Cupa VALEA ARGOVEI-ARROW

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tortous

Re: VALURILE ARGOVEI

Mesaj de tortous » 30 Apr 2007, 21:10

MihaiV scrie:
tortous scrie:Organizatorii trebuie ...
Din nou exprimarea ta lasa de dorit si iti scade f mult din valoarea ideilor tale. Daca ziceai "ar fi util ca organizatorii..." era una, dar "trebuie"!???? Conform carui articol din regulament sunt organizatorii obligati sa se ocupe de prognoza meteo? Si daca tu nu stii sa pescuiesti pe vant de ce crezi ca si altii sunt la fel de neajutorati? Si presupunand ca va bate vantul ce ai vrea sa faca organizatorii? Sa dea premiile prin tragere la s
orti? Ai gasit si un articol din regulament care sa-ti sustina ideile?[/
quote]
tortous-nu stiu de ce esti asa de iritat de sugestie vizavi de vreme ,presupun ca nu ai pescuit la VALEA ARGOVEI PE VANT, daca va bate vantul cum afost anul trecut la Darvari nu stiu cati vor mai putea sa stea pe apa la VALEA ARGOVEI ,sper ca nu va fi vant puternic.Vom vedea cine stie sa prinda peste pe vant si ce vor face organizatorii in cazul in care concurentii vor fi nevoiti sa stea la mal din cauza vantului.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 30 Apr 2007, 21:55

@tortous

si daca din senin se isca o minitornada cum s-a mai intamplat(ipotetic vorbind) ce vrei sa faca organizatorii??? crezi ca sunt Dumnezeu sa faca ce vor cu vremea?? daca ploua, daca e sa fie vant ce ai vrea sa faca?? sa puna o copertina? sau eventual un acoperis?? totusi....conditiile meteo au inceput sa fie din ce in ce mai capricioase din anumite cauze...

daca vor fi conditii care vor face pescuitul aproape impracticabil organizatorii probabil vor amana concursul.....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Apr 2007, 22:50

sa ploua sa ninga sa bata vantu, care ii baiu, un pescar se descurca pe orice conditii , ca prinde mai mult sau mai putin aia ii alta buba, io zic sa tineti concurs in bazin la Metro ca am auzit ca nu variaza nivelu, nu bate vantu si nu se braconeaza, ba mai mult e si pestele la vedere...hai dao dreq la cum le amesteca astia le meteo tre sa fi guru sa ghicesti daca bate vantu peste o saptamana :lol: :lol: :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 01 Mai 2007, 09:43

luni, 30.04.2006, Valea Argovei

Dimineata: vreme inorata, vant puternic.
Pranz: De printre norii destul de rari acum, iesiea si un soare dogoritor. Vantul s-a linistit pe la 1
Dupa-amiaza: inceape iar sa bata vantul dar din alta directie.
Variatii mari de presiune intre dimineata si seara: in creste.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 01 Mai 2007, 20:00

coafura rezista.dry wetter taft

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 01 Mai 2007, 20:53

:lol: :lol: :lol: :lol: sincer ??.Vant ca pe Belis....mai rar vezi...deci tortous...stai linistit ca Mihai V. stie ce inseamna vant :wink: no offense..era doar o mik observatie...
Pilly

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Mai 2007, 06:41

tortous scrie:tortous-nu stiu de ce esti asa de iritat de sugestie vizavi de vreme ,presupun ca nu ai pescuit la VALEA ARGOVEI PE VANT, daca va bate vantul cum afost anul trecut la Darvari nu stiu cati vor mai putea sa stea pe apa la VALEA ARGOVEI ,sper ca nu va fi vant puternic.Vom vedea cine stie sa prinda peste pe vant si ce vor face organizatorii in cazul in care concurentii vor fi nevoiti sa stea la mal din cauza vantului.
Iritat? Nu chiar. M-am obisnuit sa intre pe net tot felul de carcotasi care n-au vazut un concurs, n-au citit regulamentul, dar sunt foarte, foarte buni la dat sfaturi si indicatii.
Dovada a inutilitatii sfaturilor tale e tocmai faptul ca n-ai reusit sa raspunzi la intrebarile mele, raspunsul tau fiind total pe langa.
Poate ca citind aici vor pricepe si altii ca nu poti sa faci ce vrei, atunci cand esti organizator de concurs, ci trebuie sa respecti un anumit regulament, prestabilit. In afara regulamentului exista doar visele unora.

tortous

Mesaj de tortous » 02 Mai 2007, 09:04

MihaiV scrie:
tortous scrie:tortous-nu stiu de ce esti asa de iritat de sugestie vizavi de vreme ,presupun ca nu ai pescuit la VALEA ARGOVEI PE VANT, daca va bate vantul cum afost anul trecut la Darvari nu stiu cati vor mai putea sa stea pe apa la VALEA ARGOVEI ,sper ca nu va fi vant puternic.Vom vedea cine stie sa prinda peste pe vant si ce vor face organizatorii in cazul in care concurentii vor fi nevoiti sa stea la mal din cauza vantului.
Iritat? Nu chiar. M-am obisnuit sa intre pe net tot felul de carcotasi care n-au vazut un concurs, n-au citit regulamentul, dar sunt foarte, foarte buni la dat sfaturi si indicatii.
Dovada a inutilitatii sfaturilor tale e tocmai faptul ca n-ai reusit sa raspunzi la intrebarile mele, raspunsul tau fiind total pe langa.
Poate ca citind aici vor pricepe si altii ca nu poti sa faci ce vrei, atunci cand esti organizator de concurs, ci trebuie sa respecti un anumit regulament, prestabilit. In afara regulamentului exista doar visele unora.[/quoteTORTOUS-daca mai pescuiesti odata pe VALEA ARGOVEI pe vant este prima oara cu siguranta.Eu zic sa-ti aduci la VALEA ARGOVEI o vela in cazu in care nu prinzi peste sa nu te plictisesti.

tortous

Mesaj de tortous » 02 Mai 2007, 09:09

[quote="ovidiu14"]Sectoarele de concurs

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=3147

Imagine[/quot|
TORTOUS-va fi liber la antrenamente?

ss
senior
senior

Valea Argovei

Mesaj de ss » 02 Mai 2007, 09:13

Am fost saptamana trecuta la VA, la invitatia unui prieten care se "incalzea" pentru concurs. Trei concluzii:
-lacul e mareeeee, deci nu-i greu sa dai intr-un loc aiurea;
-este peste de masura si destul, merita un concurs la rapitori;
-daca bate vantul e belea, tre' imprumutata o ancora de petrolier :shock:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Scrie răspuns