 Afisarea rezultatelor partiale.
Duminica 13 mai
08 :30- 12 :30 Mansa 3
15 :30 Afisarea rezultatelor finale.
15 :45 Festivitatea de premiere.
Premii:
Premiul I : 800 lei (Voucher Arrow)
Premiul II : 600 lei (Voucher Arrow)
Premiu III : 400 lei (Voucher Arrow)
Cea Mai Mare Captura : 400 lei (Voucher Arrow)
Voucherele vor putea fi schimbate în produse în orice magazin din reteaua Arrow.
II. TAXA DE PARTICIPARE SI PLATA
Taxa de participare : 50 lei.
Numar maxim de participanti : 100.
Persoana de contact pentru înscrieri : Horga Gabriel magazin Drill
Lucian Constantin (Gyorg)
Ristivan Ovidiu (ovidiu14)
Taxa de înscriere poate fi achitata începând cu data de 17.04.2007. Pentru plata taxei de înscriere aveti urmatoarele optiuni :
1. Virament în contul Asociatiei Pescarilor de Rapitori : RO79BPOS70206399800RON02, deschis la BANCPOST sucursala MOSILOR. Va rugam mentionati : taxa participare Cupa Valea Argovei-Arrow.
2. Clujenii pot plati în numerar la :
- Stratonov Valentin, tel: 0744393237
3. Bucurestenii pot plati în numerar la :
- Magazinul Drill, Str. Cuza Voda nr. 89, sector 4 , tel / fax: +4021 331 72 72
Listele de înscriere contin data si ora efectuarii platii, la fel si extrasele de cont.
ULTIMA ZI DE INSCRIERE ESTE 07.05.2007
ATENTIE NICI O INSCRIERE DUPA ACESATA DATA NU VA FI CONSIDERATA VALIDA
VALURILE ARGOVEI
Organizatorii trebuie sa afle starea vremii la data concursului cu cel putin o saptamana inaintea desfasurarii acestuia deoarece se stie ca daca bate vantul umpic mai tare pe VALEA ARGOVEI pescuitul din barca este aproape impracticabil.
-
- utilizator constant
Vremea pe 12 mai este posibil sa arate cam asa:
http://ukie.accuweather.com/world-forec ... I&metric=1
http://ukie.accuweather.com/world-forec ... I&metric=1
Re: VALURILE ARGOVEI
Din nou exprimarea ta lasa de dorit si iti scade f mult din valoarea ideilor tale. Daca ziceai "ar fi util ca organizatorii..." era una, dar "trebuie"!???? Conform carui articol din regulament sunt organizatorii obligati sa se ocupe de prognoza meteo? Si daca tu nu stii sa pescuiesti pe vant de ce crezi ca si altii sunt la fel de neajutorati? Si presupunand ca va bate vantul ce ai vrea sa faca organizatorii? Sa dea premiile prin tragere la sorti? Ai gasit si un articol din regulament care sa-ti sustina ideile?tortous scrie:Organizatorii trebuie ...
- RaresDumitru
- utilizator constant
Mihai, nu stiu de ce ne mai batem capul cu d-l Tortous, cred ca a intrat pe forum numai ca sa se afle in treaba. Nu merita sa uzezi tastele calculatorului incercind sa-i explici ca e cel putin deplasat, desi am citeva cuvinte mai grele pe care as putea sa le scriu.
Lasa-l pe el sa prinda toti salaii din Ghioroc, toate stiucile, bibanii si Salaii de pe Valea Argovei si de pe Dunare si pe unde o mai umbla d-l la pescuit. Eu cred ca de fapt sta acasa si se joaca Pro Bass Fishing si crede ca asta inseamna ca e mare pescar.
Lasa-l pe el sa prinda toti salaii din Ghioroc, toate stiucile, bibanii si Salaii de pe Valea Argovei si de pe Dunare si pe unde o mai umbla d-l la pescuit. Eu cred ca de fapt sta acasa si se joaca Pro Bass Fishing si crede ca asta inseamna ca e mare pescar.
multi, mari si desi
Re: VALURILE ARGOVEI
Din nou exprimarea ta lasa de dorit si iti scade f mult din valoarea ideilor tale. Daca ziceai "ar fi util ca organizatorii..." era una, dar "trebuie"!???? Conform carui articol din regulament sunt organizatorii obligati sa se ocupe de prognoza meteo? Si daca tu nu stii sa pescuiesti pe vant de ce crezi ca si altii sunt la fel de neajutorati? Si presupunand ca va bate vantul ce ai vrea sa faca organizatorii? Sa dea premiile prin tragere la sMihaiV scrie:tortous scrie:Organizatorii trebuie ...
orti? Ai gasit si un articol din regulament care sa-ti sustina ideile?[/
quote]
tortous-nu stiu de ce esti asa de iritat de sugestie vizavi de vreme ,presupun ca nu ai pescuit la VALEA ARGOVEI PE VANT, daca va bate vantul cum afost anul trecut la Darvari nu stiu cati vor mai putea sa stea pe apa la VALEA ARGOVEI ,sper ca nu va fi vant puternic.Vom vedea cine stie sa prinda peste pe vant si ce vor face organizatorii in cazul in care concurentii vor fi nevoiti sa stea la mal din cauza vantului.